Goede service snelle levering

Goede kwaliteit en er word goed gekeken of je de goede onderdelen krijgt

Goed geregeld.

Heb jammer genoeg niet het juiste product gekregen, maar alles is naar tevredenheid opgelost.

Netjes

Zoals omschreven.

alles snej geleverd

Toppers

Al eerder iets besteld. Goede service, ga zo door

snel geleverd en het juiste product

inmiddels vaker bij Winparts besteld. Altijd snelle levering, één keer het verkeerde product gekregen dat daarna zonder enige discussie werd vervangen. Top!

Uitstekende service ook met retour zendingen.

Ik bestel al een aantal jaren mijn auto onderdelen producten bij Winparts . Wordt altijd snel en goed verpakt verzonden . Ook snel en zeer vriendelijk en behulpzaam telefonisch contact ,ook via de chat op de website verloopt contact voorspoedig makkelijk en vriendelijk. Ben een zeer tevreden klant ! met vriendelijke groet, Frenk van Dieden

Ze doen wat ze zeggen, snel en effectief

Nog nooit problemen gehad, bestellen, betalen en ontvangen. elke keer weer goed

Snel geregeld en geleverd

Een niet alledaags product, een specifieke autoantenne. Na deze kwijtgeraakt te zijn, maakte ik me al zorgen of en hoe snel ik een vervanger zou kunnen vinden. Bij Winparts zo gevonden, met een heldere product-uitleg. Het bestellen en betalen was erg eenvoudig. De informatie over de verzending was duidelijk en het product werd snel geleverd. Dank!

zeer goed

ik vind Winparts een prima firma voor auto onderdelen met een goede service

Goed en betrouwbare website voor auto onderdelen!

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt: Meerdere keren auto onderdelen en accessoires besteld bij Winparts.nl en tot heden geen enkel probleem ervaren. Altijd mooi op tijd binnen en je krijgt wat er beloofd wordt! Ik beveel ze zeker aan.

Supersnel

Gisterenavond een accu besteld en smotsend stond de bezorger aan de deur, echt geweldig, ga zo door

Snel binnen en netjes bezorgd

Goede service en duidelijkheid

Ik ben wel tevreden met onderdelen Het is wel goed onderdelen je bent top

Fantastisch geholpen bedankt z

Vlot verstuurd en heel correct geholpen met verkeerde sensor. Goed gesprek gehad met Telefoon dienst Winparts. Dankjewel Andre Klijn West-Terschelling.

Goed geregeld en behulpzaam.

Zeker een aanrader, door de extra controle weet je zeker dat je de juiste onderdelen hebt. Top bedrijf.

Goed geadviseerd, prima prijzen en online bestelling binnen een dag in huis, top!

Snelle levering, product paste ook prima

Binnen 2 dagen gemonteerd

Altijd snelle levering mits het op voorraad is. Jammer dat er alleen sommige bezorgers het niet zo nauw nemen en het pakketje 3 straten Verderop afgeven. Bleek een vervangende bezorger te zijn. Gelukkig dat de bewoner zo eerlijk was om het bij ons af te geven.

Snelle en correcte levering prima verpakt

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit en snelle levering

Goede en snelle levering

Alles werd goed en snel geleverd.

Goede service snelle levering en als je belt voor annuleren dan wordt je zeer vriendelijk geholpen 100%

5 Banksstraat

Ede 6718 XP