Vous avez 47 676 recu avis de clients avec un score global de 8,5
Review overzicht
Positief sentiment86%
Les retours montrent une expérience globalement positive avec des livraisons rapides et un service client réactif. Les clients apprécient les informations claires et les prix raisonnables. Quelques incidents isolés de retard ou d’erreur de commande existent, mais la satisfaction générale demeure élevée.
Sterke punten
Livraison rapide
Service client efficace
Bon rapport qualité-prix
Gebaseerd op 120 reviews
top
goede prijzen en top service.
(De remschijven hadden niet het juiste formaat...heb deze geretourneerd en dit verliep allemaal zeer soepel)
Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één)
26 September 2026
Roel
Nuth
Gewoon erg goed
Vaker een bestelling geplaatst: snel en goed, nooit problemen gehad.
M
Appelscha
Mijn bestelling netjes en op tijd bezorgd ,dit was al de 4e keer dat ik bestelde zeet tevreden
Netjes en op tijd bezorgd
Pieta Van Der Klok
Drachten
Positief
Ik heb voor onze 2 auto's alle spullen besteld voor een grootte beurt. Daarnaast voor 1 auto remblokken, remschijven en een einddemper. Inmiddels alles zelf gemonteerd en een hoop geld bespaart! Als je zelf handig bent vind ik het kunnen bestellen van onderdelen op kenteken en thuis laten bezorgen het verschil maken tussen het de garage laten doen of het zelf doen. Alles wat ik moest weten stond op internet. Het enige waar ik tegen aanliep is dat een luchtfilter niet de juiste maat is maar verder ging alles goed. Dus een positieve ervaring.
Han Berg
Is goed
6, 10
B R Lombaard
Warmenhuizen
opgelet met hun autovloermatten !
Aan de hand van merk auto en chassisnummer velour matten besteld.
Normaal zijn dat 4 vloerelementen, twee vooraan en twee achteraan. De foto op hun site toont 4 elementen. De foto op de pakbon toont idem 4 elementen.
1. kwantiteit : in de verpakking zitten echter 5 vloerelementen... En dat 5e is zeker niet voor de koffer bedoeld.
2. kwaliteit : op de site staat gepubliceerd dat de matten extra verstevigd zijn met extra gebordeerde randen. Bij slechts 1 van de 5 zien we extra gebordeerde randen, de andere 4 zijn gewoon gestikte randen.
Hun AI assistent èn telefonische contactopname zeggen me beide om de twee overgebleven stukken wat uit te proberen, en blijkt dat ik ze dan aan de bestuurderszijde wel kan plaatsen... mits deels over elkaar leggend en niet echt aansluitend op het vloerinterieur.
Waarom twee korte matten en niet 1 geheel ? Net daarom kon ik het merk/type en chassisnummer op de hun site invullen in hun zoekfunctie. Deze zoekfunctie werkt dus niet.
Ik kon maw evengoed twee goedkope deurmatten plaatsen...
24 September 2026
Frank
Wortegem
Beste Frank,
Dank voor jouw review.
Wat vervelend dat de producten niet voldoen aan jouw verwachting. Ik heb de matten zelf ook even opgezocht en je hebt inderdaad gelijk dat het er vier horen te zijn. De middelste mat lijkt er niet bij te horen. Ik zag op de site ook staan dat deze matten exclusief voor de hybrid versie zijn van 2024. Kan het ook zijn dat het hierdoor de verkeerde maat is?
Heb je ondertussen ook contact gehad met onze klantenservice over de juiste matten. Wellicht dat wij kunnen helpen met het zoeken naar de matten die wel in jouw voertuig passen.
Het is in ieder geval goed dat je aangeeft dat de matten mogelijk niet in orde zijn. Wij gaan hier intern naar kijken om te zien of dit inderdaad een product fout is. We stellen jouw feedback dan ook zeer op prijs.
We hopen jou in de toekomst weer te ontvangen als tevreden klant. Het spijt ons dat dit deze keer niet is gelukt.
Niels
Altijd super snel geleverd!
Altijd super snel geleverd en scherp geprijsd.
Arnold
Abbenes
Eerst verkeerde item besteld en ontvangen, meteen rechtgezet en de goede geleverd.
Paul Vooges
heemskerk
Goede sery
Goede service snelle verzending en beste kway
Anouar
Gouda
Alles klopt
Alles klopt, redelijke prijzen en betrouwbare leveringen
Remmie
Assen
goede prijzen en service
Altijd in orde.
Jammer van de bezorging van een altijd falend post nl
Alting
oostwold
Uitstekende service. Alles past perfect.
Ik heb een heleboel auto-onderdelen voor mijn Skoda Fabia 2 gekocht. Alles paste perfect.
La Szymanski
Nederland
Goede ervaring mee
Bestelling goed en snel gelever, ook retour zending makkelijk te regelen
A Copier
rotterdam
Prima product en snelle levering
Goede ruitenwissers geleverd voor een nette prijs en snel opgestuurd
Geert-Jan
Nieuwkoop
Eerlijke prijzen.
Goede kwaliteit.
Fijn dat je pasgarantie krijgt.
Snelle levering.
Otto
Nieuwkoop
Slwchte service
Onderdeel niet goed tyd naar de kloten geen empatie intereseert jullie nix dat iemand door jullie in probleeme komt
Pth Trading
Stwijk
Beste klant,
Dank voor jouw review.
Wat vervelend dat je deze ervaring met ons hebt. Wij doen altijd ons best om de bestelling op de afgesproken dag te leveren. Helaas komt vertraging soms voor. Dat is natuurlijk vervelend, maar vaak is daar niet veel aan te doen. Er zijn een hoop factoren, intern en extern, die invloed hebben op de levering, als er ergens wat misgaat, dan heb je al snel vertraging als gevolg.
Wij begrijpen ook goed dat de klant afhankelijk kan zijn van een snelle levering. Veel mensen hebben de auto gewoon dagelijks nodig waardoor die gewoon zo snel mogelijk gerepareerd moet worden. Het is echter zo dat wij een online winkel zijn waardoor er veel meer factoren bij de levering komen kijken dan wanneer je iets koopt in een fysieke winkel. Er kan nou eenmaal soms wat misgaan waardoor je het pakket niet ontvangt op de afgesproken datum. Wij doen er alles aan om dit te voorkomen, maar helaas gaat het toch soms mis.
Wij streven ernaar om je in de toekomst een snellere levering te bieden.
Vlotte levering en goede service
Vlotte levering en goede service
Har
nee
niet erg goed
Het artikel stond als beschikbaar aangegeven en zou binnen twee dagen geleverd worden, maar anderhalve week is inmiddels voorbij en het is nog steeds niet aangekomen. Dit bezorgt me ongemak en teleurstelling over de service.
Andrii Salyha
Reeuwijk
Beste Andrii,
Dank voor jouw review.
Wat vervelend dat je zo lang op jouw pakket hebt gewacht. Het is inderdaad niet de bedoeling dat een pakket zoveel vertraging heeft. Het komt helaas soms voor dat een pakket vertraging opdoet. Het verzendproces is best delicaat. Als er ergens wat misgaat, dan heeft dat al snel vertraging tot gevolg. Daar hebben wij ook niet altijd invloed op.
Wanneer een bestelling vertraagd is, dan doen wij ons best om de klant zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Ik kan mij natuurlijk voorstellen dat de vertraging ongemak en telleurstelling veroorzaakt. Hiervoor onze excuses.
Wij streven ernaar om je in de toekomst een snellere levering te bezorgen.
Niels
Erg goede en fijne service
Met hulp van het kenteken het precies juiste onderdeel ontvangen.
Dick Keijman
Rhenen
UITSTEKEND
Zoek je iets voor je auto toets je kenteken in en het komt voor de dag.
Bijna alles kan je er vinden op de site en zeer snel geleverd indien op voorraad natuurlijk.
Raad dit zeer zeker aan. Prima bedrijf.
Annie
Wagenborgen
Regelmatig verkeerde items geleverd of beschadigd
Regelmatig verkeerde items geleverd of beschadigd dat is geen probleem. Alleen de afhandeling is erg moeilijk.
Jelmer Ellens
Deventer
Beste Jelmer,
Dank voor jouw review.
Wat vervelend dat je deze ervaring met ons hebt. Wanneer je iets bij ons besteld, dan mag je ook degelijke service en kwaliteit verwachten. Het spijt ons dat dit niet het geval is. Wanneer je problemen ondervindt, dan moet dit makkelijk op te lossen zijn via de klantenservice. Wij vinden het dan ook jammer dat je dit als moeilijk hebt ervaren.
Wij nemen deze feedback zeker mee in ons verbeterproces. We hopen je in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.
Netjes
Goede controle op het product en het product is altijd een A keuze.
Theo Peters
Weiteveen
Goede producten en snelle levering. Aanrader
Is een aanrader. Goede kwaliteit en snelle levering.
Klas Den
Rotterdam
Goede wedsite. Onderdel op kenteken kunnen bestellen. Wordt gecontroleerd.
Ben zeer tevreden.
Mike