Voorraadbeheer op de webshop klopt niet. Ik moet blijkbaar 3 weken wachten op een artikel. Dit is niet professioneel. Webshop is misleidend en dus niet aan te raden.
Hi Yannick, Dank voor uw bericht. 3 weken wachten is natuurlijk erg vervelend, dat snap ik! Waarschijnlijk is er iets niet goed gegaan bij de inkoop of levering vanuit de leverancier. Onze excuses daarvoor. U mag ons altijd even mailen naar [email protected]. Dan kunnen we met u kijken of er eventueel een goed alternatief op voorraad ligt, die wel meteen leverbaar is! We horen graag van uw als u hier gebruik van wil maken. :-) Met vriendelijke groet, Bianca
Altijd goed, bestel altijd hier me spullen en het is altijd netjes verpakt en bezorgd. Scherpe prijzen ook.
Vrijdag middag dak dragers besteld die direct leverbaar zijn. Op de site staat op werkdagen voor 2100 besteld is volgende dag in huis echter word mijn bestelling pas maandag verzonden is 3 dagen laater.
Hi Niels, Dank voor uw beoordeling. Ik zie inderdaad dat uw bestelling een dag later met de bezorgdienst is meegegaan. Door de aanhoudende drukte zijn een aantal van onze pakketten vertraagd. Onze excuses daarvoor! Zo te zien zal u de bestelling vandaag ontvangen. We hopen dat de dakdragers naar wens bevallen en dat we u de volgende keer snellere levering kunnen bieden. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Bianca
Verduisterings folie gekocht, maar dat plakt onvoldoende, mijn vraag aan Winparts wat is het beste kan doen. Het lijkt volgens de beschrijving een 2 laags folie met kleeflaag, maar dat is het niet. Al met al .... geen goede service en vooralsnog troep gekocht lijkt het. Ik heb al vaak met folie gewerkt en zelden problemen ermee gehad, dus ik weet hoe het werkt, deze folie werkt niet .
Goedemorgen, Dank voor uw bericht. We vinden het erg vervelend te horen dat de folie niet goed bleek te plakken. Ik heb onze expert gevraagd even met u mee te kijken. In uw mail vindt u ons advies betreffende uw vraag. Mocht u er nog niet uitkomen aan de hand hiervan, laat het ons gerust weten. Dan gaan we kijken of we het op een andere manier kunnen oplossen! ;-) Hopelijk komt u er zo uit! Met vriendelijke groet, Bianca
Zeer duidelijke site, met snelle zoekfunctie op kenteken. Onderdelen gemakkelijk kunnen bestellen en snel aan huis geleverd!! Winparts blijft een winner!
Zeer vlotte levering.
Mooie wieldop. Was netjes verpakt. Ook makkelijk te monteren en duidelijke beschrijving erbij.
Allerlei spullen besteld voor 2 autos en alles gecontroleerd en netjes op voorraad. Gekozen voor avond bezorging zodat ik wist dat ik zeker thuis was. ( ook extra betaald ervoor) Niks ontvangen die dag. Volgende dag een mailtje met dat 1 product ( 5ltr flacon olie) niet op voorraad is en dat de verwachte levertijd bijna een maand later is. Dus gevraagd of ze niet 5x een losse ltr fles konden leveren aangezien dat ik toch 8ltr van hetzelfde nodig had. En de 3x Losse ltr er wel is. Krijg ik pas na bijna een week een mail terug met we hebben een oplossing en sturen een andere 5ltr flacon op. Totaal een andere die ik heb besteld en niet ga mixen met die andere. ( ene auto 4 ltr andere 3.4ltr) wat moet ik met die gasten. Nu gevraagd nogmaals of ik niet gewoon dezelfde kan terug krijgen of anders maar me geld terug voor die ene 5ltr. Maar nog geen reactie terwel ze dan het mailtje op zaterdag 16.30 sturen en zeggen het wordt maandag al geleverd
Hi Arno, Dank voor uw beoordeling. We hebben uw situatie nog eens bekeken en hebben gezien dat het niet helemaal goed ging. Onze excuses daarvoor! We gaan daarom graag op uw verzoek in om 5x een losse liter fles op te sturen. Mijn collega zal u hier vandaag nog even een mail over sturen. Deze flessen komen waarschijnlijk vandaag nog uw kant op ;-). De order met de verkeerde olie die vandaag (28-06) bij u afgeleverd zou worden, hebben wij geannuleerd en zal niet langer bij u worden thuisbezorgd. We hopen dat het zo naar wens is opgelost. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Bianca
Onderdeel was goed, handleiding er bij was prima. Echter zaten de schroeven waar de ruit aan vast gemaakt dient te worden niet zoals ze horen. Kost te me extra tijd om de ruit vast te zetten.
