Mooi volgens afspraak geleverd.

Bestelling wordt precies volgens voorwaarden geleverd. Keurig verpakt.

slecht

2021 retour zending .nooit opgehaald laatste order .personeel kletst maar wat .weet niks

Prima bedrijf

Producten voldoen aan verwachting tegen een scherpe prijs. Netjes en stevig verpakt. Jammer dat het in twee delen kwam op verschillende dagen. Daar was ik niet op voorbereid.

Goed product en zeer snelle levering

Perfect ,onderdelen passen als belooft. Vandaag besteld morgen in huis

Duidelijke site en snel geleverd

Eén puntje echter. Ik had twee dingen besteld waarvan één blijkbaar niet voorradig was. Dan wordt er een product toch geleverd. Is het niets om dan een mailtje naar de klant te sturen met de vraag of het toch samen kan verstuurd worden? In mijn geval was dat geen probleem... scheelt toch weer de nodige leveringen toch?

Snel geleverd, goed passend.

Op vrijdag besteld en zaterdag in huis. Perfecte pasvorm.

zeer goed

de service was heel goed na telefonisch overleg,hulde,ik zie dat de terug betaling ook al geregeld

Schepr prijs, snel levering fantastiche service

Ik heb een K&N filter pas precies voor mijn auto. Snel levering super prijs.

Levering morgen is morgen + 5 dagen

Bovendien krijg je geen reactie van de klantendienst. Men weze gewaarschuwd!

Snelle en goede service

Onderdelen makkelijk te vinden en snel geleverd!

Tevreden !

Prima prijs kwaliteitverhouding en goed geholpen

Per abuis de verkeerde maat speakers besteld, binnen de kortste keren de juiste ontvangen en de verkeerde mogen retourneren en geld terug op de rekening. Prima! Bovendien prima speakers voor een prima prijs, zeer tevreden!

goede service snel levering top

snelle service de levering is top uitstekend zeer goed

Snelle service en perfect geleverd

Erg belabberde bezorgservice wat jullie gebruikwn

Wat een bezorg service is dit zeg nog nooit zo belabberd meegemaakt

Topservice

Wederom een fijne ervaring met Winparts. Klein probleem met foutief product zonder gedoe opgelost. Als ik iets nodig heb voor de auto en ze hebben het hier dan weet ik wel waar ik koop.

Super goed service

Volt en goed een betaal bar goed Materiaal

Levertijd beter aangeven

Goed. Geleverde producten klopten.

Top kwaliteit

Goede kwaliteit aan Distributieriemset en waterpomp. Prijs is zeer concurrerend, dus laag!!!. Ga zo door .Binnen enkele dagen geleverd.

Vlot en kundig

Door een modeljaar wisseling bleek ik verkeerd onderdeel te hebben gekregen; call center is het na gegeen en had snel vervangend juist onderdeel. Was TOP

Snelle levering en goede prijs.

Fijn dat ik 1 mat kon kopen.

prima. volgende dag in huis

prima. volgende dag in huis

Prima producten, scherpe prijzen

Prima producten, breed assortiment tegen scherpe prijzen. Bovendien pasgarantie als je het kenteken of merk en type opgeeft voordat je de bestelling plaatst.

Snel geleverd en voor een goede prijs

5 Banksstraat

Ede 6718 XP