Op tijd de artikelen gekregen ,en het goede wat ik besteld hag .
goede service
Op de website wordt geadverteerd met “voor 21:00 besteld, morgen in huis”. Inmiddels is het pakket binnen, 1 week later. Belachelijk. Klantenservice wist ook niet waarom het niet was ingepakt, maar zei dat het waarschijnlijk vertraagd was. Ze dachten 1 dagje later, maar dit werden er uiteindelijk 6. Het zou het bedrijf sieren als ze klanten zelf informeren over vertraging ipv dat ik hier zelf achteraan moet bellen. Verder is het product wel prima, alleen de communicatie is voor mij een reden om hier nooit meer te bestellen.
Goedemorgen, Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het erg vervelend dat u deze ervaring bij ons heeft gehad. Onze excuses daarvoor. We zijn meteen aan de slag gegaan met het verbeteren van de communicatie en zullen hier wijzigingen aanbrengen, zodat wanneer iets onverhoopt vertraging oploopt, u hier bericht van krijgt. Natuurlijk laten we liever zien dat het veel sneller kan. Hopelijk mogen we u daarom een volgende keer toch weer van dienst zijn! Met vriendelijke groet, Bianca
Ik bestelde ook weleens onderdelen bij autodoc maar had daar vrijwel altijd gezeur; lang wachten, alternatieve producten sturen (huismerk dat zogenaamd beter en eigenlijk duurder is) en slechte service. Bij Winparts krijg je gewoon wat je besteld voor een erg goede prijs en ook nog eens zeer snel. Top!
Goede service en keurige levering.
Ruitenwisserzemen van Bosch . Goede service
Makkelijke selectie van onderdelen op kenteken en verschillende fabrikanten om uit te kiezen en alles klopt.
De geleverde producten zijn altijd prima. Echter op het moment van bestellen wordt een levertijd beloofd die nooit wordt waargemaakt. Hierdoor wordt bij de klant de indruk gewekt dat de producten binnen 2 a 3 dagen worden geleverd terwijl dit in de praktijk een volle week of langer is. Klanten kiezen door deze beloofde levertijd voor Winparts. Als Winparts wel een correcte inschatting zou geven van de levertijd geef je een klant de keuze om wellicht elders te bestellen omdat een andere aanbieder sneller kan leveren. Uiteindelijk staat er wel een kleine disclaimer op de website maar daar wordt niet of nauwelijks op gelet door klanten denk ik.
Hi Menno, Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Helaas zijn er door de toegenomen drukte achterstanden ontstaan in ons magazijn. We zijn hard bezig met het wegwerken hiervan en verwachten vanaf deze week weer volgens indicatie te kunnen leveren. De volgende keer dat u bij ons bestelt kunt u gewoon weer een snelle levering van ons verwachten! Met vriendelijke groet, Bianca
Zijwindschermen besteld, deze zouden op voorraad zijn en dus direct verzonden kunnen worden; 3 dagen later nog steeds niks ontvangen. Gebrekkige en onduidelijke communicatie, order uiteindelijk maar geannuleerd.
Ze hebben bijna alles bezorging top
Goed product en een zeer snelle levering , top
Producten zijn goed, snelle levering. Keurig. Dik tevreden.
Maandag jl besteld en nu via chat vernomen dat er nog niks is verzonden.En dat terwijl ik bezorgdatum Wo. voor mij mag je het product houden ga wel naar een ander.
Hi Frank, Het spijt ons om te horen dat u een vervelende ervaring heeft gehad met Winparts. Helaas zijn er, door de toegenomen drukte, achterstanden ontstaan in ons magazijn. We doen natuurlijk ons uiterste best om deze achterstand zo snel mogelijk weg te werken. Onze excuses voor dit ongemak. Wij zullen even contact met u opnemen voor het verdere verloop. Met vriendelijke groet, Bianca
Ik werd goed geholpen via de chat
Ik had hier sneeuwkettingen besteld omdat er stond dat ze de volgende dag al bezorgd zouden worden. Dit had ik nodig omdat ik de volgende dag op wintersport ging. Tot de volgende ochtend stond er ook dat het op tijd geleverd zou worden, maar het werd alsnog pas een dag te laat verzonden waardoor ik sneeuwkettingen heb moeten huren voor mijn wintersport.
Makkelijk onderdelen te vinden en snelle levering!
Ik had een ruiterwisser nodig voor achteren. Nooit eerder hier besteld. Maar ben super tevreden.
Het is goed terug te vinden welke ruitenwissers je nodig hebt en het is overzichtelijk. Daarnaast ook super snel geleverd! Erg fijn
De accu van mijn auto was defect. Nieuwe besteld en deze werd snel geleverd.
Jammer dat ik als technicus 2dagen moest wachten op de levering door invullen autotype en merk.
Vroeger als er aangeduid werd dat iets op stock was dan was dat ook zo en kon je dit netjes binnen de 48u ontvangen. nu blijkt dit niet zo en wacht ik nu al een week op iets dat binnen was en volgende dag thuis moest zijn... de oplossing die ze geven ( ik kan de order voor u annuleren..) neen ik wil krijgen waarvoor ik betaalde op de door jullie opgegeven tijd! echt triestig. dit zijn werkwijzen zoals bij autodoc die nota bene goedkoper zijn, maar dan weet je dat het 4-5 dagen kan duren. koop hier dus niks meer als je het snel nodig hebt zover is duidelijk. nogmaals spijtig en onprofessioneel. ging dit jaar 5 jaar klant zijn.
Hi Michael, Het spijt ons om te horen dat u een vervelende ervaring heeft gehad met Winparts. Helaas zijn er door de toegenomen drukte achterstanden ontstaan in ons magazijn. We doen natuurlijk ons uiterste best om deze achterstand zo snel mogelijk weg te werken. Onze excuses voor dit ongemak. We vertrouwen er op dat de onderdelen in goede conditie bij u worden aangeboden en dat we u de volgende keer weer van een goede ervaring mogen voorzien, met de snelle levering zoals u die van ons gewend bent! Met vriendelijke groet, Bianca
Vlot besteld, middels duidelijke bondige info bij het artikel. Vlot verzonden en keurig bezorgd. Helemaal gebruiksklaar (geladen) ontvangen. Een merkartikel dus verwacht gewenste kwaliteit.
Prima producten.
Op de site staat overal voor 19:00 besteld morgen in huis, in de middag al besteld maar ze versturen pas een dag later. Haal die belofte dan lekker van de site af, heb dit al eerder gehad bij Winparts. Beetje een lokkertje.
Tijdens bestellen staat er dat het op voorraad is. (olievuldop) Op voorraad bij de leverancier ja en niet bij winparts zelf is mij verteld. Bij op voorraad staat, levering overmorgen, daar kan een weekend tussen zitten. De 13de besteld en de levering stond eerst op de 18de en inmiddels staat dat op de 20ste. (is dus duidelijk niet overmorgen) Voor iets dat op voorraad is, duurt het wel heel erg lang voordat je het binnen krijgt. Waardeloos dus.
Goedemorgen, Wij vinden het erg vervelend dat u uw order vertraging heeft opgelopen in ons magazijn, onze excuses voor het ongemak! Een olievuldop heeft u natuurlijk snel nodig. Door toegenomen drukte kunnen wij momenteel helaas niet alle bestellingen versturen op de streefdatum. Wij doen natuurlijk ons uiterste best om uw bestelling zo spoedig mogelijk over te dragen aan de vervoerder, en vertrouwen er op dat deze in goede conditie bij u wordt aangeboden. Met vriendelijke groet, Bianca
5 Banksstraat
Ede 6718 XP