Goedemorgen, Dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product en de handleiding. Als ik het goed begrijp is het product afwijkend van de foto en omschrijving? In dat geval kunt u in het vervolg altijd even contact opnemen. Als er een fabrieksfout in het product zit kunnen we natuurlijk zorgen dat het product even omgeruild wordt. Wellicht is deze ruitenwisserarm niet geschikt voor uw voertuig. Ook in dit geval kijken onze experts graag even mee en kunt u de producten eventueel bij ons omruilen. Mocht u vragen hebben, neem dan even contact met ons op via [email protected]! Met vriendelijke groet, Bianca
goed ingepakt goede winkel mooi op tijd met de post precies de datum wat ik gezegd heb zeer goed product mooie afwerking
Onderdelen geleverd zoals besteld
De afdekhoes heeft een goede pasvorm, maar doet wat goedkoop aan helaas (met name de elastieken). Dezelfde kwaliteit wordt ook regelmatig aangeboden bij Duitse supermarkten in ons land, maar vaak voor minder dan de helft van de prijs die Winparts rekent. Omdat ik een beter product verwachtte, heb ik de cover bij Winparts besteld. Die verwachting werd echter niet waargemaakt. Over de duurzaamheid valt nog niets te zeggen, want de hoes heb ik nog maar kort in mijn bezit en is tot nu toe slechts 1 maal gebruikt tijdens het parkeren onder bomen. Mogelijk is op termijn het verschil tussen supermarkt- en Winpartskwaliteit duidelijker waarneembaar en moet ik de review herzien, maar voorlopig is het qua prijs- kwaliteitsverhouding niet ėcht een aanrader wat mij betreft.
Hi Wouter, Dank voor uw beoordeling en feedback! We vinden het jammer om te horen dat het product niet helemaal voldoet aan uw verwachtingen. We gaan er inderdaad vanuit dat de duurzaamheid van deze hoes aanzienlijk beter is dan de supermarkthoes! Een prijsverschil in producten in deze categorie is over het algemeen een aanduiding van de kwaliteit van het product! Uw feedback zullen we verder in behandeling nemen, wellicht kunnen wij in de productpagina iets aanpassen om de verwachtingen bij het product beter te managen! Dank daarvoor. We hopen u een volgende keer toch weer van dienst te mogen zijn. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Bianca
Dankzij jullie vakkundigheid heb ik het juiste onderdeel ontvangen
Heb nog niks ontvangen
Hi Ricardo, Zo te zien is het pakketje inmiddels bij u afgeleverd. We horen graag hoe uw ervaring bij Winparts was! Mochten er nog vragen zijn, stel deze dan ook gerust ;-) Met vriendelijke groet, Bianca
Prima geregeld en netjes op tijd ontvangen.
Volgende dag al bezorgd hele mooie wieldoppenset
Zoals verwacht, correct geleverd.
snel en makkelijk bestellen correcte info over waar je pakket is en wanneer het arriveert goed verpakt
Beste, heb o-ringen voor thermostaat besteld welke op de site een buitenmaat zou hebben van 60 mm. Echter na ontvangst bleek deze een binnenmaat te hebben van 60 mm en buitenmaat 67 mm. Hiervoor heb ik gebeld en het bleek dus onmogelijk te zijn om een bruikbare o-ring met binnenmaat 50 en buitenmaat 58 van euro 2,03 te sturen. Eerst moest de foute o-ringen retour zijn. Door de foute maatvoering op jullie site en onvermogen dit simpel op te lossen kon mijn klus dus niet snel doorgaan. (juiste 0-ring had makkelijk dag later bij mij kunnen zijn) Het betreft ordernr. wp221-324674. Ik geef jullie nu nog eenmaal de kans dit snel recht te breien. In afwachting
Goedemorgen, Dank voor uw bericht en goed dat u even aan de bel trekt! Zo te zien wil onze klantenservice een paar foto's ontvangen van de O-ringen die u nu heeft ontvangen. Aan de hand daarvan kunnen wij bepalen welke ringen wel geschikt zouden zijn. Daarnaast gebruiken wij deze foto's om de fout te traceren op de productpagina. Zo kunnen we zorgen dat de juiste informatie wordt weergegeven! Ik heb uw review besproken met mijn collega van de klantenservice. Zij zullen vandaag even contact met u opnemen over deze order. We hebben namelijk nog even wat informatie van u nodig om te zorgen dat dit juist wordt afgehandeld! Met vriendelijke groet, Bianca
Levertijd wordt niet nagekomen en steeds uitgesteld. Daarom heb ik het niet meer nodig voor de herkeuring van de APK. Dat moet namelijk binnen de termijn en dat is dan verstreken met Winparts' steeds opnieuw uitgestelde leverdatum! Wat nu met de bestelde artikelen die jullie nog niet hebben verzonden? !!
Goedemorgen, Dank voor uw bericht, goed dat u even aan de bel trekt! Allereerst onze excuses voor de vertraagde levering. We snappen dat het erg vervelend is wanneer de levertijdsindicatie niet wordt nageleefd. Vooral wanneer de auto door de APK moet! Ik kon met uw gegevens helaas nog niet goed vinden om welke order het gaat. Heeft u misschien het ordernummer voor mij? Mocht het pakketje inmiddels verzonden zijn (heeft u een track & trace ontvangen?) Dan kunt u het pakketje weigeren aan de deur. Dan wordt deze automatisch naar ons teruggestuurd en zullen wij het geld crediteren. Wellicht is het pakketje nog niet verzonden. In dit geval kunt u in 'Mijn Winparts' uw bestelling annuleren. Heeft u nog geen Mijn Winparts, of komt u er niet uit? Dan mag u altijd even contact opnemen per mail naar [email protected] of telefonisch. Met vriendelijke groet, Bianca
Goed product en snelle levering.
Grote voorraad, prima service.
ondanks dat onze auto al 19 jaar oud is, had winparts het bewuste onderdeel in voorraad, en na bestelling supersnel geleverd. klasse
Breed assortiment met prima producten. Helaas is de belofte van voor 21 uur besteld morgen in huis bij mij nog nooit nagekomen.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP