Ben zeer goed geholpen.

Ik had een probleem en het werd direct opgelost toppie.

Prima, heb alles snel en netjes verpakt ontvangen.

Had lagers en draagarmen besteld. Het was er binnen 2 dagen. Je kan zelf kiezen wanneer je het wilt laten bezorgen.

Vlugge levering, perfect product, kan niet beter.

Alle onderdelen passen en snel geleverd. Top service.

super snel en goed

super snel en goed

zeer snelle en goed verpakte bestelling

wat te bestellen kan je hier gerust doen,althans dat is mij ervaring tot nu toe

Prima service en snelle levering

Goeie website en helpdesks

mijn ervaring is goed

goed en snel

Snelle service, ook bij retourzending

Jullie hadden een onderdeel vergeten erbij te doen, en bij telefonisch Kontakt prima geholpen en hebben het onderdeel 2 dagen later alsnog ontvangen.

Had het via de website besteld. En omdat wij dichtbij wonen , kon ik het de volgende dag halen .

weel slecht bezorging

geen oplossing gevonden om het pakket daar te laten op de adres, of bij buuren. moest persoonlijk uit het magazijn worden opgehaald, wat is bijna 30km van ons. en bij het magazijn zij onvriendelijke mensen. slecht transportbedrijf.

Snel de verkeerde onderdelen ontvangen

Binnen 48uur op mijn adres dat was het positieve. In de Winparts doos zat een doos die al open geweest was. Diameter vd koppelingsplaat en drukgroep was te groot. Ga nu ervaring krijgen met het retourneren. Was overigens wel de 1e keer dat het fout ging, voorgaande bestellingen verliepen wel goed.

Prima geholpen

Prima levering. Daarna ook telefonisch goed hulp gehad.

Producten zijn snel geleverd en goede informatie als je contact opneemt. Ga zeker hier meer bestellen.

heel goed

goed bereikbaar en goede aflevering als ik weer wat nodig bel ik zeker winparts

Keurige service

Na een melding via de website van een defect onderdeel na 3 maanden kwam direct een nieuwe mijn kant op.

Snel en goed

Snelle levering en filter past goed

Makkelijk en snel

Duidelijke informatie op de website en snel geleverd tegen een goede prijs!

Very well

Order was delivered next day at home...i recommend

Betrouwbaar.

Goed en betrouwbaar.

Stuurhuis afdichten niet goed passend.

Stuurhuishoes past niet echt goed.

Product te laat geleverd

En dat lag niet alleen aan de bezorgdienst. Winparts wist een aantal uren na plaatsing en betaling van de order al te vetellen dat er 1-2 dagen vertraging zou zijn. Nog voor de bezorgdienst was ingeschakeld.

slecht

ze sturen iets verkeert op waar ik niet blij mee ben . ruil moet ik niet alles perfect doorgegeven met chas nr wagen. nu mag ik het terug sturen met de verzending kosten voor mij. stuk kost me meer al als het orgionele . winparts jullie zijn een schande. gevolgen volgen nog wees gerust zal meer kosten dan verzending bende **********.

Goed en snel geleverd

Hetis altijd afwachten bij een b3bestelling stelling welk onderdeel bij welk bouwjaar vd auto wordt geleverd. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering.

Netjes en volgens afspraak snel geleverd

5 Banksstraat

Ede 6718 XP