Perfecte service

Ik had een product besteld dat niet bleek te passen. De service afdeling zorgde snel voor een passend alternatief.

het is wat ik verwachtte

als boven

Artikel past niet op de auto, retour dus

Windschermen zijruiten passen niet. Wordt retourzending per heden.

Snelle levering, goede service

Product voldoet aan verwachtingen. Goede kwaliteit

geborgen en veilig

ik was enorm gespannen om de adapter te bestellen omdat ik niet wist of het stekkertje wel zou passen ... Is daar ook coaching voor ? PS je hebt mijn email adres al opgeslagen maar ik zou het infaam en abject vinden om mij nu over alle adapters van uw assortiment de belevingen te mailen .. Ik wil u vragen u algorithmes in bedwang te houden . Goed weekend :-)

Snel,duidelijk en zonder gedoe

Al vele malen spullen besteld. Worden altijd zeer snel geleverd zonder problemen

Duidelijk, snel en correct

Gewoon je kenteken invoeren en je hebt direct het gewenste product.

Snelle levering en een retourtje ging ook soepel

Snel en concurrerend.

Ik kon de bougies alleen goedkoper vinden bij Amazon in Frankrijk, maar mocht er maar 6 bestellen. Dus bij Winpart besteld en supersnel geleverd gekregen

Uiteindelijk Goed opgelost

Autospiegel besteld. Kreeg verkeerde. Gebeld en zouden de goede opsturen. Kreeg weer dezelfde. Gebeld . Zouden nu de goede opsturen. Moest wel iets bijbetalen. Dit bleek wel de goede spiegel. Andere spiegels hoefde ik niet terug te sturen. Uiteindelijk dus wel goed opgelost.

Alle onderdelen voor mijn auto waren netjes verpakt en compleet zoals besteld en zeer snelle levering!

Goedkoop en snelle levering

Bosch ruitenwissers besteld en binnen 2 dagen geleverd omdat het weekend er tussen zat (vrijdag besteld en maandag geleverd) Prima webwinkel, overzichtelijk, makkelijk onderdelen te vinden voor je betreffende auto door kenteken in te voeren. Beveiligde betalingsomgeving waaronder IDEAL.

super

snel besteld is snel geleverd

Goede kwaliteit van geleverde product

Prima en snel

Geen op- of aanmerking, goed product.

Goed product

Product zoals beloofd en keurig op tijd bezorgd. En niet onbelangrijk, het was prima verpakt, zodat er geen schade aan kon zijn

Goede service zeer tevreden

Zeer tevreden. Makkelijk en overzichtelijk bestellen. En snel geleverd. En goed koper met A-merken dan ergens anders op het internet

prima product.

prima product en snel geleverd.

Had bestelling gedaan

Toen ik me bestelling gedaan had lukte het me niet toen hun gebeld en er samen naar gekeken en toen zag ik dat het mij fout was 40 euro cent te weinig op de bank maar de mensen waren zo geduldig bleven gewoon aan de telefoon en een snelle levering zaterdags besteld maandag al in huis

Perfect, goede service

Werd goed geadviseerd. Aanrader.

Ik had spiegelgkas besteld, uiteindelijk ondanks het juiste OEM nummer bleken deze niet te passen, kon deze kosteloos omruilen voor een versie van een ander merk, en deze pasten perfect, echt top service vwb retourneren, ging super en snel, hartelijk dank

Nooit problemen

Als er iets niet klopt wordt ik goed geholpen

Prima en snelle levering

Prijs is goed en levertijd zeer snel

nvt

Prima bedrijf senel verzonden