Ik wilde maar een mat, geen hele set en deze site had die optie. Prijs was goed en de bezorging snel.
LET OP! Trap niet in de zogenaamde welkom korting van de nieuwsbrief. Die emailontvang je niet. Maar het allerbelangrijkste is dat de leveringen niet waargemaakt worden. Je betaald extra voor een zaterdag leveing. Ruim op tijd besteld maar toch zaterdag een mail dat het niet geleverd wordt. Al met al ben je hier 30 euri duurder uit dan bij concurrent 24 en daar zelfs gratis verzenden. Ik koos alleen voor winparts voor de keuze van een leverdatum, omdat 24 er 5 dagen over doet ipv 3. Nu maar afwachten wanneer het komt. Maar de geplande sleuteldatum schuift 1 weekend op. Dus 1 week geen auto gebruik. 14 eur voor een zaterdag levering foetsie. Maar het ergste is geen materiaal dit weekend.
Beste Dennis, Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat je ontevreden bent met onze service. Onze excuses daarvoor. Wanneer je je als nieuwe klant aanmeld voor onze nieuwsbrief, krijg je automatisch een mail met een kortingscode. Het kan gebeuren dat deze mail in je spam beland. Ontvang je helemaal niets? Neem dan even contact op met onze klantenservice, dan helpen we je verder. In veruit de meeste gevallen komen de bestellingen die wij dagelijks verzenden op de verwachte leverdatum aan. Helaas kan het soms gebeuren dat een bestelling vertraging oploopt. Dit kan verschillende oorzaken hebben die wij helaas niet altijd kunnen voorkomen. Om deze reden is de verwachte levertijd ook altijd een verwachting en geen garantie. Dit is namelijk niet met absolute zekerheid vast te stellen. Ik stuur je een persoonlijk bericht omtrent de kosten voor de zaterdag levering, dat maken we natuurlijk terug naar je over. Mocht je vragen hebben over de levertijd van je bestelling, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Dan helpen we je graag verder. Met vriendelijke groet, Tim
Super snelle levering
Heel fijn dat je telefonisch goed contact kan krijgen met mensen die verstand van zaken hebben.
Gewoon zoals je het mag verwachten zonder klachten en op tijd binnen.
Telefonisch contact met deskundige medewerker deed veel moeite om mij goed te adviseren.
Altijd controle of delen compatibel zijn !
Een accu was naar 1 maand defect. De garantie is binnen 3 dagen goedgekeurd. Binnen 5 dagen had ik een nieuwe accu in huis.
Good company
Nieuwe ruitenwisser gekocht voor me dochter Nou kan ze de weg weer goed zien als het regent....
Heb op 3 februari een bestelling geplaatst van 3 jerrycans die volgens de website op voorraad welke 5 februari geleverd zouden worden. Plotseling zie ik dat de levertijd 13 februari wordt. Slordig maar kan gebeuren. Vandaag toch maar even gecheckt en wat blijkt, het is helemaal niet bekend of en wanneer ze binnenkomen. ik voel me natuurlijk behoorlijk besodemieterd en maak gebruik van de chat functie op de websites. Maar daar krijg je alleen maar mensen die van niets weten. Ik moet maar contact opnemen met hun inkoopafdeling volgens ene ***, waarop ik zeg, nee jullie komen je afspraken niet na en ik zie dat jullie gelijkwaardig cans hebben die wel op voorraad zijn dus dan stuur je die maar als alternatief zonder meerkosten. Antwoord: nee niet mogelijk er moet bij betaald worden. Hoe dom kun je zijn als je een probleem dat je zelf hebt veroorzaakt op zo'n makkelijke manier kunt oplossen? Het is wachten, annuleren of bij betalen. Deze gast heeft echt geen notie van hoe je omgaat met klanten. Ik voel me vreselijk *** door dit bedrijf! Je biedt iets aan waarvan je zegt dat het op voorraad is en vervolgens weet je niet eens of en wanneer het geleverd wordt. Daarnaast gaf ik aan dat ik mijn ervaringen in een review zou zetten en zijn antwoord hierop (zie screenshot): "De meeste lezers van de reviews kunnen gelukkig wel onderscheid maken in wat nuttig is om te lezen". Respectloos en zo iemand wil je niet in je bedrijf hebben. Wat een stelletje amateurs.
