Velen kunnen van jullie leren
Het is niet altijd zo geweest, maar ik merk wel dat jullie uit de fouten leren. Ik ben op dit moment 100% blij met jullie diensten ook al zijn er nog een paar werk puntjes.
jullie leveren zeer snel en dankzij een snelle en goede pakjesdienst PostNL geraken jullie aan een zeer goede lever termijn die ook een levering op zaterdag bied. Wanneer een levering niet kan gebeuren binnen de tijd werd ik verwittigd en een andere datum werd dan beloofd en nageleefd.
Werkpuntjes, nog meer onderdelen daar ik soms mijn onderdeel niet bij jullie kan vinden alsook de prijs van sommige onderdelen die ver boven de prijs van de concurrenten ligt. Een klein prijs verschil betaal ik met plezier wanneer ik weet hoe snel jullie leveren, maar wanneer de prijzen echt veel hoger liggen maakt me deze beslissing moeilijker.
Wat voor mij het voornaamste is, is dat ik eerder al met jullie contact had gehad vanwege fouten en minder leuke ervaringen, maar dat jullie uit deze fouten hebben geleerd en veel beter zijn geworden.
Alvast bedankt voor de goede service...