Alles volgens afspraak

Onderdeel op tijd bezorgd en goede service

Makkelijk bestellen en snel in huis

Ik had een nieuwe achter ruitenwisser nodig, simpel weg je kenteken ingeven en je komt bij het juiste artikel uit. Besteld en de volgende dag in huis.

Super service

Fantastische service. Zou het idereen aanraden.

Helemaal niks goeds

K.u.t. verkeerde of andere onderdelen dan besteld. B.v.b. 6 bougies besteld van 1 merk krijg je er 5 + 1 van een ander merk. Helemaal klaar mee met winparts.

Uitstekende service en goed assortiment

Voor mijn oudere Ford had winparts als één van de weinigen nog de passende ruitenwisser (Anders alleen nog via de dealer te verkrijgen, maar dan veel duurder) In eerste instantie bestelde ik per ongeluk het verkeerde model. Na een telefoontje met Winparts werd ik met de juiste vragen naar het juiste type begeleid… zonder moeite en kostenloos kreeg ik een nieuwe toegezonden! Dit noem ik echte top-service! Tip: heb je ook een afwijkend model van een onderdeel of twijfel je… mail heb of kom je er niet uit; bel hen even op, want de medewerkers helpen je goed verder, waardoor ikzelf op punten kwam waar ik zelf nog niet aan had gedacht.

Probleemloos

Goede documentatie, en daardoor betrouwbare levering van de juiste onderdelen. Snelle levering

Nette en snelle bezorging

Meerdere maken besteld en altijd netjes en op tijd geleverd.

Zeer snelle levering

Niet verwacht dat dit kon. Mat had juiste pasvorm voor mooie prijs

Perfecto

Goede duidelijke site.

Uitstekend snelle service

Telefonisch goed geholpen met het kiezen met juiste product plus nog 2 jaar garantie en nog 100 euro goedkoper dan de dealer en dealer wou geen garantie voor geven voor het product, Ze zijn altijd goedkoper dan de dealer en levering altijd snel

Goede prijs en zeer snel geleverd

Autospiegel besteld en zeer veel keuze. Goede aanbieding gekozen en snel geleverd.

Snelle service en top kwaliteit!

Goed voor elkaar

Bij het bestellen van onderdelen in hun webshop had ik enkele zaken uitgekozen die niet specifiek voor mijn auto waren. Prompt werd er contact opgenomen om te overleggen of dit de bedoeling was en werd er meegedacht voor een beter alternatief. Zoeken naar hun bedrijf om zelf de spullen te halen is een puzzel geweest, betere aanduiding bij de weg is ( brug ) is volgens mij een uitkomst.

Prima levering

Vlotte levering, product prima verpakt. Eigenlijk geen negatieve ervaring

Dat weet ik niet

Als was goed

Precies wat ze beloven.

Alles was perfect en snel afgeleverd, en alles paste perfect op de auto, zoals aangegeven bij het product! Ik koop hier zeker vaker!

Mijn ervaring is top prudukt

Alles goed

Alles was goed

uitstekend !!!

uitstekend bedrijf .

Ondanks de pas garantie toch het verkeerde product ontvangen

Type van de auto ingevuld en alsnog de verkeerde luchtmassameter ontvangen en ondanks dat de fout niet bij mij ligt moet ik wel de retour kosten betalen.. erg jammer

Zeer goede service

Bij het bestellen op kenteken toch het verkeerde gekregen,na 1 telefoontje kreeg ik het juiste thuis en konden de verkeerde onderdelen gratis worden terug gestuurd.

Snel

Snel en goed verpakt geleverd

Veel moeilijkheid om producten terug te sturen.

I

Goeie radiateur voor weinig geld.

Knappe kwaliteit voor deze lage prijs. Moest de bevestigings beugels iets scheef monteren maar verder goede pasvorm.

Super snel

Super snel