pakket op tijd en goed verpakt

Het juiste onderdeel voor mijn auto ontvangen, goed verpakt. Voordelige prijs voor dit onderdeel, goedkoper dan bij de officiële dealer.

Wel tevreden ook al was product erg smerig.. al eens gepast? Nog niet gemonteerd ivm ziekte dus nog niet bekent of past..maar ziet goed uit

Niets om op aante merken.

Tevreden !

Ben goed geholpen door meneer aan de telefoon met mijn keuze en erg tevreden. Had de velgen de volgende dag in huis en ze zijn erg mooi !

goede service en prijs

goede service en prijs, levering was ook snel.

Goed product en snelle levering

Snel en goed

Goed producten en snel geleverd

Goed producten en snel geleverd

Levering

Koplamp besteld, redelijk op tijd. Echter hoe hij verpakt zat verbaasde mij enigzins. Sta er van de kijken dat de koplamp ondanks slecht verpakt heel is aangekomen. Advies: Ophalen in deze verpakking is ok, maar wanneer je deze verstuurd zou ik het in een stevige verpakking sturen. Verpakking was op verschillende plaatsen gescheurd en stuk.

Goed advies snelle levering

Snelle levering goed advies.

Betrouwbaar, keurig en goed!

Voor de 3e keer besteld. Weer na volle tevredenheid! Prima onderdelen voor goed prijzen!

Ik ben volledig tevreden.

zeer goed en zo snel geleverd nette chauffeur

het staat hierboven

Mijn ervaring is matig.

Als je een kenteken op uw site invult, en je zit al bij de ‘afdeling’ multiriem, en je klikt het eerst voorgestelde artikel aan, dan staat er op een gegeven moment: dit onderdeel is toepasbaar op uw auto! Nou niet dus, en het kost me dan ook nog eens de porto van terugsturen. (In mijn geval moest ik een 2 cm kortere versie hebben ivm airco) Ik vind dus als er meerdere verschillende onderdelen worden voorgesteld, dat er dan niet bij mag staan: dit onderdeel is toepasbaar op uw auto! En als dan de portokosten voor uw rekening waren, dan had ik gezegd: Yes goede service en site! Maar nu niet! Het stelde mij teleur!

Zoals gewoonlijk!

Snelle service, breed assortiment en goed advies

Concurrende prijzen

Duidelijke website. Via kenteken krijg je de passende artikelen. Snelle levering. Goed verpakt en zelf gebruiksaanwijzing hoe te plaatsen. Al met al top.

Herverpakt produkt en mist onderdelen

Mijn Brembo-schijfremmen zijn aangekomen in een "repacking box" en zonder bevestigingsschroeven die volgens de Brembo-website aan dit onderdeelnummer bijhoort. Het originele Brembo-doos zou ook een QR-code bevatten om te controleren of het product **** is. Ik hoor graag dat Winparts hierop reageert. Het pakket arriveerde in ieder geval de volgende dag zoals beloofd, dus misschien is één ster verdiend.

Accu voor mb

Dikke accu voor mijn Benz, snel geleverd. Top

Uniek onderdeel op voorraad en binnen enkele dagen geleverd

Helemaal goed beter als een bepaald bedrijf bedrijf uit Berlijn

Accurate reactie en levering.

Zie bovenstaande.

ben zeer tevreden over winparts

artikel coorect zoals omschreven en snelle levering

Snelle levering perfect tiptop in orde

Snelle levering precies zoals net aangegeven helemaal volgens wens

Een goede webwinkel

Heeft echt alles, en als het even niet op voorraad is dan krijgt men zelf bericht wanneer het binnen is. En, dan duurt het soms wat langer als men ervan uit ging dat het een paar dagen is, dan is `t wel over een paar weken. Dan gaat het natuurlijk niet over onderdelen die belangrijk zijn, want daar zijn ze erg vlot in. Het is een soort van 'Zoalshethoortwinkel'. Ik heb in ieder geval geen problemen met de webwinkel voor de echte monteur of de 'do it your self'.

Snelheid

We kregen een mail met de waarschuwing dat het iets langer kon duren voordat we het bestelde geleverd kon worden maar binnen 1.5 dag hadden we het al.

valse beweringen op uw website

Op basis van het kenteken van mijn auto verzekerde u mij dat de automatten in mijn auto zouden passen. Ik heb dit proces een paar keer gedaan, gewoon om zeker te zijn. Toen de matten arriveerden, pasten ze niet. Ik had ze toch willen houden vanwege al het gedoe van terugsturen, maar ik kon de koppeling niet helemaal intrappen vanwege de uitpuilende mat. Vervolgens vroeg u mij de mat terug te sturen en zelf de portokosten te betalen, terwijl het uw schuld is dat u mij matten stuurde die u beloofde te passen, maar niet pasten.

Perfecte en accurate service

Just perfect..!