Goede service en snel geleverd

snel geleverd

Op tijd geleverd en alles in orde

Klantgerichte benadering

Ruitenwissers op kenteken besteld voor mijn auto. Bleek de achterruit wisser voor een oud model te zijn en niet te passen. Belletje en direct opgelost: volgende dag al goede wisser binnen en prijsverschil terugbetaald. Top!

Correct

Snelle en correcte levering.

Achteraf niet leverbaar...

Volgens de website was het product leverbaar maar na een paar dagen werd ik gebeld dat het niet leverbaar was en kreeg ik de mogelijkheid om te kiezen voor een merk dat ik niet kende. Achteraf blijkt mijn bestelde product/merk helemaal niet te bestaan bij leverancier. Naar mijn idee is het dus een manier om eerst de klant iets te laten bestellen en daarna met een voorstel te komen om hun eigen merk te kiezen. Ondanks dit alles heb ik eerder wel goede ervaringen gehad en daarom beveel ik het alsnog wel aan

Wat een fijne klantenservice heb ik mogen ervaren...

Geen moment spijt van mijn overstap van Autodoc naar Winparts. Voldoende keuze in het assortiment. Snelle verzending en waar ik superblij mee was, de klantenservice! Ze hebben een door mij gemaakte fout kosteloos opgelost. Daar stond ik echt versteld van. Ik heb een toppertje aan de telefoon gehad, echt waar!

Moest het wel iets aanpassen maar uiteindelijk past het perfect

Zeervtevreden

Mooie Autohoes en snelle levering

laaste tijd niet goed

Hallo. Ik ben niet tevreden over de recente aankopen bij winparts.nl. elke keer dat hij een product koopt dat op voorraad zou moeten zijn. later blijkt dat die er helaas niet is.........het is echt jammer omdat het vroeger zo leuk was.......

super bedrijf met goede service

na eerst helaas verkeerde product besteld te hebben keurige oplossing vanaf hun zijde hiervoor mijn dank

Snel en correct

Overzichtelijke site, voldoende keuze

Goed product snel geleverd en past perfect.

Snelle levering goede producten en leuke prijs in aanbieding

Slecht

Bestelling half geleverd en na contact geen beloofde service ontvangen.

Ontevreden en boos

Heel slechte service en de mensen die daar werken kunnen zich niet in een ander verplaatsen ...verkopen ondeugdelijk artikelen en leveren wat niet besteld is.de retourservice is Knudde ..ik zou niemand aan bevelen iets via interney bij dit bedijf te bestellen..onkunde troef..

Snelle bezorging,paste perfect en scherpe prijs...

Snel geleverde onderdelen Goede kwaliteit

Fijne service

Top kwaliteit en goede service.

Goede webshop voor auto-onderdelen met een uitstekende service

Goede webshop voor auto-onderdelen met een uitstekende service

Goede producten en super prijs!

Goed product, snel geleverd en duidelijke website.

Satisfied!

Proper parts delivered within a reasonable time

ondanks dat afbeelding niet klopte qua kleur is service oke

Kleur afbeelding op site klopt niet met geleverde kap

Voor het eerst besteld prima ervaring

Vind het alleen jammer dat er geen persoonlijk gesprek mogelijk is.

OK - not 100% fit

OK quality. Fit for the back seats isn't accurate - need to cut out a large piece to make it work. Very quick delivery.

Ik bestel hier met plezier!

Producten zijn zoals omschreven en met één dag geleverd.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP