Alles ging prima .
Aftermarket DPF paste en deed het prima voor een fractie van de mercedes prijs. Febi O2 sensor stekkertje paste niet, maar retour werd netjes afgehandeld.
Ik heb 5 x verzocht om het tekort van 1 o ring van een pakket niet apart te verzenden maar samen met een andere order. Ik bestel nl regelmatig. Al mijn pakketten worden automatisch verder verzonden naar zuid Amerika. Het lijkt alsof men mij wil pesten. De o ring is toch apart verzonden, hetgeen min 21.75 euro aan kosten heeft opgeleverd. Leuk van u hoor!!!
Goedemiddag, Hartelijk dank dat u uw feedback hier met ons wilt delen. Onze oprechte excuses dat het zo overkomt alsof wij u willen pesten door de o-ring apart te verzenden. Dit is uiteraard niet het geval. Ik zie dat de o-ring los is nageleverd. Door de manier waarop ons logistieke proces werkt, is het niet mogelijk om een onderdeel van de ene order of nalevering, bij de andere order in te stoppen. Ik stuur u even een persoonlijke e-mail om te kijken of we iets voor u kunnen betekenen naar aanleiding van deze case. Met vriendelijke groet, Anita
De achterruit zonneschermen zijn heel mooi van design en waren heel gemakkelijk te plaatsen.
Goede materialen en prijs verhouding
Meerdere malen onderdelen besteld en altijd keurig en snel geleverd.
Goed verpakt, snelle foutloze bezorging. Gewoon zoals het hoort. Ik ben fan!
Alles komt altijd op tijd binnen en het vertrouwen is groot in deze zaak . Spullen zijn top .
goed en mooi
Met kenteken bestellen, altijd controle door Winparts.
De gekozen bezorgtijd wordt in de regel niet meer gehaald. Pas nadat het eigenlijk al afgeleverd had moeten zijn, krijg je een email dat alle producten een andere leverdatum hebben. En dan is het maar afwachten of die datum wel wordt gehaald, meestal namelijk niet. Voor mij is het het niet meer waard om hier te bestellen omdat concurenten die goedkoper zijn op dezelfde termijn leveren. Winparts had een streepje voor vanwege de snelle levertijd maar dit is dus niet meer aan de orde.
Beste Marco, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft met onze webshop, onze excuses voor het ongemak. De logistieke keten van onze leveranciers naar u als klant is lang, wat ertoe kan leiden dat er vertragingen kunnen ontstaan. Helaas kunnen we dit nooit 100% uitsluiten. Wij zullen uw feedback uiteraard meenemen in ons verbeterproces. Met vriendelijke groet, Anita
Met hulp van kenteken check eenvoudig de juiste ruitenwissers kunnen aanschaffen. Snelle levering in een deugdelijke verpakking!
Niets te klagen alles ging gewoon top
v snaren besteld levering binnen 2 a 3 dagen.
Het uitzoeken en bestellen bij Winparts is altijd handig en eenvoudig. Het is na het betalen dat er altijd wel iets is. Te vaak zijn er onderdelen eigenlijk op, zijn onderdelen voor onbekende reden vertraagd, worden verkeerde onderdelen geleverd. En eigenlijk nog veel beroerder is toch wel de klantenservice. Zelden kom ik klantenservices tegen die zo anti-klant zijn. Het lijkt wel alsof de klant schuldig is totdat het tegendeel bewezen is ipv andersom. Er komt nooit een "sorry voor het ongemak" of een "dit gaan we zsm oplossen!" Nee, Winparts gaat wel even kijken of ze zin heeft om te helpen. En kun je nog iets verwachten als goedmakertje voor het ongemak?Zeker niet. Het is graag of niets. Tot ziens meneer, we weten dat er niet veel andere websites zijn waar u kunt bestellen.
Beste meneer Lok, Bedankt dat u uw mening hier met ons hebt gedeeld. We vinden het erg vervelend dat u deze ervaring hebt met onze leveringen en met onze klantenservice. We nemen uw klachten zeker mee naar de verantwoordelijke afdelingen. Verder stuur ik u even een persoonlijke e-mail om te kijken of ik hierin wat voor uw kan betekenen. Met vriendelijke groet, Anita
Een vraag op whatsapp wordt niet beantwoord en de chatbot is de slechtste die ik tot nu toe benaderd heb. In mijn ogen wordt er alles aan gedaan om maar geen persoonlijk contact te kunnen krijgen met een "echte" medewerker. Ik hoop dat mijn onderdelen passen want dit schept geen vertrouwen.
Beste Niek, Dank voor uw review. Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Onze chatbot heeft inderdaad nog niet overal een goed antwoord op. Achter de schermen zijn wij hard bezig om de chatbot te verbeteren. In de toekomst zal de chatbot steeds beter in staat zijn om u te helpen. Dan bent u sneller geholpen en kunnen wij elders meer mankracht inzetten om nog betere service te leveren. Als u direct een medewerker wil spreken, dan kunt u dit als eerste bericht sturen naar de bot. Dan wordt u direct doorverwezen. Wij streven ernaar om in de toekomst betere service te leveren. Met vriendelijke groet, Niels
Ruime keuze aan onderdelen. En de prijs/ kwaliteit is goed.
Zeer competitief geprijsde onderdelen, in vergelijking met bvb AUTODOC. Bumpersteunen bleken achteraf per stuk geprijsd, maar gezien onduidelijke omschrijving gaf Winparts me het voordeel van de twijfel en kreeg ik tegoed bon.
Hoewel eerst het verkeerde artikel gestuurd werd, kon ik het terugsturen en het goede bestellen. Maar het geld is nog niet teruggestort.
Beste Frans, Dank voor uw review. Wat vervelend dat wij u het verkeerde onderdeel hebben gestuurd. Onze excuses hiervoor. Ik begrijp dat dit ondertussen is opgelost. Uw retour is ondertussen bij ons aangekomen en deze wordt zo snel mogelijk verwerkt. Het is op dit moment erg druk op onze retourafdeling waardoor het iets langer kan duren. Met vriendelijke groet, Niels
Al een paar keer een bestelling gedaan bij winparts. Altijd tevreden en de juiste producten gekregen.
Goed en snel bezorgd
Geweldig, snel en betaalbaar . Zou hier zeker weer bestellen .
Maak al jaren alleen maar gebruik van WinParts. Na het invullen van kenteken altijd de juiste en passende onderdelen voor een goede prijs. Snel geleverd. (Dus geen dropship-gedoe en weken wachten) Ooit door een eigen fout iets verkeerds besteld, en retour ging ook snel en simpel.
Onlangs werd mij een kabel voor een noco gb40 aangeraden, gezien het bedrag lager was kwamen daar bezorgkosten bij, kabeltje werd ineens 41 euro. Nu past het kabeltje niet wat AANGERADEN werd en moet het terug, komst mij weer 6,95…. Het excuus is dat het een universele kabel is maar dat is het niet want het past niet!!! Efin. Ik ga hier voortaan met een grote boog omheen. Totaal geen flexibiliteit. Jammer!
Beste Croes. Dank voor uw review. Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Wij begrijpen natuurlijk goed dat het teleurstellend is wanneer een onderdeel niet past nadat wij die hebben aangeraden. Ik kan het gesprek van destijds niet terugzien dus ik weet niet precies of, en zo ja, waarom mijn collega dit onderdeel heeft aangeboden. In de product beschrijving van het onderdeel staat precies vermeld op welk onderdeel hij past. Als uw jumpstarter daar niet bijstaat, dan past het onderdeel inderdaad niet. Onze excuses in dit geval dat mijn collega dit niet goed bekeken heeft. Mijn collega gaf aan dat het een universeel onderdeel is. Bij ons betekent dat niet dat het op alles past. Op de product pagina, onder het kopje toepasbaarheid, geven wij precies aan wat wij bedoelen met universeel. Bij universele producten is het zo dat u daar geen pasgarantie op heeft. Retourneren is dan inderdaad op eigen kosten. Tot slot noemt u dat u meer verzendkosten moest betalen omdat de prijs lager werd. In principe vragen wij altijd verzendkosten. Wij hebben geen minimaalbedrag voor gratis verzenden. Dit doen wij niet omdat de verzendkosten altijd op een manier moeten worden door berekend en wij hebben er voor gekozen om hier transparant in te zijn en dit altijd apart te berekenen. Wij nemen uw feedback mee en streven ernaar om u in de toekomst te voorzien van betere service. Met vriendelijke groet, Niels
Correct en snel
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.