Goedkoop en snel geleverd.

Scherpe prijs en snel geleverd!

Makkelijk gevonden op de site. A-kwaliteit product voor een scherpe prijs.

Misleidende foto's en slechte klantenservice

OPGELET: MISLEIDENDE foto's op hun website!!! Obv de foto's hadden we een specifiek model gekozen van rubbermatten maar ontvingen totaal andere matten die in de verste verte niet lijken op de matten volgens de foto's. Daarenboven was één van de matten beschadigd en willen ze de retourkosten niet terugbetalen. Na meerdere contactopnames blijven ze weigeren en doen ze niets qua moeite. Ze leggen de schuld volledig bij de klant terwijl de bewijzen op foto's staan. Ongelooflijk! Hier bestel ik nooit meer! Pure ******!

Super service

Netjes accuraat,en goede prijs

ik ben niet blij

ik ben ongelukkig omdat ik onderdelen heb besteld maar andere onderdelen heb gekregen Ik heb twee e-mails gestuurd en geen antwoord het is niet goed !!!

Alles is gewoon goed. Precies als omschreven en snel geleverd.

Snel geleverd, goed product

Duidelijke site, makkelijk bestellen, nette prijs.

levering was goed op tijd, onderdelen passen super op! van autodoc ook besteld, en de onderdelen waren verkeerd!

Prima aanbieder, nette prijzen

Ik koop hier graag. Goede ondersteuning en nette prijzen. Breed aanbod.

Vlot

Snel geleverd.

Bestelling snel en goed verpakt ontvangen top

Alles volgens plan en voldoende informatie.

Goede klantenservice bij het vinden van onderdelen voor een brommobiel. Binnen drie dagen geleverd binnen de gestelde tijd.

Zeer snel geleverd .zoals het hoort

Snel, meedenkend en duidelijk

Door oplettend personeel toch de juiste onderdelen gekregen! Thanks!

Goede service en snelle levering

Scherpe prijzen en redelijk vlotte levering

Onderdelen voor een grote beurt besteld en banden. Onderdelen vrij vlot geleverd en de banden binnen een week.

Goed product.

Shoppen met kennis

Wederom op zoek naar specifieke Renault parts. Ideaal zoals de zoekmachine je de resultaten geeft, zeker omdat bij twijfel 1 belletje genoeg is als extra geheugen. Velen kunnen hier een voorbeeld aan nemen, TOP !

goede service

Bestuurderskant automat besteld en ontvangen . Mat was perfect zowel het materiaal alsook exacte vorm. Ik wist alleen niet hoe deze mat vastgezet moest worden en heb daarna een e-mailcontact hierover gehad. Naar aanleiding hiervan werd een bevestigingssetje opgestuurd. Ben zeer tevreden hoe het e.e.a opgelost is.

Prima service, snelle levering

Ik vond het erg prettig dat je aan de hand van je kenteken het juiste onderdeel voorgesteld krijgt.

Perfect op tijd!

Goede kwaliteit en exact op tijd geleverd. Prima prijs

Mooi en snel geleverd

Duidelijke site en snel de spullen binnen

Als aanmerking vind ik het vervelend dat wanneer je een bestelling hebt geplaatst en er schiet iets te binnen wat je ook wilt bestellen moet je weer verzendkosten betalen op de nieuwe bestelling, mocht je dan iets willen retourneren moet je ook weet verzendkosten betalen. Verder prima!

Perfecte levering

Ik had 2 ruitenwissers besteld op maandag en woensdag al in huis. de overdosis was licht beschadigd, maar de ruitenwissers nog in perfecte staat. gelijk gemonteerd. prima bedrijf.

Eenvoudig en snel

De onderdelen die ik nodig had waren makkelijk te vinden in de webshop. Ook werd het snel geleverd

5 Banksstraat

Ede 6718 XP