Al verscheidene keren artikelen besteld en altijd goedkoper dan wanneer ik het bij de dealer koop. alleen de verzendkosten mogen wat mij betreft wel minder.
Ik ben met hun echt tevreden hoe ze met de klanten helpen. De kwaliteit en de prijs is goed
Remblokken besteld en volgens de beloofde termijn geleverd.
Snelle verzending en goede service
Service is goed ,site geeft duidelijk of jouw type auto of de motor de juiste is ,bij twijfel contacten ze je ,top !
Ook was alles niet voorradig, er werd snel duidelijkheid geboden en het geld werd snel terug gestort.
Alles weer nettjes op tijd binnen!
Uitgebreid assortiment. Goede zoekfunctie. Regelmatig aanbiedingen.
Ik had een accu was nog maar een jaar oud kreeg een voucher kon een een nieuwe bestellen binnen 3 dagen thuis bezorgd
Echt vreselijk! Vind de klantenservice echt niet oke. Uitzonderingen HO maar. Dingen op kenteken besteld, krijg ik de verkeerde en kwam hier iets te laat achter. Absoluut kreeg ik mijn geld niet terug, ik kreeg een coupon. Nou dubbel geld kwijt omdat wat ik nodig had heb ik dit ergens anders moeten kopen. Maanden met een coupon gezeten, uiteindelijk had ik wat nodig en dit besteld. Nou prima. Had ik later nog wat nodig met spoed.. wat BLIJKT! De coupon moet in 1x besteed worden. Dus heb nu 75 euro gratis aan hun gegeven en hiermee helpen? Zeker niet. Pech voor mij.
Beste Sara, Bedankt voor uw eerlijke review. Wat vervelend om te horen dat u verkeerde producten binnen kreeg die ook nog later bezorgd werden dan gepland. Onze excuses dat u daarnaast niet naar wens geholpen bent door onze klantenservice, dat is absoluut niet de bedoeling. De reden dat u het bedrag terugkreeg in een coupon in plaats van een creditering, heeft te maken met onze retourtermijn. Wanneer producten buiten de 14 dagen geretourneerd worden, wordt hier automatisch een coupon voor aangemaakt. In de mail van de coupon staat duidelijk beschreven dat de coupon in één keer gebruikt dient te worden. Ondanks dat begrijpen we dat het een vervelende situatie is en hebben u hierover een mail gestuurd. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Zoë
Ik heb 4 keer een bumper gril besteld voor een Fiat Ducato. 3 keer van de leverancier van Wezel en 3 keer kom het onderdeel beschadigd met krassen uit de verpakking (een plastic zak) en is slecht gespoten. Daarom de 4e keer een andere leverancier gekozen (Priority Parts) en vandaag het onderdeel in ontvangst genomen. Ook deze is beschadigd!!! De laatste 3 bestellingen contact opgenomen met de klantenservice. De reactie kwam niet verder dan excuses en u krijgt een kortingscode van 10% voor de volgende bestelling. Uiteraard mag u het product retour sturen. Daar heb ik totaal niets aan! Ik wil een deugdelijk product zodat ik mijn klus kan afmaken!!! Ronduit teleurstellend hoe dit allemaal verloopt.
Beste John, Bedankt voor je review. We vinden het ontzettend vervelend om te horen dat je bestelling tot drie keer toe beschadigd aangekomen is. We doen ons best om de producten zo goed en zo veilig mogelijk te bezorgen bij de klanten, maar helaas kan er onderweg schade ontstaan aan een product. We zoeken graag met u uit of het zo kan zijn dat u hetzelfde beschadigde product als dat u eerder ontvangen had, weer opnieuw binnengekregen heeft. Zou u ons een mail kunnen sturen op [email protected], onder vermelding van uw ordernummer en klacht? Wij kunnen dan uitzoeken of u hetzelfde product opnieuw ontvangen heeft en nu de schade hopelijk kunnen voorkomen aan een nieuw product. Met vriendelijke groet, Zoë
Nvt
ik koop al jaren bij Winparts en dat ws altijd goed gegaan.
Ik ben bestel sinds een jaar onderdelen voor het onderhoud van mijn Audi A3. Ik ben erg te spreken over het aanbod, prijzen en de service van Winparts tot zover! De producten die ik zoek zijn eigenlijk altijd bij Winparts verkrijgbaar, in tegen stelling tot de concurrentie voor betere prijzen :). Dik te tevreden dus!
5 Banksstraat
Ede 6718 XP