Prima webshop, goede artikelen.

Vrijdag besteld en dinsdag i.p.v zaterdagochtend in huis. Zou eigenlijk de volgende dag in huis zijn maar door piekdrukte vertraging. Netjes een mail daarover gekregen. Was alleen vaag wanneer er dan wel geleverd zou worden. Heb met de klanten service gebeld en er werd verteld dat mijn order maandag of dinsdag binnen zou zijn. Netjes en goed verpakt verzonden, mijn auto ziet er met wieldoppen weer mooi uit :) Ik zag veel slechte reviews over deze webshop, maar in mijn ervaring is alles netjes afgehandeld en bezorgd.

goede hulp bij het kiezen van de juiste interieurventilator

Ondanks ik mijn kenteken had ingevoerd, kreeg ik resultaten van verscheidene afmetingen en functies. Samen met de "chat" medewerkster de geschikte interieurventilator gevonden.

Tja, wat is je ervaring met een online winkel wanneer alles goed gaat? De ervaring is dan minimaal; en dat is goed. Je besteld iets en de volgende dag heb je het in huis. Prima toch?

Super dikke 10

Was aan het stresse voor onderdeel van de auto en vandaag besteld en morgen 1230uur binnen ,gewoon fantastische

Goede onderdeel en op tijd geleverd.

Kocht een accu voor mijn auto, de tool op de site om zeker te weten dat hij in mijn auto zou passen gaf mij extra zekerheid. Alles ging verder vlekkeloos. Uitstekend.

Perfect in, ja in alles !

PERFECT.

Goed en snel

Goede materialen en snel geleverd

Prima bezorgd

Mooi optijd en wat ik besteld heb

Snel en goede levering

De honderek doet waar hij voor gekocht is en makkelijk te installeren

Snel en goede bezorging. Ik was in Duitsland en ook daar kon de bestelling zonder problemen naartoe gezonden worden.

Winparts Top

Ik had een bestelling geplaast met 2 dagen zal ik die in huis hebben. DHL kwam langs maar wij waren niet thuis en die bracht het bij een servicepunt. Toen ik het daar wilde ophalen was het pakket daar niet afgeleverd. Dus telefonisch contact gehad met winparts die zei we sturen een nieuwe. en wij handelen dit verder met DHL af... Dat was super !!! De nieuwe was er met 2 dagen!

Jammer dat mijn pakket voor de deur is gezet

Mijn Pakket was voor de deur gezet. Gelukkig was ik op tijd anders was die weg

Bestelling incompleet

Set van ruitenwissers besteld, maar een ruitenwisser in de verpakking. Nadat ik een mail had gestuurd over het probleem. Tot op heden geen reactie van winparts.

Ik moest nadrukkelijk zelf handelen om het goed te laten komen

Op autokenteken besteld. Een dag te laat kwam het verkeerde artikelnummer met maar 1 wisser in plaats van 2. Gebeld, gebeld want ik moest over 2 dagen weg. Uiteindelijk kreeg ik een mail dat de nieuwe levering te laat zou zijn. Dezelfde dag kreeg ik een mail dat het artikel klaar lag bij de afhaalbalie. Uiteindelijk naar Winneweer gereden om het zelf op te halen terwijl ik wel bezorgkosten had betaald. Dus 1: fout artikel bezorgd met 1 stuks in doos (hadden er 2 moeten zijn) 2: mailen dat het goede artikel niet op tijd geleverd kon worden. 3. Dezelfde dag mailen dat het goede artikel afgehaald kon worden 4. Bezorgkosten betaald en zelf opgehaald: geen actie van jullie daarop.

Prima ervaring

Product in goede staat en op tijd ontvangen.

Snelle levering en nette prijs

De onderdelen die ik besteld heb zijn snel geleverd.

Makkelijjke website, zeker als je vooraf weet wat je moet hebben. Snelle levering.

Slecht

Geen contact mee te krijgen en geen informatie om te retourneren Plus een geanuleerde bestelling toch verzenden

Overzichtelijk Gemakkelijk bestellen Snel geleverd

Goed en goedkoop.

Schrok van de lage prijs voor de accu die ik nodig had. A-merk voor B-prijs. Alleen ik wilde de accu direct halen. Moest echter wachten op bevestigingsmail dat het product klaar zou liggen. Dit ging redelijk vlot, maar was graag direct naar Winneweer gereden.

Goede producten en snelle leveringen.

Snelle leveringen en goede producten. Ook is het prettig dat je verschillende bezorg opties hebt.

Snel levering!!!

Goed service

had maar 1 mat nodig,is gelukt

tevreden over mijn bestelling.Goed product. Door drukte 1 dag later bezorgd dan was aangegeven, maar was geen probleem

snelle en juiste levering!

Topbedrijf

Goed product ,snelle levering ,prijs is goed en goed chat contact

5 Banksstraat

Ede 6718 XP