Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Duidelijke website. Producten makkelijk te zoeken. Zeer voordelig.

Was netjes

slechte (onduidelijke) levertijd en verkeerde aanbevolen artikelen

Op website staat dat artikelen op voorraad zijn en met leverdatum (vaak 1 dag), echter was er een onderdeel vertraagd, waarover niet duidelijk gecommuniceerd werd, waardoor ik een hele week moest wachten ipv 1 dag. Na invoeren kenteken, komen er producten uit, olie filter klopte niet, en is na meerdere malen communiceren pas een nieuwe geleverd. Als ik dit alles van te voren had geweten, had ik bij mister auto besteld en veel minder moeten betalen.

Mooi op tijd en voor een goede prijs

Koplampen voor een Ducato 290 passen perfect

Snelle afhandeling en supersnel in huis.

Snel geleverd, scherp geprijsd en makkelijk de juiste spullen (o.b.v. Kenteken)

Aanrader

Snelle levering goede kwaliteit.

Accu Varta besteld.Snelle levering en een goede kwaliteit prijs verhouding was voor mij de reden om bij Winparts de accu aan te schaffen. Zeer tevreden.

Makkelijk besteld, snel geleverd

Product snel gevonden

Snelle levering. Product snel gevonden. Simpel kenteken invoeren en je ziet direct of het past.

Goeie service goeie prijs.

Voor eerst remleiding besteld duidelijk het aanbod hiervan te vinden spullen te bestellen etc.

gewoon goed

gewoon goed

Makkelijk en snel

Op kenteken gezocht naar ruitenwissers werden keurig verpakt en snel bezorgd Top geregeld

Snelle levering en niet duur

snelle en vlotte levering

vorige dag besteld, volgende dag in huis. snel en vakkundig

Prima aanbieder

Goed materiaal, snel bezorgt. Wel een beetje aan de prijs

Afschuwelijk dat de retour verzendkosten voor eigen rekening is.

Afschuwelijk dat de retour verzendkosten voor eigen rekening is. 2 keer verzendkosten betaald, tijdens bestellen en retourneren (probleem bleek iets anders te zijn dan gedacht)

Onderdeel pas niet

Onderdeel pas niet besteld volgens chassisnummer en pas niet, ok kan gebeuren. Snel contact opgenomen met klanten serwis heb ik vraag gekregen of wil retour of wisselen. Ik heb gelijk antwoord gegeven dat ik wisselen wil maar na twee dagen was geen gehoor dus heb ik ergens anders besteld. Nu ben ik verzend kosten kwijt en retour kosten kwijt.

Gewoon slecht

Ik besteld iets voor honda Civic krijg een vsn Volkswagen garage gebracht interieur los pas het niet is te gek voor woorden ik had vrij genomen van mijn werk heb dit nooit eerder meegemaakt erger nog moet betalen om dat verkeerde gestuurd raam mechanische te retourneren belachelijk

Altijd een top ervaring met winparts. Snelle levering en goede communicatie met de klantenservice, ook de vervoerder is prima.

Prima ervaring

Het artikel kwam 100% overeen met de omschrijving en voldoet uitstekend

Snel, correct en eerlijk

Omdat wij een hele oude bus hebben paste de voorgestelde ruitenwissers toch niet. We hebben ze echter heel snel kunnen ruilen voor een set die wel paste. Het prijsverschil is ook heel snel terugbetaald.

komen afgesproken levertijd niet na.

Gaven wel 5% korting voor volgende aankoop.

Mooie snelle levering

5 Banksstraat