Ergernis

Laten we het hier maar niet over hebben. Ze zijn van goede wil, alleen begrijpen ze er zelf niets van.

Bestelling mooi optijd. En netjes ingepakt.

Verzenden matig.

Ik heb er een week op moeten wachten voor dat ik ze had ?

snelle levering volgens afspraak

Goede service en duidelijke site om onderdelen te bestellen voor een goede prijs !!!

Overzichtelijke site, goede communicatie

Snelle bezorging

goed geregeld ook als het niet past om te gaan ruilen

Netjes geholpen ook als het gaat om ruilen product

Goed, duidelijk en makkelijk bestellen.

Fijn ook dat zichtbaar is of spullen direct geleverd kunnen worden of dat het wel beschikbaar is maar dan toch even kan duren. Wel stonden er voor mijn auto 2 verschillende type luchtfilters. Ik heb helaas de verkeerde gegokt. Er was niet achter te komen welke ik nou moest hebben zonder het oude filter los te halen.

Helemaal goed

Prima spullen, snelle levering en alles overzichtelijk op de web site .

N.v.t

Goede prijs

Had gekozen voor ophalen. Kon pas tegen 3 uur halen dit mag wel iets eerder, verder was alles goed.

Prima site met goed selectie tool met snelle levering.

Via de tool kenteken ingeven en onderdelen selecteren. In winkelwagen en snel geleverd tegen scherpe prijs.

Bestelling geplaatst, binnen 24 uur geleverd kwaliteit prijs perfect

snelheid en kwaliteit erg goed.

Snel en geweldig geholpen

Makkelijke site en snelle levering

De website is overzichtelijk en de benodigde waren snel gevonden, besteld en gekocht. De gekochte waren waren er in een mum van tijd en zaten in een uitstekende verpakking

Snel en netjes bezorgd. Echt een aanrader om daar je onderdelen te bestellen.

Vlot geleverd, goed advies

Vlot geleverd, goed advies

Tevreden Zeer zeker. Als je het niet weet .helpen ze via de chat uitstekend , en online bestellen . Gaat ook goed en ook ja nogmaals de onderdelen passen altijd en mooi optijd binnen . Dus wat ik al menige keer typ IK ben Tevreden .

Goede service en een snelle levering

Goede service en veel keus in produkten.

Duidelijke site, rappe levertijd

Makkelijk onderdeel te zoeken, prima geprijsd, snel geleverd

Goede service. Chatten ging snel en product snel verstuurd.

Prima producten voor dito prijzen. Regelmatig bestellingen gedaan en altijd okay. Wordt snel geleverd.

Binnen 1 dag geleverd, nette prijzen.

Geen juiste selectie met kenteken, maar goede service

Na mijn kenteken ingevoerd te hebben, werd mij een aantal producten aangewezen die geschikt waren voor mijn auto. Echter bij levering, blijkt dit totaal tegenovergesteld te zijn en pastte het product absoluut niet op mijn auto. Retour aanmelden en aangeven dat er geruild moet worden, gaat vrij gemakkelijk maar zou in principe niet nodig moeten zijn als de juiste selectie voor de auto getoond wordt. Levering is niet onwijs snel, maar verder een prima service.

Goede snelle service

Goede service, alleen jammer dat ze niet bij mij in de buurt zitten, want er komen ook bezorg kosten bij.maar ben dik tevreden

5 Banksstraat

Ede 6718 XP