prima communicatie en materialen

zie boven

Perfecte service

Slotje Twinny-Load besteld , de volgende dag in huis en dezelfde dag nog gemonteerd. Makkelijke betaling en super betrouwbaar.

Verkeerd gestuurd

Had duidelijk achter ruiten wisser besteld Van Ford ka en kreeg van ander merk wat niet Past naar bellen en mailen zelf terug gestuurd €8,25 en niets meer gehoord slecht zaak

Alles in orde

Alles in orde zeer tevreden 100% kan niet beter

Superhandig en gemakkelijk

Iets verkeerd bestellen ? Neehoor dat lukt niet . Gewoon je chassisnummer invullen en je weet meteen de juiste onderdelen voor je auto . Snelle levering en goed stevig verpakt . Dik tevreden over dit bedrijf !!

Perfecte service

Helaas paste het bestelde artikel niet. Maar dat was niet hun fout. Ik heb gewoon niet goed gemeten.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

perfect

glas van zijspiegel op de grond gevallen, enkele dagen later de nieuwe ontvangen, past perfect, gemakkelijke website, top

" the best in town"

Everything was so smooth and clear. The products are exactly as in description and fit to my car. Good price and fast delevery

Kwaliteit en goede service.

Ik heb altijd bij winparts besteld, altijd goede service en makkelijk te. Bestelen. Top winkel.

I am very satisfied with Winparts

They are very reliable company what I ordered I always received the right order

Bestelen en krijgen

Ik heb al meerdere keren bestellingen gedaan alles ook ontvangen topservice. Als het iets langer gaat duren krijg je netjes een mail dan hoef je ook niet af te vragen waar het blijft .

Goede klanten service je wordt op de hoogte gehouden wat je levering betreft top altijd positief

Super bedrijf vaak wat besteld goede klanten service bij retour binnen twee dagen je geld terug super altijd weer

Snel en prima producten

Ruitenwissers vervangen

Mijn ruitenwisserbladen van onze Audi Q5 gaven het in één keer op. Uitstekend geslaagd bij winparts door het eenvoudig zoeken op kenteken bleek de bestelling voor een Bosch oplossing snel geregeld en voor een mooie prijs.

Gewoon goed

Altijd goed en snelle levering Zeer tevreden

bezorging is niet goed

ik moest naar een bezorging gaan. Waroom?

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Geweldig !!

Gelijk de juiste onderdeel en binnen 24 uur in huis , bravo!!!

Fantastisch snel geleverd

Eenvoudig juiste onderdelen gevonden, besteld en snel geleverd

Remblokken passen niet

Remschijven en remblokken besteld die volgens de site op mijn auto zouden moeten passen. Je krijgt vervolgens een email dat je order “zorgvuldig” is gecontroleerd met een disclaimer dat het handig is om de afmetingen extra te controleren. Niet echt handig als je alles net besteld hebt. Remschijven passen, remblokken niet. Contact met de service afdeling opgenomen. Deze hebben de “juiste” passende remblokken opgezocht voor mij met de garantie dat deze 100% zouden passen. Echter toen ik de afbeelding zag kon ik al zien dat dit zeker niet het geval was. Weer contact opgenomen met de service afdeling. (weer bijna 10 min. In de wacht) Nu was het verhaal dat ze te weinig gegevens hadden om de juiste remblokken erbij te zoeken. Hij kon ook niet aangeven welke extra gegevens hij nodig had. Ik moest de juiste remblokken zelf selecteren. Ik heb ze uiteindelijk maar bij een plaatselijke automaterialen zaak gehaald. Had ik gelijk moeten doen.

Goede, overzichtelijke site, snel geleverd al is dit afhankelijk van KPN, die helaas niet altijd de

Ruitenwisser besteld, dezelfde dag verzonden maar pas na 5 dagen geleverd.

naar wens!

Keurig afgeleverd geen problemen!

Makkelijk en overzichtelijk

Altijd snel, duidelijk en netjes.

Wat je besteld en verwacht, komt altijd uit! Top bedrijf!

snelle service en goede prijs

goede stevige dakkkoffer voor goede prijs met goede beschrijving, snelle service

Goede producten voor een scherpe prijs

Duidelijke website. Producten makkelijk te vinden, snel geleverd

5 Banksstraat

Ede 6718 XP