Goed product en snelle levering.

Onderdelen makkelijk op kenteken besteld en perfect passend. Ook snel bezorgd!

Super!!!

Goed geholpen en snelle verzending

Goed geholpen, wist niet zeker of ik de goede onderdelen had gevonden.even gechat en toen de goede besteld. En volgende dag geleverd

2 artikelen gekocht, een zeer snel bezorgd, het andere later en met onvolkomenheden, echter uitstekende nazorg en goed opgelost.

Snel, betrouwbaar

Snelle service. Producten zoals op de foto’s. Zekerheid dat de onderdelen zouden passen was fijn. Erg tevreden.

prima bestelmogelijkheid en prima levering

makkelijk onderdelen te bestellen en snelle levering. Ook retour is goed geregeld.

Geweldige service

Snelleren correcte afhandeling van mijn brstelling

Redelijk

Pakket stond op bezorgd bij DHL maar was niet geleverd wel een hoop gedoe over gehad met winnares, formulieren die ik had moeten invullen terwijl het eigenlijk niet mijn probleem was maar van winparts/DHL, wat blijkt het pakket was een straat verder in de tuin gegooid. Winparts de verzendkosten geretourneerd wel netjes maar een hoop gedoe gehad.

Betrouwbaar

Fijne en snelle afhandeling.

Super snelle service !!

Producten zijn top, heb remblokken, en schijven. Voor mijn volkswagen golf 4, gekocht. Ze zitten er perfect onder, en de golf trilt en piept niet mee, geruisloos over de weg, top !!

Goede service en snel geleverd

Mijn ervaring is zeer goed

Prima prijs en snel geleverd

Prima prijs en snel geleverd

Snelle levering en goede status updates. 1 Artikel was niet geleverd, dit is netjes nagestuurd.

Perfecte toeleverancier

Juiste onderdelen (Bosch ruitenwissersets) en snel geleverd. Top

Zeer goede en vlotte levering

Eenvoudig bestellen was een dag eerder dan de verwachte datum

makkelijk, de juiste onderdelen en voordelig

Goede website om de juiste onderdelen te vinden, voordelig in prijs en op tijd geleverd.

slecht

ik vind de ervaring met uw bedrijf niet best ik had bouten voor mijn fietsendrager besteld die er op het plaatje het zelfde uit zagen maar in werkelijkheid 3 keer zo groot zijn door dat jullie er geen maat bij hebben gezet kan ik ze beter weer weggooien om dat terug sturen duurder is als weggooien beetje zonden van mijn geld en van het werk HG

Tot (!) nu toe alles honderd punten...

Zijn alle bedrijven nou zo onzeker van hun zaak dat ze hun klanten zelfs na bijna perfecte service, nog moeten vragen om een bevestiging? Houd gewoon je bek en doe je werk zoals je het doet, want dat is goed. Je krijgt geen award als je erom vraagt, eerder een 1 voor de irritante moeite. Verder alles goed. PS: Bougies uit Russia?????????

levertijd iets aan de lange kant.

het onderdeel doet wat hij doen moet.

Verschillende onderdelen besteld

De producten zijn ruim voldoende echter wanneer je iets speciaals zoekt kan het niet geleverd worden. Levering van standaard spul is altijd vrij snel binnen.

vrijwel alles te koop via 1 leverancier

makkelijk zoeken op kenteken, doorgaans een vlotte levering en bij afwijkende gevallen goede communicatie en vlotte retouren/ statiegeld afwikkeling.

Zoals altijd levert winparts de juiste artikelen binnen een mum van tijd en voor een nette prijs thuis.

goede service

Goede service, goed advies, goede producten, geen minpunten

zeer goed

goede service