Pakket niet bezorgd

Niets bezorgd

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Goede service, snelle levering, goede kwaliteit

Dit jaar veel onderdelen moeten vervangen van onze Peugeot 307 uit 2005. Remschijven en blokken, veren voor en achter, remslangen voor, handremkabel en een benzine-injector. Alles netjes geleverd volgens bestelling. De nieuwe injector bleek na plaatsing na te lekken/druppelen. Kon voor garantie teruggestuurd worden en kreeg een tegoedbon. Een nieuwe besteld van een ander merk en (start)probleem was opgelost.

Makkelijk besteld, vlot bezorgd.

Snel gevonden wat ik zocht en het werd snel bezorgd.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Fijne webshop om te bestellen! Mooie producten

Fijne website, duidelijke afbeeldingen wat je wilt bestellen, en dat krijg je ook binnen! Zeker aan te raden!

Goed produkt voor goede prijs

Ik ben positief omdat het produkt aan de verwachting voldoet voor een goede prijs. Zeer snelle verzending

Super snelle levering top

goed, goedkoop en snel

heel blij met centreer ringen voor mijn velgen

Goede onderdelen voor een redelijke prijs

Past meestal altijd en niet te duur voor een doe het zelver. Alleen laatste zending besteld en daarna kreeg ik pas de kortongsmail op geen verzendkosten. Scheelde toch weer een paar euro. Jammer. Desondanks blijf ik toch hier bestellen.

Super bedrijf echt aan teraden

Super snel verzonden en zeer goede prijzen echt een aanrader

Snelle levering en goed product

Niet van origineel te onderscheiden

Meeste op voorraad

Altijd goeie ervaring met bestellen en retourneren

Betrouwbaar

Betrouwbaar, vakkundig, netjes, snel

Top!!!

Ben zeer tevreden. Meteen bereikbaar. Zeker een aanrader!!

Uitstekende service

Uitstekende service vooral de medewerking die dit bedrijf toont is geweldig. Meedenkend en altijd de juiste pasvorm van onderdelen. Geen troep of imitatie.

Supersnelle service.

Veel complimenten voor uw klantvriendelijkheid!

Snel gevonden, snel geleverd !!

Zo goed als alles uit voorraad leverbaar. Geen gedoe bij een eventuele retourzending en alles gecontroleerd voordat het wordt verzonden. Ik ben al heel lang klant en nog steeds geen op- of aanmerkingen....

Uitstekende service

Vlotte verwerking en verzending van de order. Keurig verpakt en juiste info over bezorging.

Zeer gemakkelijk de juiste onderdelen!

Door het zoeken op kenteken en dan de juiste artikelen vinden is het heel gemakkelijk het juiste te bestellen.

slechte levering

volgens winparts overgedragen aan transporteur en die heeft een dag later nog niets ontvangen. levertijd met 4 dagen overschreden. dan maar gaan fietsen.

Top levering

Uitstekende keuze kunnen maken voor de juiste ruitenwissers door de info op de website. Netjes verpakt en de andere dag al geleverd !

Toppie

Meerdere keren gekocht

Snel en efficiënt !

Ik had een eerste bestelling geplaatst die ik helaas moest annuleren. Ik heb contact gehad met een medewerker van de klantenservice die snel en efficiënt reageerde, en ik heb mijn geld snel teruggekregen. Ik heb een tweede bestelling geplaatst die op tijd werd geleverd, goed verpakt en het product in perfecte staat. Echt toppers !

Precies zoals omschreven

Het product snel ontvangen, Juiste maten en correcte omschrijving. Super, deze store staat vanaf nu in mijn favorieten.

Artikelen zijn uitstekend en snel bezorgd. Wat retourneren betreft hetzelfde verhaal. Uitstekend all

5 Banksstraat

Ede 6718 XP