Ik ben gelukkig

Het bedrijf voor mijn auto onderdelen !!

Al jaren is Winparts nog steeds mijn favoriete bedrijf waar ik mijn auto onderdelen bestel. Tot op heden altijd positieve ervaringen gekend. Sterk punt van winparts is de uitgebreide en uitstekende service die ze te bieden hebben en wat ik belangrijk vind. Daardoor is winparts voor mij in de loop der jaren het vertrouwde adres geworden voor het kopen van mijn auto onderdelen.

Prijs kwalitijd zeer goed

Eerst maar volledige order leveren

Jammer dat niet vermeld was dat product op voorraad was nou moet ik weerk wachten

Prima zaak, prima prijs.

Al een paar keer wat gekocht maar zeer snel in huis, super en ga zo door winparts.

Altijd goed en is het niet goed,dan maken ze het goed

Goed bedrijf! Goede service! Aardig personeel!

Vlotte levering

Goede site, makkelijk op kenteken te zoeken.

zoals gewoonlijk weer perfect

Vooral de dame van de klantenservice is fantastisch !! deze belde ik omdat ik iets was vergeten was . dit terwijl mijn eerdere bestelling al was afgerond en betaald . toch zag men kans dit item bij te voegen waardoor allesin 1 pakket kon en ik dus geen extra verzendkosten hiervoor had , dit zijn mensen die denken in oplossingen, Hulde!

Zeer goed.

Goede ervaring. En zeer snelle levering.

Niks mis mee

Alles gekregen wat ik had besteld, voor een mooie prijs.

Snelle levering goed ingepakt Zeker een aanrader.

Uitstekende service!

Uitstekende service mede dankzij vlotte afhandeling en snelle verzending van het juiste product voor een nette prijs!

Had al eerder wat bij jullie besteld en bevalt mij prima. Ga zo door

Al een paar jaar prima ervaring

Goede ervaring en prima service

Snel en volgens afspraak

Netjes wat je er van verwacht. Een goede prijs en snel geleverd

Oke

De verzending was snel. Alleen heb ik de verkeerde onderdeel gekregen omdat het niet duidelijk op de site.

goed en snel

besteling geod aan gekomen en deze was ook best wel snel verzonden

Alles in orde.

Alles in orde.

Waardeloos

Je krijgt bij een AJUSA montage kit een al eerder letterlijk opengescheurd akket, die ze notabene afgeplakt hebben met een AJUSA sticker en doorzichtig plakband. En nog incompleet ook. Ik heb elders met spoed een montage kit moeten kopen, het verschil van 30 euro wilden ze op geen enkele manier tegemoetkomen. Maar wel so called SHAME product versturen. Ik blij dat ik het niet geopend had en van buiten al zag dat er iets niet in zat. ****

Echt supersnel geleverd !

's Maandags wou de auto niet starten, dinsdags had Transmission, ons de nieuwe accu al afgeleverd, echt geweldig !!

Bij mijn laatste bestelling was er iets misgegaan. Na telefonisch contact was het snel opgelost. Hier kunnen nog veel webwinkels van leren. Tot de volgende bestelling.

geweldig

prima ervaren

Onderdeel past niet, retourneren niet gratis

Het bestelde product was niet goed. Retourneren is niet gratis. retourneren product net zo duur als terugsturen. Daarom maar niet teruggestuurd

5 Banksstraat

Ede 6718 XP