Laden reviews...
5,074 opiniones en los últimos 12 meses
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Las opiniones destacan entregas rápidas y un servicio al cliente atento. Los compradores valoran la claridad de la información y precios competitivos. Aunque algunos pedidos sufrieron retrasos o errores, la impresión general es favorable.
Heb wel vaker bij winparts besteld. Prima producten met bijpassende prijzen. En mooi vlot geleverd!
Arjan Vissia
Assen
Alleen bezwaar dat voor een brievenbus bestelling er een voor pakket moet worden betaald. Ga eens na of verzenden goedkoper kan, brievenbus of groter pakket. Daar wordt naar gekeken bij bestellen og ander bedrijf.
G.a.j.a. Konings
Mill en Sint Hubert
1. product A besteld en betaald op 12 februari j.l. 2. geleverd: product B 3. na 2 mails reactie met weinig zeggend standaard mail 4. 17 februari mail van winparts; bestelde product wordt geleverd 5. tot op heden niets meer vernomen of geleverd
Beveelt niet aan
Ed
Harmelen
Goedemorgen Ed,
Dank voor uw bericht. Ik heb uw order erbij gepakt om inzicht te krijgen in uw situatie. Zo te zien heeft u een ruiling bij ons aangevraagd. Deze staat klaar voor verzending echter zullen wij eerst uw retour moeten ontvangen, deze is nog niet bij ons binnen. Heeft u deze al naar ons opgestuurd? En heeft u daar een bonnetje bij gekregen met tracking code? Dan kunnen we voor u kijken waar het pakketje is en wanneer deze bij ons wordt verwacht, waarop wij de ruilorder naar u kunnen opsturen!
We horen graag van u.
Met vriendelijke groet,
Bianca
prima, snelle levering
Danny op het Veld
Belfeld
Niet mijn eerste bestelling bij WinParts, altijd goed !!
Van Alphen
Berkel-Enschot
Snelle levering, zeer uitgebreid assortiment!
Rutger Dekker
Nibbixwoud
zie hierboven
henk
Elburg
Bestelling geplaatst bij Winparts...deze was er veel sneller dan verwacht!
Q J
Schagen
Diverse malen iets besteld en of retour, en telefonisch kontakt gehad en prima geregeld. Laatse bestelling windschermen, daar zit wel een fout van de leverancier in. Het raam komt tegen het scherm aan dat stond ook al vermeld in een eerdere review is niet de gewenste kwaliteit. Niet meer verkopen is mijn mening.
Beveelt niet aan
E
Spaarndam
voor herhaling vatbaar
Merlin Schellings
eindhoven
Misja
Alkmaar
Normaal nooit problemen. Nu een klacht over een product, uiteindelijk goed opgelost jammer van de discussie. Maar bedrijf blijft goed en betrouwbaar.
Frank
Arnhem
1 set ruitenwissers vandaag besteld morgen in huis. Morgen is alleen pas over 5 dagen. Had net zo goed naar de bouwmarkt kunnen gaan.
Jeroen
Tilburg
Hi Jeroen,
Dank voor uw review. Vervelend dat u langer op het pakketje moest wachten dan beloofd! Helaas waren de Bosch ruitenwissers op het moment van bestellen niet meer op voorraad. We hebben ze daarom een dag later naar u opgestuurd. Zodra wij de ruitenwissers meegeven aan de vervoerder voor 21:00 kunnen deze de volgende dag geleverd worden. Helaas kan daar altijd iets misgaan in het sorteerproces waardoor het pakketje zomaar een dag vertraging kan oplopen. Dat is natuurlijk erg vervelend! Onze excuses daarvoor.
We hopen dat u toch tevreden bent over het product en dat we u de volgende keer snellere levering kunnen bieden!
Met vriendelijke groet,
Bianca
gebeld met vragen omtrent mijn product (ACCU) netjes antwoordt plus alternatieven. bestelling geplaatst. mail gekregen om juiste product (afmetingen etc.)
akentie
krommenie
Dick Van Bloemendal
Voorst
Snelle levering en precies volgens info
Dorien Klompenhouwer
Dinxperlo
Snel en goed .
H . Te Nijenhuis
Klazienaveen
Heel goed servis toper
Ervin Bega
Rotterdam
De volgende dag had ik mijn bestelling in huis.
C Mulder
Den Haag
Snelle levering van besteld product!
Bert Bolderheij
Vlaardingen
Als ik weer wat nodig heb weet ik waar ik het moet bestellen
E.stapelvoort
Hoofddorp
Daar het oude kenteken sinds kort in gebruik is door een Ford Transit Connect en de camper een Ford Transit is, is het mis gegaan in de bestelling / info voor de passagiers spiegel. Gedegen en keurig vlot opgelost met begrip voor de situatie.
26 February 2021
Bert