Overzichtelijke en duidelijke site, heb hier al vaker besteld zonder problemen, top!
mijn ervaring is automonteur
bestelling juist gegeven, maar er werd niet gecontroleerd of het de juiste artikelen waren. Weer onnodig extra werk.
Goedemorgen Martien, Ik heb aan de hand van uw gegevens de order er even bij kunnen pakken. Wij controleren elke order op toepasbaarheid. Helaas kan het toch nog wel eens voorkomen dat de onderdelen niet op uw auto passen. Dit komt doordat er soms meerdere types van een auto zijn uitgekomen binnen 1 bouwjaar. Natuurlijk kunt u de onderdelen dan kosteloos bij ons omruilen. Excuses voor de moeite die hierbij kwam kijken! Hopelijk zijn de nieuwe wissers wel naar wens ;-) Met vriendelijke groet, Bianca
Kofferbakmat/bak gekocht met ‘pas garantie’. Mat past precies en ben dus blij met de aankoop.
Mooie fietsen drager. Prettig personeel en lekker dicht in de buurt. Vaker bij hun dingen gekocht. Een aanrader dus! Bedankt , Gerard
Snelle levering, prima prijs en goede kwaliteit!
Olie en filters in 3 dagen geleverd, zoals verwacht. Mooie aanbieding voor kroon motorolie. Echter in plaats van 1 ringetje voor €0,20, zoals geadverteeerd, blijken het er 20 voor €5 te zijn. Had ik vast wel terug kunnen sturen, maar me de moeite bespaard.
Goede website, altijd snel geleverd, bestelde artikelen altijd goed. Zeer tevreden klant.
snelle levering, pas garantie, goede prijs
We hebben automatten besteld deze werden supersnel geleverd en passen perfect. Kortom een aanrader
Belofte van bezorging eerst volgende dag laat 4 dagen op zich wachten, zonder berichtgeving van vertraging od. Betr: rem set/remblokken
Hi Nicole, Bedankt voor de beoordeling. Ik zie inderdaad in ons systeem dat het pakket al op 6 mei werd meegegeven aan de bezorgdienst, maar dat deze helaas pas op 10 mei bij u werd afgeleverd. Deze vertraging kan zijn ontstaan doordat er bijvoorbeeld een sorteerfout was bij de vervoerder. We snappen dat dit heel vervelend is en we hopen u de volgende keer weer van snellere levering te kunnen voorzien. Met vriendelijke groet, Bianca
Graag wil ik weten hoe of wat met een bestelling. Site en voorraad moeten toch wel correct kunnen zijn. Ik plaats een bestelling, en deze zou met een dag of drie op vrijdag worden geleverd. Prima, kan ik het weekend aan de slag. Twee dagen later een mail met mededeling dat een deel pas een week later geleverd kan worden. Dat stond niet op de site, en was bij ontvangen van de mail, nog niet gewijzigd, stond nog steeds op 1 tot 3 dagen. Annuleren dan maar. Andere spullen nodig, eerst maar chatten of het daadwerkelijk aanwezig is. Beetje ja nee, maar het moest lukken op vrijdag. Site geeft aan ‘op voorraad’ dus….. Mail gehad spullen verzonden…mooi, kan ik aan de slag. Vrijdagochtend, app post.nl….morgen geleverd, zaterdag dus. Wel verzonden maar niet ontvangen of verwerkt door post.nl Dit ging in het verleden vele malen beter. De pot verf die ik in de middag bestelde bij een verfwinkel, was al eerder op status vrijdag geleverd. Het is dat winparts verreweg de goedkoopste is, anders had ik echt ergens anders gaan shoppen. Lijkt steeds erger te worden. Houdt de site bij! Ik beveel Winparts nog aan, maar dat is echt op basis van de prijs.
