Uit stekend

Uit stekend paste goed

Goede product omschrijving, snelle levering en product goed verpakt.

vlotte levering

prijs gunstig.

Goed product trage levertijd

Er stond bij het product dat je het de volgende dag kon ontvangen mits op voorraad en voor 3 uur besteld. Bezorging duurde 3 dgn.

Artikel voldoet aan mijn wensen

Gewoon goed, ook als het niet goed is

Ik zelf had iets niet goed besteld. Product terug gestuurd en het juiste ontvangen. Perfecte service dus, geen gezeur gewoon alles snel helder en duidelijk. probeer dat maar eens bij de die grote leveranciers die een paar euro goedkoper zijn.

Lage prijzen en snelle levering

Afgelopen jaar veel onderdelen besteld voor verschillende auto's, snelle levering en lage prijzen. Als het niet past is er goede service en ook een Nederlandse klantenservice welke telefonisch te bereiken is.

top levering

Jammer dat er veel bezorgkosten worden berekend

Goed en snel

Goede producten, overzichtelijke site, snel geleverd in nette verpakking!

Grote hoeveelheid onderdelen die overzichtelijk op de website staan, voor nette prijzen en zeer snelle levering in goede stevige verpakking. Dit in tegenstelling tot de buitenlandse sites waar de levering vaak minimaal 1 week op zich laat wachten.

Goede producten en snelle levering.

Materiaal was snel in huis. Paste prima.

Helaas wat verkeerd besteld. Gebeld en vriendelijk geholpen. Geen probleem order aangepast. Restant betaald verkeerde retour gestuurd 2dagen later goede ontvangen.top.

Prima levering en päsvorm

Prima levering en pasvorm.

Uitstekende website

Voor het eerst dakdragers besteld voor de auto totaal geen ervaring hierin. Maar op de website stond het prima uitgelegd. En ook nog goed betaalbaar! Verzenden duurde iets langer als op de website staat maar dat kan ook door de drukte komen. Helaas niet geslaagd voor de dakkoffer de gene die wij wouden was helaas niet op voorraad. Nog contact gezocht met de klantenservice of deze nog op voorraad zou komen maar die konden dat helaas niet vertellen... per toeval zijn wij bij de Ford accessoires uitgekomen die ook de dakkoffer van G3 hebben. Alleen onder de serie van Europa verder kwa afmetingen het zelfde hier hadden ze er ruim voldoende van op voorraad.

Prima, snel geleverd, reële prijs

Snelle en correcte levering

Makkelijke website waarin het duidelijk is wat geschikt is voor je auto. Snelle verzending, en probleemloos aangekomen.

Snelle verzending

Snelle verzending

Verkeerde filter geleverd

Het verkeerde olie filter geleverd, ondanks dat ik mijn kenteken heb ingevuld en het juiste model van de auto werd weergegeven.

Onderdeel paste niet maar gewoon geretourneerd en netjes mijn geld incl. verzenkosten terug gekregen.

Altijd goed en volgens afspraak!

Erg tevreden

Het bestelde product voldoet prima aan de verwachtingen

top

top geregeld

Gewoon goed en goedkoop

Het enige wat tegen zit is de bezorging duurde 4 dagen voor ik het binnen had , ik denk auto van de radar verdwenen tussen Winparts en depot Utrecht maar daar kan Winparts niets aan doen .

Onderdelen makkelijk gevonden, snelle levering

Onderdelen makkelijk te vinden op de website, goede keuze in merken en aantrekkelijke prijs. Snelle levering

Veel te hoge verzendkosten

Belachelijk dat deze bestelling is een grote doos wordt verstuurd tegen hoge verzendkosten. Dit had makkelijk in een bubbel enveloppe tegen 1/3 van de verzendkosten verstuurd kunnen worden. Om nog maar te zwijgen van de milieu vervuiling van zoveel verpakkingsmateriaal materiaal.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP