Mooie website en zeer uitgebreid. Wordt binnen een dag bezorgd en zeer netjes verpakt.
Goed materiaal
Fijne webwinkel voor onderdelen. Er wordt net je meegedacht zodat je het goede onderdeel krijgt !!
Goede service!?
zeer snel bezorg
Goede service en support. Snelle levering en goede kwaliteit. Bedankt
Na de bestelling geplaatst te hebben alles keurig verpakt ontvangen. Klein minpuntje , bougies besteld op kenteken, helaas waren deze niet passend. Geretourneerd en alles perfect afgehandeld.
Goed product en snelle levering
Kon duidelijk vinden wat ik zocht. Merk auto invullen en voila.. Snelle levering.
Snel geleverd, redelijk vzkst, makkelijk te installeren, prima prijs/kwaliteit. Passen prima op de Swift 2019
alles vlot, vandaag besteld morgen in huis
Beloven snelle levering maar keer op keer wordt levering uitgesteld. Men vraagt contact via whatsapp maar die berichten worden niet eens gelezen, laat staan beantwoord. Als je verder niets zinnigs te doen hebt in je leven kun je proberen winparts te bellen Uiteindelijk, na talloze pogingen telefonisch contact en die persoon zegt mij dat de bestelde spullen weer niet, zoals beloofd de volgende dag geleverd zouden worden. Sterker nog, ze lagen niet eens in het magazijn. Na weken !!! wachten kon mij nog niet gezegd worden wanneer ik de bestelling zou ontvangen…… als ze überhaupt wel te leveren waren. Heb mijn geld terug geeist en met de belofte dat ik binnen drie dagen mijn geld retour zou krijgen de bestelling geannuleerd. Ik ben benieuwd maar het zou me niet verbazen als Winparts niet meer aan zijn verplichtingen kan voldoen.
Beste Ton, Dank voor uw review. Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Wij doen altijd ons best om zo snel mogelijk te leveren. Helaas is het zo dat wij van een hoop factoren afhankelijk zijn. Het is daarom lastig om altijd consistent te zijn in de levertijd. Soms moet een onderdeel bijvoorbeeld van de leverancier komen. Daarna wordt het verzameld en klaargemaakt voor verzending naar de klant, waarna het door de bezorgdienst naar de klant wordt toegestuurd. In al deze punten kan er iets misgaan waardoor er vertraging ontstaat. In sommige gevallen is het zelfs buiten onze controle. Wij doen er daarom alles aan om deze processen zoveel mogelijk te stroomlijnen zodat vertraging minder voorkomt. In de toekomst streven wij er dan ook naar om vertraging helemaal te vermijden. Wij nemen uw feedback hier ook in mee. Ik zie tevens dat de terugbetaling op de 11e is verwerkt. Dit zou dus weer op uw rekening moeten staan. Mocht dit nog niet zo zijn, neem dan gerust even contact met ons op. Dan kijken we hier samen even naar. Met vriendelijke groet, Niels
Snel geleverd.
Automatten besteld, kenteken ingevuld en de verkeerde gekregen, dus retour gestuurd. U snapt wel dat ik niet tevreden ben. Ook het geld is nog terug gestort na anderhalve week.
J.a. Bouwman, Dank voor uw review. Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u een verkeerd onderdeel heeft ontvangen. Bestellingen worden gecontroleerd op toepasbaarheid dus het komt zelden voor dat een product niet past. Helaas kan het soms voorkomen dat een foutje er helaas toch doorschiet. Dat lijkt hier ook te zijn gebeurd, onze excuses hiervoor. In zulke gevallen kunt u het product natuurlijk terugsturen. Ook zie ik dat wij de terugbetaling begin september hebben verwerkt. Mocht u dit nog steeds niet hebben, dan gaat er waarschijnlijk wat mis. Naam in dat geval even contact met ons op, dan lossen wij dit samen op! Met vriendelijke groet, Niels
Ik doe nooit alle sterren maar het is het wel waard
goed overzichtelijk, gemakkelijk te bestellen en snel in huis. Wat wil je nog meer ?!!
super , alles liep soepel
Employees meer technische kennis bijscholen . Niet gelijk bestellen aar eerst met de klant overleggen want er is een verschil met de praktijk . Verder gaat het goed .
Er was enige vertraging bij leverancier door klantenservice goed op de hoogte gehouden. Site zelf zeer goed maar de de chat robot vraagt nog wat verbe****** als je navraag doet
Ik had op woensdag een kabel set en trekhaak besteld, deze xou er vrijdag xijn. Nu bleek een deel levering op dinsdag en de haak op donderdag een week later. Gok er dus niet altijd op dat je het optijd hebt .er wordt verder ook niks gecommuniceerd. Bellen naar de helpdesk en met de track and trace uitpluizen moet je er achter komen. De help desk is wel super vriendelijk. Maar ja...
Beste Jaap, Dank voor uw review. Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Ik zie inderdaad dat de trekhaak even op zich heeft laten wachten. Dit lijkt te komen door een leveringsprobleem bij onze vervoerder. Wij doen altijd ons best om zo snel mogelijk te leveren. Helaas gaat dat wel eens mis, zo ook bij u. Onze oprechte excuses hiervoor. Wij streven ernaar om u in de toekomst een nog betere service te leveren zodat we dan wellicht wel een tien scoren! Met vriendelijke groet, Niels
Goed websie en vriendelije mesnsen, zeer tevreden met Winparts
B. Batayi, Dank voor uw review. Goed om te horen dat u tevreden bent. Wij zijn natuurlijk wel benieuwd wat wij beter hadden kunnen doen om een tien te verdienen. Mocht u de tijd hebben, zou u dat dan kort willen toelichten doormiddel van een mail naar [email protected]? Met vriendelijke groet, Niels
aanrader
Onderhoudspakket voor mijn auto besteld. Zou alles inzitten, staat opgesomd in de omschrijving. Pakket ontvangen en gecontroleerd. Gelijk ontdekt dat de carterstop ontbreekt. Dit gemeld per mail. Komt heel lang geen reactie op. Na nog eens 2 mails van mijn kant en inmiddels 2 weken verstreken bericht terug met de vraag of ik een foto van de doos kon maken. De onderhoudsbeurt was inmiddels allang uitgevoerd. Probleem is overigens nog steeds niet opgelost vandaar mijn halve ster.
Beste Jasper, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je een incompleet onderhoudspakket hebt ontvangen en dat je zo moeizaam contact met onze klantenservice krijgt. Dat is uiteraard niet de bedoeling, onze excuses daarvoor. Ik zie dat er inmiddels een nalevering is aangemaakt voor het missende onderdeel en dat deze vandaag bij je aankomt. Wij behandelen onze e-mails op chronologische volgorde. We streven altijd binnen 5 werkdagen op een mail te reageren. Wanneer je sneller contact met ons wil krijgen, kun je het beste contact telefonisch of via de live chat op de website contact opnemen binnen onze openingstijden. Ook zijn wij beschikbaar op WhatsApp. De reactietijd bij deze kanalen is vaak sneller dan per mail. Ik heb je een persoonlijke e-mail gestuurd om te kijken of we samen tot een goede oplossing kunnen komen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn, dan laten we zien dat het beter kan. Met vriendelijke groet, Tim
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.