supper service door artikelcheck na bestellen.

Kreeg een mailtje dat het bestelde artikel waarschijnlijk niet zou gaan passen op mijn voertuig. Of ik contact kon opnemen. Kreeg ook een link naar het artikel dat volgens hun de goede was. Had dus verkeerde besteld. Na betaling van meerprijs werd artikel zelfde dag nog verstuurd. Top geregeld.

Goed verpakt. Snelle levering

Heel goede ervaring mee, kan niet anders zeggen. Een hele ruime voorraad en keuze aan onderdelen. Wijzigingen aan mijn order om een dubbele verzending te voorkomen kon de klanteservice zonder bezwaar in orde maken. Verzending en ontvangst verliepen vlot en de spullen waren goed verpakt. Al met al zeer tevreden en ik zal zeker ook terug komen.

Motorolie Castrol 5W30LL

snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle levering tegen prima prijs.

TOP

alles snel geleverd!!!

geweldig

zeer tevreden top bedrijf

zeer tevreden top bedrijf

Vlotte en correcte afhandeling van zaken

Vlotte en correcte afhandeling van zaken

niks moeilijks, ik heb besteld en betaald en winparts heeft snel geleverd, klaar

Juiste artikel en snel geleverd

Mooi dat het juiste artikel bij mijn auto gevonden werd. Op kenteken is erg handig.

Snel, efficiënt, makkelijk zoeken, goede prijs

Altijd constant, makkelijke site, snel geleverd

Snelle levering en attente medewerkers

Snelle levering. Mijn eigen fout dat 1 wieldop niet goed geplaatst was en daarom 1 wieldop kwijt was geraakt.. De medewerker gaf mij ten compensatie gratis levering

Tot nu toe altijd goed

prima, snel geleverd

voor de 2e keer dit jaar onderdelen besteld. Goedkoop, kwalitatief en snel geleverd

Zeer tevreden !

Goede website, makkelijk zoeken, eenvoudig bestellen. Prima!!

Door postnl niet geleverde onderdeel weer bestelling gedaan winparts heeft onderzoek gestart en hebben het echt goed en correct opgelost ik kan alleen maar zeer tevreden zijn over de mensen die daar werken en zo goed hun best doen om het probleem op Te lossen TOPBEDRIJF

Zoals altijd top

Prima service. Door toedoen van de bezorger pakket beschadigd. Zonder enig probleem nieuw geleverd door Winparts. Top service waar je blij van wordt.

top

fantastische service en produkten, top

Slechte kwaliteit

De bobines waren goed maar de bougies waren van peperkoek gemaakt. Een afgebroken met moeite het draadstaal eruit gekregen van ellende de oude bougies terug geplaatst.

Correct

Snelle en correcte levering

Prima geholpen.

Een extra controle werd gevraagd en ik werd keurig te woord gestaan. Vlotte bediening, dankjewel.

Snelle Levering en juiste onderdeel

Meerdere malen onderdelen besteld voor Volvo V70 bij Winparts.nl en altijd op tijd en juiste onderdeel

kon beter

moest voor retour sturen 6.95 betalen daar hoor je niks over