Dusdanig stabiel in prijs maar ook levering dat ik hier terug blijf komen.

Zijn er goedkopere alternatieven? Zeker! Hebben ze niet alles (zeker de specialistischere onderdelen voor oudere autos van 20+ jaar oud) ook zeker zo. Dat waren in mijn mening de enige mindere puntjes. De rest is veel beter zoals: communicatie voor en tijdens levering is correct. De verpakking is juist en veilig ingepakt zodat je producten heel aankomen! De website werkt gewoon fijn. Deels aftermarket “tunings” onderdelen zoals EBC remblokken leveren ze (hier mogen ze iets meer mee gaan doen vind ik. Zou leuk zijn als ze ook PU bussen voor draagarmen zouden gaan leveren en andere aftermarket onderdelen, dat wil zeggen meer aanbod in “tunings onderdelen”) Laat ik het zo zeggen mijn eerste auto is inmiddels 12 jaar geleden en toen gebruikte ik winparts al. Sindsdien sporadisch iets besteld. Echter heb ik nu net sinds een week een nieuw project autootje. Eerste website die meteen naar boven komt voor vertrouwen en fijne club mensen is (jawel) WINPARTS! Alle bovenstaande redenen zijn in mijn mening de extra (iets hogere) prijs voor de goede service en adequate communicatie bij je bestelling meer dan waard. @winparts ga zo door!

Snelle en vriendelijke service

Interieurfilter gekocht, verkeerde afmetingen in verband met facelift. Door snelle en vriendelijke service ben ik keurig geholpen om deze om te wisselen voor het correcte filter.

Goed product netjes verpakt alleen 1 dag te laat

Prima web winkel

Vele Producten keuzen. En goed geprijsd

niks dan lof

NIKS DAN LOF ALLES PERFECT AFGEWERKT

eenvoudigweg goed en betrouwbare levering

snelle zorgvuldige levering, goed product

Niet goed

Traag reagerende operationele afdeling en service afdeling. Mail komt niet aan of is niet verstuurd. Slechte communicatie. Alleen dhl als partner. Bij ons postnl accurater.

Winpartsmedewerker zijn vakbekwaam

Medewerker heeft er voor gezorgd dat ik op tijd de juiste spiegel heb ontvangen

Goed spul snelle levering

Bestel regelmatig. Altijd goedkoop en snel geleverd. Gewoon goed

Verkeerde product omschrijving maar toch retourkosten betalen.

Heb en brandstof relais besteld maar dit bleek helemaal de verkeerde te zijn. Terwijl de titel van het product dit wel aangaf en nu mag ik zelf de retourkosten betalen. Al eerder problemen gehad met een katalysator die niet paste. Waarschijnlijk was dit een productie fout en was het een kwestie van contact met de fabrikant. Maar ook hier totaal geen medewerking. Product terug gestuurd maar nooit meer iets van mijn geld gezien. Pas op wat je hier besteld!

Zeer snel gegaan met alles Dank u wel

Goede Service en goede prijzen

Altijd scherp geprijst en veel op voorraad ook de retour service is perfect mocht je die eens nodig hebben

Snelle levering.

Ondanks grote afstand gaat het nog steeds goed.

Super snelle levering

Goede voordelige Meguiars producten om mijn auto super glanzend en tuning klaar te maken.

De juiste onderdelen

jammer

Mijn bestelling is retour gegaan ivm beschadiging tijdens transport. Geen probleem mee. 2 dagen later ga ik het pakket ophalen en wat blijkt een beschadigde/geplakte doos en de onderdelen los in de doos zelfs de verpakking van het oliefilter zat los in de doos. Er was totaal geen opvulling in de doos aanwezig! De doos die de 1e keer retour is gegaan is gewoon opnieuw verzonden. Dit is niet de fout van de bezorger maar van de persoon die het verpakt zonder opvulling.

is heel goed

Alleen soms krijg ik een aanbieding van iets wat ik net in mijn vorige bestelling gekocht heb.

Zeer goede uitgebreide webshop

Prijzen zijn gemiddeld genomen scherp. Hierdoor probeer ik altijd bij winparts te bestellen en zeker icm met het kentekenzoek systeem werkt dat feilloos. !!!Fijn dat ze ook telefonisch bereikbaar zijn!!! Had gisteren wel dat een accu op winparts >30 euro duurder was en de verzendkosten ook 30 euro duurder. Hierdoor scheelde een varta 105ah meer dan 60 euro. Toen toch moeten besluiten ergens anders te bestellen (192,- ipv circa 260,-) Ook had ik de week ervoor 7 bougies nodig waarvan ze er 6 hadden, een andere webshop had ze alle 7. Om dubbele porto te voorkomen ook dat elders moeten bestellen. Maar zeker op het gebied van bijvoorbeeld een nieuwe aftermarket autospiegels een top site. Heb hier al veel mogen bestellen.

snelle levering, goed product

Ruitenwissers gekocht, prima uitleg op de website. Snelle en correcte levering, goed product

nog niet best

Pakket is met DHL naar mijn werk gestuurd naar ik ben inmiddels nog steeds bezig om het te ontvangen omdat zet het steeds langs komen brengen als we al lang gesloten zijn bij het vermelden dat het op een plaats neer gelegd kan worden waar andere leverancier het wel plaatsen weigert de DHL bezorger dat te doen dus ik vermoed dat het binnen kort weer bij u terug bezorgt word

Goeie prijs, prima verzending, service beetje apart

De mat die ik voor mijn Ford Transit heb gekocht hier, voldoet prima, past perfect voor een mooie prijs. Nou hebben ze een service op de site, waarbij je je kenteken kunt invoeren, zodat je kunt zien of je het juiste item hebt besteld. Op zich goeie service zou je denken, alleen ik had het plaatje gematcht met mijn echte mat en dat klopte en de bouwjaren klopte ook. Alleen toen kreeg ik eerst een mail, dat ze ontdekt hadden dat ik de verkeerde had besteld en met een suggestie erin die wel zou passen (2 losse matten ipv 1 grote, die ik ook al had als origineel). Toen werd ik daar ook nog over gebeld. Zoals ik al zei, op zich een goeie service, alleen het alternatief dat ze aanboden was duurder en de verkeerde. En ik moest ze, toen ik haar aan de lijn had, echt overtuigen dat ik toch echt de goeie had besteld :-S Toen ik de mat binnenkreeg, bleek ik ook gelijk te hebben. Dus dat was wat minder relaxt... Daarom geen 5 sterren, maar 4... Mijn advies, check 't zelf goed van tevoren ;-)

Prima bedrijf Goed verpakt Snel geleverd Bosch aerotwin ruitenwissers. Alleen jammer dat het niet regent

No nonsens, snelle levering

Helemaal tip top in orde Makkelijk om te bestellen en keurig verpakt en ook nog eens snel bezorgd

snel en eenvoudig gevonden

Snel en eenvoudig precies het juiste onderdeel gevonden voor een schappelijke prijs en snel geleverd!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP