Teleurgesteld

Bestel een remtrommel voor een peugoet hatchback staat op de site dat ik er “zowaar ook er maar één 1 “ ZOU kunnen bestellen , OM DIE REDEN DOE IK DAN OOK !!! Die bestelling !!! Voor ÉÉN 1 remtrommel. Na contact telefonisch van MIJN kant mag ik HOREN dat de leverancier er alleen maar TWEE 2 Stuurd ,dat vertel je je klant niet je stuurd NIETS ZEGGENDE mailtje dat de bestelling vertraagd is ,VIJF 5 ,dagen later. Als ik dan “. Teleurgesteld “ bel krijg ik eindelijk te horen wat de reden is dat mijn bestelling DUS NIET K O M T ! ! ! ! Geweldig toch ,moet je heel blij mee zijn of zo , nou ik helemaal niet , De interne admin wist van dit probleem bij jullie MAAR de klant ervan in kennis stellen ho maar , ALS IK ( misschien een email met uitleg ? ? ? ) daar ook van in kennis gesteld zou worden had ik ZONDER problemen volkomen begrip voor gehad en WAT ik ook nu gedaan heb ER DUS “ 2 “ besteld , blijft het helaas wel zo dat de SITE duidelijk vermeld dat er ÉÉN 1 besteld zou kunnen worden ,ERG JAMMER deze Negatieve uitkomst ,verander dit even op uw site ! ! !

perfect

De bestelde wieldoppenzijn snel geleverd ziet er zeer mooi uit precies zoals ze vermeld stonden. Ben zeer tevreden.

Snelle verzending, product in goede staat, maar..

Tevreden over snelle bezorging en het product zelf, maar onderstaande is mijns inziens een onnodige toevoeging aan de mail die mogelijk tot problemen leidt met de vervoerder/bezorger. Als consument zit ik niet te wachten op gedoe. Als het product niet goed is moet je het gewoon terugnemen en er niet moeilijk over doen. ________________________________________________________ LET OP!! Het product dient gecontroleerd te worden alvorens u tekent voor ontvangst! Bij eventuele onregelmatigheden (schade) dit vermelden alvorens u tekent of anders het product weigeren. ________________________________________________________

Zeer goed.

Zeer goed ook goed verpakt alleen bezorgen is heel slecht al ben je thuis wordt gewoon voor de deur gegooid.

Perfecte website en alles goed geregeld

gewoon prima

zijn behulpzaam weten waar ze over praten geven advies over de onderdelen is een zeer goede en betrouwbare webshop

Vandaag besteld, morgen in huis klopt niet altijd

Winkel is over het algemeen duurder dan autodoc maar verzend veel sneller. Echter ik had spullen besteld die allemaal op voorraad waren, hij gaf aan morgen is huis. Maar donderdag besteld en pas maandag in huis, jammer. Verder goede service, volgende x weer hier bestellen

Altijd goed en snel

Goed bedrijf

Teleurstellend

2x komt de doos incompleet en met onderelen die stuk zijn aan (ik heb wel van 2 doozen een complete set kunnen maken)

Ontevreden.

Ik heb bij jullie een wiellager besteld van een golf 5. Ik heb de doos binnen gekregen via DHL deze mensen leggen ten eerst het pakket bij de deur en lopen gewoon weg zonder aan te bellen. Ten twee leg in de doos ik de doos en in de auto en pak ik hem gisteren uit de auto en blijkt er een scheur in de abs ring te zitten. We heben de wiellager wel gemonteerd omdat ik anders niks kan met de auto. Maar er is verder nog geen storingslampje gaan branden maar ik ben er niet te vreden over dat er een schuur zat in de abs ring. Dit hoeft niet bij jullie weg te komen maar misschien omdat de DHL bezorger hem gewoon voor de deur neer gooit. Misschien en idee om hier wat aan te doen Met vriendelijke groeten Alexander dijkema

Duurde lang het bezorgen maar kwam goed!

Had op een donderdag besteld en betaald met de in de omschrijving: vandaag besteld morgen geleverd. Winparts heeft ook daadwerkelijk het product dezelfde dag op de post gedaan met de veronderstelling dat ik het de volgende dag in huis zou hebben, maaaarrrrr het waardeloze bedrijf DHL maakte fout op fout dat het pakket pas een week later werd bezorgd. Kan uiteraard Winparts niks aan doen. Na veel bellen en mailen met Winparts zijn ze altijd beleefd en oplossing denkend te werk gegaan. Het product( privacy shades) is perfect. Past goed en kwaliteit is top! Helaas zal ik bij Winparts niks meer bestellen, dit alleen omdat ze met DHL zaken doen om te bezorgen. Heb meerdere keren met dhl fouten van bezorgen meegemaakt en als je ook de beoordelingen op internet lees over dhl….. is nie best! Voor mij geen internet aankopen meer waar dhl bezorgd. Maar over Winparts kan ik alleen zeggen dat zei er niks aan kunnen doen en het product goed van kwaliteit is en vriendelijke medewerkers werken.

Goeie service

Goeie service en snel

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Perfecte pasvorm!

Snelle levering, perfecte pasvorm, strak design.

Correct , alles zoals het hoort te zijn.

Alles zoals het hoort te zijn.

duidelijke site en snelle levering

Snel en juiste artikel

Web pagina makelijk en overzichtelijk, bestellen gaat makelijk. Veel verschillende betaling mogelijkheden. En mijn bestellen is keurig in een goed verpakt doos afgeleverd. En ook nog de juiste artikel die persies past op mijn auto. En de prijs is ook lager dan de meeste die ik ge google heb.

Top snel geleverd en niet duur

Achterlicht voor mijn Audi A4 Avant besteld keurig netjes en niet duur.

Top, in een paar dagen geleverd. Het enige wat nog beter zou kunnen zijn is in 1 dag geleverd

Prima service!

Winparts levert goed met eerlijke prijzen, ook de service is uitstekend als iets niet past en het moet retour.

Overzichtelijke site met meteen alles wat je voor je auto nodig heb.

Als je je kenteken invult krijgt alleen te zien wat ook echt voor je auto is heel overzichtelijk. Bestelling word snel geleverd.

Uitstekend en snel geleverd

Bestelde producten snel geleverd en ze waren goed verpakt.

uitstekend!

Makkelijke website, goeie prijs en snel geleverd. Een klein minuscuul minpuntje: bij t maken van een account werd ik automatisch als "meneer" vermeld. Vrouwen rijden niet alleen auto, ze repareren ook zelf hoor!

Altijd goed!!!

Vaker onderdelen besteld, altijd op tijd bezorgd en nog nooit iets retour gestuurd.

Prima onderneming

We hebben het bestelde item snel binnen gekregen.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP