Fijne en goedkope site waar bijna alles te vinden is!

Product bleek niet keer nodig, retourneren ging erg goed zonder enkele moeilijkheden en geld snel terug. Dat is vaak wel anders bij autosites.

Toppie zoals altijd.

Mijn ervaring met winparts is goed altijd keurig op tijd.

Uitstekend!

Uitstekende service en een snelle levering!

Goede klantenservice.

Zelfs omruilen van een accu, de ene ophalen en de andere leveren, wordt snel goed afgehandeld.

Uiterst correct en een snelle levering

Dag 1 besteld, dag twee geleverd. Als extra nog een mail om vooral te kijken of het bestelde correct was omdat er op de kentekenselectie meerdere mogelijkheden waren. Ik had gelukkig correct besteld.

Prima Servicedienst

Helaas kwam mijn pakket aan met een missend onderdeel en een lekkende fles, Na een belletje met de klantenservice werd dit perfect opgelost, en de nieuwe onderdelen de zelfde dag nog verzonden. Goed werk van de servicedienst.

snelle reactie en heel vriendelijk

snelle reactie en heel vriendelijk

Snelle levering en juist product.

Bestelling op tijd ontvangen

Nette prijzen. Veel keuze m.b.t. bezorging.

Tevreden

Bestelling Naar verwachting verlopen , Niks op aan te merken.

Goede producten en snell levering

Alleen maar goede ervaringen gehad met winparts

Als je een artikel in de winkelwagen plaats en wil afreken, krijg je de verzendkosten 6,95 tnt staat in beeld, je betaald en krijgt mail met rack tracé van DHL ik vind dat misleidend Verder wel alles naar wens

Goeie service

Goeie service en snelle revering

goed n snel,n bovendien goedkoop

Prima product levertijd slecht

Twee dagen orderpicking + twee dagen levering via DHL (Zou zaterdag geleverd worden, is nu maandag geworden, zondag heb ik niet mee gerekend als leveringsdag). Dit is niet wat ik verwacht van een bedrijf als Winparts.

Snelle levering. En goeie feedback. Ben zeer tevreden! Zou het iedereen aanraden.

ik heb al vaker gemeld dat ik zeer tevreden ben !

vindt het echter wel vervelend dat jullie mij na iedere bestelling deze vraag weer stellen ,,als ik ontevreden ben dan zal ik jullie dat zeker laten weten!

Alles volgens wens geleverd.

Prima product en levering volgens afspraak.

Snel geleverd helemaal prima!

Helemaal toppie

Juiste producten voor de juiste prijs. Snel geleverd.

Goede wepsite en snelle levering

Goede website en snelle levering

Velen kunnen van jullie leren

Het is niet altijd zo geweest, maar ik merk wel dat jullie uit de fouten leren. Ik ben op dit moment 100% blij met jullie diensten ook al zijn er nog een paar werk puntjes. jullie leveren zeer snel en dankzij een snelle en goede pakjesdienst PostNL geraken jullie aan een zeer goede lever termijn die ook een levering op zaterdag bied. Wanneer een levering niet kan gebeuren binnen de tijd werd ik verwittigd en een andere datum werd dan beloofd en nageleefd. Werkpuntjes, nog meer onderdelen daar ik soms mijn onderdeel niet bij jullie kan vinden alsook de prijs van sommige onderdelen die ver boven de prijs van de concurrenten ligt. Een klein prijs verschil betaal ik met plezier wanneer ik weet hoe snel jullie leveren, maar wanneer de prijzen echt veel hoger liggen maakt me deze beslissing moeilijker. Wat voor mij het voornaamste is, is dat ik eerder al met jullie contact had gehad vanwege fouten en minder leuke ervaringen, maar dat jullie uit deze fouten hebben geleerd en veel beter zijn geworden. Alvast bedankt voor de goede service...

Super tevreden

Geen op of aanmerking

Goede ervaring .

Goede ervaring, behalve de bestelling van 4 bougies. Waarvan ik 2 bougies donderdag kreeg en de andere 2 de dinsdag erop. Terwijl ik ze zaterdag nodig had!!

Uitstekende service

Product is zeer goed, zelfs na 60.000 km zijn de bougies nog goed