snel en goed

snelle levering en de ruitenwissers passen goed en eenvoudig geen handleiding meegeleverd

Snelle levering en kwaliteit echt heel goed. Precies de juiste tankdop die ik nodig had. Past perfect.

Prima service!

Onze ruitenwissers waren kapot, nieuwe besteld bij Winparts, de volgende dag binnen, lukte mij niet om ze erop te zetten, gebeld naar de firma, overleg, konden omruilen en ook deze 1 dag later in huis en paste prima! Verrekening was ook binnen 2 dagen geregeld, toppie! Ik zou willen dat alle bedrijven zulke goed service gaven, bedankt Winparts!

Goed geregeld

Op tijd aangekomen.

Mijn pakket was op tijd aangekomen en er waren geen mankementen.

Goed geholpen

Ik werd goed geholpen door Winparts.

Geweldige service, top ervaring

Geweldige service, top ervaring

Snel geleverd. Produkt zoals omschreven.

Snel en het juiste produkt geleverd. Wel een paar krassen op de einddemper, had verwacht het produkt ingepakt geleverd te krijgen. Einddemper werd echter zonder verpakking geleverd.

Snelle levering van de schermen. Alleen een betere gebruiksaanwijzing zou welkom zijn. Nu is het een beetje puzzelen.

Snel geleverd.

In 1e instantie verkeerde rem schijven geleverd..... 2e instantie na 1x bellen de goede remschijven snel geleverd en de verkeerde gratis retour.

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site

Niet tevreden

Mijn pakketje zal 02-03-22 geleverd worden.wel ik heb geen pakjes ontvangen.

Snel en accuraat

Er werd snel gereageerd. Verbeterpunt: de foto helderheid

Zoals altijd goed

Het bestellen van de kachelradiator was het makelijkste van deze klus, eea weer netjes op tijd geleverd

slecht

de-mat

Snelle service en leuke prijs

Snel geleverd , en prijs was ook goed !

Netjes en snel.

Netjes en snel

levering op tijd en veel keus

Snel en correct

Makkelijk zoeken, bestellen en monteren

Gewoon goed.

Gewoon goed.

Product zoals omschreven

n.v.t.

Wat je nodig bent snel en makkelijk te vinden met je kenteken. Dus niet uren bezig om het juiste product te vinden voor je auto.

Snelle verzending

goedkoop en supersnel in huis!

Perfecte snelle levering van het juiste product

Perfecte snelle levering van het juiste product