Snel correct en optijd

Is altijd goed geweest!

Is zolang ik al die jaren die ik er onderdelen bestel altijd gewoon goed geweest. En mocht ik er niet uitkomen dan bel of app ik wel. Maar zoals gewoonlijk, een beller is altijd sneller. En de prijzen zijn goed en de juiste merken hebben ze en worden geleverd. Als automonteur zijnde weet ik ook wel welke merken je moet bestellen want goedkoop is toch vaak duurkoop.

Goede prijs snel en netjes verpakt geleverd

Goede prijs snel en netjes verpakt geleverd Ten zeerste aan te bevelen

Handige site

Wel zo handig dat artikel kan gekozen worden op basis van chassis nummer. De bagagedrager past op mijn oude Mercedes. Deze was trouwens op vele andere sites "te oud" bevonden. Enkel op Winparts vond ik er nog bagagedragers voor.

Schakelaar koppeling geleverd

Geplaatst 5 min werk , handig check of het onderdeel klopt voor je auto Ford fiesta st

Super goed.

Snelle levering, de onderdelen passen perfect, zoals altijd.Thanks

Altijd op tijd.

Tot nu toe altijd goede ervaring, tientallen keren besteld. Meestal volgende dag binnen, alleen na het weekend 1 dag later.

perfecte service, ook bij retour zendingen en omruilingen, goede communicatie

Mijn ervaring is uiterst positief. Je kan ze telefonisch bereiken en ze zijn zeer klantvriendelijk. Veel expertise in huis. Ik zal ze altijd altijsals eerste benaderen als ik wat nodig heb

BESTELLING NOOIT ONTVANGEN

Ik had een bestelling geplaats van 2 liter kroon olie. Deze is wel verstuurd geworden door winparts maar heb het nooit ontvangen, omdat er iets bij post.nl fout is gegaan. Winparts zou onderzoek instellen maar heb niks meer iets vernomen van hun ook niet na een aantal telefoontjes met hun. Echt heel triest. Zwijgen over post.nl voor dit bedrijf heb ik geen goed woord over.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1, 4

tevreden

goede bediening.

Snelle levering, goed product.

Duidelijke webshop waardoor je met gemak het juiste product vind.

Vertrouwd gevoel, snelle levering. Niks op aan te merken

Zeer vertrouwde webwinkel, prima bestelproces, zonder omwegen en onzin. Gewoon goed. Snelle levering, op de beloofde volgende werkdag.

Kwaliteit

Mooie set aan een mooie prijs en heel snel geleverd!! Top

Goede prijs en kwaliteit en snelle levering.

Goede ervaringen met winparts , snelle levering en goede prijzen

Geweldige winkel

Betrouwbare, snelle en probleemloze levering; als iets niet op voorraad is, wordt het zeer snel geleverd.

Alles is geweldig.

De kwaliteit van de producten is vaak goed, maar het zou veel beter zijn als ze gratis verzending aanboden voor aankopen boven de 50 euro.

Kenteken check is niet geheel foutloos voor indicatie juiste product. Even wat verder lezen had geholpen. Nu moest product retour, dat proces werkt perfect. Snel het geld terug. Alsnog juiste product besteld en snel ontvangen. Goed bedrijf.

Alles is naar wens afgehandeld

Clips besteld die niet goed bleken te zijn .Zonder probleem geretourneerd dit heb gedaan met de mogelijkheid om extra verzendkosten te vermijden bij volgende bestelling .Dit liep ook gesmeerd.

Prima huiswinkel

Onderdelen opgezocht via kenteken en de juiste onderdelen gevonden. Ging redelijk snel en gemakkelijk.En voor goede prijzen. Bestelling geplaatst en werd na de volgende dag netjes thuis afgeleverd.

goede prijs/kwaliteit

Altijd correct voor een scherpe prijs

Vlotte levering

Goed en snel!

Ik bestel al jaren bij Winparts, goede prijzen, vlotte levering. Aanrader.

Snel en betaalbaar

Duidelijke website, super snel geleverd en de prijs was prima. Aanrader.

Goede service snel geholpen.

Goed geholpen

Levering volgens afspraak

Voordelig en snel gekeverd

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

5 Banksstraat

Ede 6718 XP