Goedemorgen, Bedankt voor uw review en de feedback. Het spijt ons om te horen dat het op deze manier is verlopen. We snappen dat auto onderdelen vaak snel nodig zijn en dat deze vertragingen dan ook niet prettig zijn! We zijn er hard mee bezig om hier veranderingen in aan te brengen zodat we de volgende keer hopelijk weer snel kunnen leveren, zoals u van ons gewend bent. Met vriendelijke groet, Bianca
duidelijke website correcte afhandeling!
zoals eerdere kregen was mijn bestelling op tijd zoals afgesproken en zoals besteld de juiste artikelen.
Snel geleverd goede prijs kwaliteit
Gebeld omdat ik kleine ruitenwissers nodig had. Het advies: ik zou het eens bij de Gamma of Hornbach proberen! Ik zeg via de chat Gamma? Ja, daar verkopen ze ook ruitenwissers! Ik dacht dat jullie gespecialiseerd waren in auto onderdelen etc. Ik ga voortaan wel eerst naar de Gamma als ik iets nodig heb aan auto gerelateerde spullen!
Goedemorgen, Bedankt voor uw bericht. Ik zie in ons systeem dat het om een ruitenwisser voor een bootje gaat. Wij zijn helaas niet bekend met de aansluitingen van deze ruitenwissers. Normaalgesproken kunnen wij met het kenteken of automodel al achterhalen of uw auto over een kliksysteem of haaksysteem beschikt. Aan de hand van deze gegevens kunnen we de juiste ruitenwisser adviseren. Bij een boot kan dit echter nog wel eens anders zijn. Wij adviseren u dan liever geen ruitenwisser waarvan we niet weten of deze gaat passen. U bent zelf namelijk verantwoordelijk voor de eventuele retourkosten. Vandaar het advies om even bij een fysieke winkel te kijken wat voor ruitenwisser er precies nodig is ;-) Hopelijk heb ik zo een beetje duidelijker voor u kunnen maken, waarom het op deze manier is aangepakt! Hopelijk mogen we u een volgende keer toch weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Bianca
Nezadovoljan….
Hi Stanislav, I was able to view the order based on your details. I see indeed that the package broke on the way and is therefore no longer delivered. I've asked my customer service colleague to get in touch with you so we can get it resolved as soon as possible! You will hear from us. Yours sincerely, Bianca
Snel geleverd, goed verpakt, juiste onderdelen, helemaal goed.
Pakket door DHL zoek gemaakt, werd mij gewoon nogmaals de bestelling, een fietsdrager twv €300 ! , opgestuurd... Fantastische service !
Je moet geen dingen gaan beloven die je niet waar kan maken. "Op werkdagen voor 21:00u besteld, morgen in huis" Ik heb mijn product (fietsdrager) donderdag voor 21:00 besteld, maar dinsdag pas geleverd gekregen. Toen ik op vrijdagavond Winparts vroeg wanneer er geleverd ging worden was het antwoord: naar waarschijnlijkheid morgen. Zaterdag dus, maar mooi niet dus. Maar ook geen bericht van Winparts dat het niet ging lukken en later zou worden. Vervelend als je er voor het weekend op gerekend hebt. Ik weet niet of ik ooit nog wat ga bestellen bij Winparts.
Goedemorgen, Bedankt voor uw beoordeling en feedback. We snappen dat het erg vervelend is dat de levertijdindicatie niet wordt nageleefd. Zo te zien liep uw bestelling vertraging op terwijl deze bij de vervoerder was. Hier hebben wij over het algemeen weinig invloed op en kunnen we slechts een onderzoek starten. Onze excuses voor het ongemak. Gelukkig is de fietsendrager inmiddels wel ontvangen. We hopen dat deze naar wens is! Met vriendelijke groet, Bianca
Snel en makkelijk de onderdelen kunnen vinden, en ook snelle oplossing en afhandeling bij een teveel bestel of twijfelachtig onderdeel omtrent diverse afmetings verschillen.
Snelle levering van toch een gedateerd onderdeel!!
3 Bosch ruiten wissers gekocht voor een nette prijs. Blij mee.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP