Eenvoudig en snel

De onderdelen die ik nodig had waren makkelijk te vinden in de webshop. Ook werd het snel geleverd

Heel handig

Ik kon met mijn kenteken makkelijk de juiste ruiten wissers bestellen. Snelle verzending.

Goed en netjes verpakt.

Een klein minpuntje, ik had 4 x 5 liter besteld maar kreeg 20 x 1 liter. Dit maakt verder niks uit omdat het van hetzelfde product is. Voor de rest prima.

Was altijd super maar nu is het gewoon waardeloos

Ik bestel op 24 april jongsleden onderdelen, ik krijg dinsdag 27 april een mail met de melding donderdag 29 april komen de spullen binnen. ik had op 26 april ook nog iemand aan de lijn gehad en die zei toen al donderdag 29 april heeft u ze binnen. ik ben al vanaf 2011 klant, en bestel regel matig onderdelen en weet gewoon kan 2 a 3 dagen duren, nu krijg ik een track and trace en wordt mondeling bevestigd, en nu schepen ze het af ja morgen komt het binnen ik heb afspraken gemaakt met mijn klant. en die moet ik nu gaan afzeggen omdat winparts zijn afspraken niet na kan komen. 4 medewerkers aan de lijn gehad en op de chat en ze vertellen allemaal anders de een zegt ligt aan post nl en de ander zegt ze zijn nog niet verzonden en waarschijnlijk nog in magazijn. en helaas dit is dit jaar al vaker voor gekomen. ik ben vertrouwen helemaal kwijt

Snelle en goede sevice

Correct

Top, snel en duidelijk

Erg goede service

medewerker aan de telefoon heeft mij enorm goed geholpen met het vinden van het juiste product

Goede webshop, makkelijk te vinden wat je zoekt en snel geleverd.

Prima product, ongelooflijk snel geleverd ! Chapeau !

handige site

onderdelen goed te vinden en van kwaliteit.

Veel telange leveringstijd

4 dagen leveringstijd is echt veeeeeel te lang.

Topservice

Ik had een aantal bobines besteld op kenteken. Nu blijkt dat dit kenteken (import) op bj 2006 staat ipv de oorspronkelijke 2005 waardoor onderdelen niet passen. Dat werd ontdekt en de bestelling werd onhold gezet en een alternatief aangeboden. Dank daarvoor.

De bezorging van en de tijd waarop het product zal worden afgeleverd keurig volgens afspraak.

Altijd snel en goed

Snel en passende onderdelen

Kan beter

Nu een aantal x via mijn kenteken dingen besteld en als nog verkeerde onderdelen ontvangen terwijl er pas garantie op zat Die hele pasgarantie heeft dus totaal geen nut Ook de levering duurt vaak lang ik zou hem eerst gister binnen krijgen en nu woensdag pas Ik zou jullie zkkr niet aanraden om bij te bestellen

duidelijke site met zeer uitgebreide keuze aan merken

goede zoekfunctie, snelle levering ondanks drukte bij Post.

Duidelijke website makkelijk betalen en snel in huis.

Klacht ingediend geen reactie..

Klacht ingediend nooit een reactie op gehad.. Na 3 belpogingen uiteindelijk bericht.. Een wel niet discussie waar uiteindelijk niks uit gekomen is. Auto van de klant 5 dagen op de brug voor niks gestaan. Kost mij geld en tijd. Slechte ervaring.. Grote order geplaatst Producten komen slecht ingepakt aan pakbon ongecontroleerd. Mist proffesionaliteit..

Snel en makkelijk uit te zoeken

De benodigde accu kon ik makkelijk vinden (keus uit 3). Tevens een mooie controle tool waarbij ik het originele typenummer van de autofabrikant kon vergelijken in de lijst bij de accu. En een dag later geleverd!

Prima tevreden

Ben zeer tevreden.

Alles duidelijk en prima verpakt en verzonden

Super, betrouwbaar, snel en redelijke prijzen.

Alleen maar goede ervaringen gehad. Je wordt netjes op de hoogte gehouden als de levertijd iets uitloopt en je bestelling wordt gecontroleerd. Als ze twijfelen over de toepasbaarheid van het bestelde dan krijg je ook bericht om e.e.a. te checken. Alle lof!!

Verzendkosten een lachertje.

Wat je ook besteld , verzendkosten zijn er altijd,vanaf €50,00 zou het redelijk zijn de verzendkosten voor uw rekening te nemen,of bied net als Bol een bedrag per jaar aan voor select vracht als je vaker besteld.

Echt de Beste webwinkel ervaring ooit!

Deze webwinkel is de beste ooit, omdat nog nooit iets zo soepel is gelopen als deze aankoop. ik heb een heel lang verhaal maar zal het zo kort mogelijk houden. 1> Heel groot assortiment/overzichtelijk/goede prijs kwaliteit verhouding 2>de aankoop spullen werden binnen 3 geleverd met Track&Trace. 3> Top kwaliteit van het gehele remsysteem wat besteld is voor achter. remschrijven /klauwen /remblokken .en achter remschoenen. alles is geleverd wat besteld is. 4> De Klanten Service. Ik heb zeker in totaal hun 6X gesproken voor tijdens en met afhandeling. Dit heb ik ook nog nooit meegemaakt. Super vriendelijk en beleefd en vakkundig allemaal super niks op aan te merken. en wat ze beloven doen ze ook echt. Dus geen vaag Internet bedrijf ergens op een zolderkamer. Maar een Fysiek bedrijf. Met een echt adres en een echte Klanten Service die 12 uur per dag bereikbaar zijn .Per Telefoon/E-Mail /Live chat. 5>Mijn monteur had mijn iets te veel spullen laten bestellen. Dat is ook geen probleem bij hun, gewoon retour gestuurd ook met behulp van de klanten service .En ja dit is ook super soepel verlopen. Binnen een paar dagen kreeg ik het geld netjes terug gestort op mijn rekening.. Ja dit is een zeer eerlijk transparant berdrijf tussen de bomen in het bos. Ik ga noot meer ergens anders bestellen. Dan bij Winpart.nl Nogmaals Alle medewerkers van de Klante service bedankt wand jullie hebben het eerlijke en goede gezicht laten zien van dit bedrijf. ik geef het liefst 10 steren. En ik raad echt ieder een dit bedrijf aan. je zal geen spijt krijgen.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP