Het is fijn dat het kenteken wordt gevraagd zodat je zeker weet dat je bestelling past.
In het begin altijd op tijd, ook was je bestelling net op tijd ingediend. Prijzen waren iets hoger dan bij de andere maar snelle en betrouwbare levering maakte alles goed....totdat een keer bestelling niet kwam... bellen - ja we verhuizen van magazijn het kan langer duren dan normaal (geen info van tevoren). Dan een keertje foutieve spul gestuurd, kan gebeuren maar hoeveel moeten achter bellen, foto's sturen en wachten totdat je geld terugkrijgt....... Dan denk ik veranderen van levering partner......nooit meer als vroeger, je mag blij zijn als je pakket maar een dag later komt dan bij bestelling details gezegd. Vaak is het langer wachten. Nu al week lang wachten op pakket dat volgens de transporteur nooit meer komt maar Wijnparts moet het zelf van transport bedrijf horen. Ben benieuwd hoelang moet ik nog op mijn geld wachten. Niet meer beter dan andere, niet meer betrouwbaar Dan is het niet meer waard!!! Jammer, gemiste kans vindt ik.
Beste Maciej, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je zo lang op je bestelling en het onderzoek hebt moeten wachten. Onze excuses daarvoor. Over het algemeen kunnen we de verwachte levertijden wel waar maken, maar helaas blijkt dit bij jou niet het geval te zijn geweest. Ik heb je een e-mail gestuurd om te kijken of we misschien samen tot een passende oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groet, Tim
Zeer goed ervaring met deze winkel
Beste Mick, Dank voor uw review. Goed om te lezen dat u tevreden met ons bent. Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze diensten. Als u tijd heeft, zou u ons dan feedback willen geven over hoe wij voor u een tien zouden halen? Dat kan via een mail naar [email protected] Met vriendelijke groet, Niels
Snel en goed
Ik had nieuwe matten besteld voor mijn auto en ze passen perfect.
Beste Jos, Dank voor uw review. Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent met uw bestelling! Wij blijven ons best doen om u te blijven voorzien van een goede ervaring. Wij wensen u vele veilige kilometers! Met vriendelijke groet, Niels
Uitstekend verpakt en lekkere snelle levering van het bestelde.
Dit is een geweldige site. Na betaling krijg je een aantal nette mailtjes waarin je duidelijke informatie krijgt. De bestelde artikelen worden super snel verzonden. Ook mooi was de extra controle op mijn kenteken. Ik raad deze winkel zeer zeker aan.
Snelle levering en goede prijzen
VERSCHRIKKELIJK!!! Winparts HOUDT MIJN GELD VAST en heeft de dynamo die ik bestelde NOOIT geleverd. Zogenaamd "de volgende dag geleverd". Je krijgt geen Track & Trace, geen product en nu ook geen fatsoenlijke afhandeling van de terugbetaling. VERMIJDEN DIT BEDRIJF.
Beste Tom, Dank voor uw review. Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Ik zie dat de levering van uw bestelling inderdaad niet helemaal lekker liep. Dit lijkt vooral te komen omdat de bestelling direct van de leverancier kwam waardoor wij niet altijd op de hoogte waren. Onze excuses hiervoor. Ik zie dat de bestelling ondertussen retour komt. Zodra dit bij ons terug is, krijgt u uw geld terug op de rekening. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te leveren, maar helaas gaat dat wel eens mis. Onze excuses hiervoor. Wij streven ernaar om vertraging in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, Niels
Niets op aan te merken. Keurig verpakt voor verzending en tijdig bezorgd. Châpeau!
Bij deze weer de snelle levering vanmij onderdelen en zeer tevreden over de bestelde onderdelen en gemakkelijk te vind via kenteken en goed prijs/ kwaliteit producten voor elke portemonee.
Levering binnen een dag, uitstekend verpakt en de kwaliteit van Bosch is uitstekend.
Snelle correcte afhandeling
Top en snel geleverd.
Altijd netjes en goed verpakt en snel in huis
Besteld onderdeel kwam goed verpakt en compleet met alle onderdelen aan.
op sturen zo snel en vriendelijke
Snel besteld en verzonden
Altijd scherpe prijzen en snel geleverd. Klopt iets niet dan brengen ze je hiervan op de hoogte zodat er geen of weinig retour meldingen zijn. Goed voor jouw en het bedrijf.
Binnen kortste tijd besteld, geleverd en adequate service indien nodig
Via kenteken de keus om de juiste onderdelen te bestellen.
Heeft alle spullen voor auto en levert op tijd.
Prijzen zijn goed komen afspraken na netjes verpakt top.
Goed product
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.