X
Ik bestelde een lamdasonde en deze zou moeten passen echter pasde deze totaal niet ik heb de oude lamda sonde door moeten knippen en de stekker moeten verbinden met de nieuwe lamdasonde dit is natuurlijk veel moeite als je verwacht dat hij gewoon past
Goede prijs, ruim assortiment en een snelle verzending!
Groot assortiment Goede prijzen Goede service Snelle levering
Heel goed!
Snelle levering, maar onderdeel past niet. Stond wel als passend op website aanbevolen. Moest met vijl passend maken. Snelheid van levering is prima.
Zeer goed en snel
Ze zegt voor 8 uur besteld, ZATERDAG bezorgd,daar kan je dus niet van op aan, lekker als je daar rekening houdt in de planning!
Beste Van Santen, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat de bestelling niet werd geleverd op de datum waarop je deze had verwacht. De producten op onze website hebben verschillende levertijden, deze zijn per product in te zien op de productpagina. Wanneer je producten in je winkelmandje stopt, zie in je in het winkelmandje altijd de meeste accurate verwachte leverdatum van de gehele bestelling. De verwachte leverdatum is altijd een verwachting, aangezien het niet mogelijk is dit te garanderen. Daarvoor is de levering te veel afhankelijk van externe factoren die voor vertraging kunnen zorgen. We doen altijd ons best om de bestelling zo snel mogelijk bij je te laten leveren. Wanneer er onverhoopt vertraging ontstaat, proberen we je hier zo goed mogelijk van op de hoogte te houden. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Tim
Ik ben super tevreden
Vrijdag nieuwe turbo besteld dinsdag geleverd.
Gemakkelijk om te bestellen, zeker als je het kenteken invoert.
Supersnelle levering en kwaliteit!
Je krijgt goede kwaliteit en het past goed bij de auto
12 september automatten besteld en heb ze nog steeds niet, kan ook aan post nl liggen, maar dan moet Winparts contact opnemen met post nl, ik heb tenslotte de matten bij hun besteld.
Beste H. Braakman, Dank voor uw review. Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Ik zie inderdaad dat de bestelling nog niet is geleverd. Mijn collega heeft hier gister een onderzoek voor gestart. Wij gaan ons best doen om dit zo snel mogelijk op te lossen. Zodra wij meer weten, komen we bij u terug! Met vriendelijke groet, Niels
Zelfde week in huis, goede communicatie m.b.t. factuur en verzending, gunstige prijzen en juiste levering
100% tevreden, snelle verzending, auto-onderdelen van goede kwaliteit en lage prijs
zeer goed
Het verkeerde onderdeel ontvangen (1 week na bestelling terwijl 24 uur wordt beloofd) voor een prijs waarvan de verzendkosten hoger zijn als van het artikel. Vervolgens artikel retour gezonden. Nieuw artikel bestelt met weer verzendkosten en een tegoedbon voor het verkeerde artikel.
Beste Herko, Dank voor uw review. Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. In principe berekenen wij (bijna) altijd verzendkosten op uw bestelling. Deze verzendkosten zijn simpelweg om de verzending te dekken. Deze kosten zullen altijd op een manier doorberekend moeten worden en wij hebben ervoor gekozen om daar transparant in te zijn en dit apart te berekenen. Wanneer u iets goedkoops aanschaft, dan kan het dus inderdaad voorkomen dat het product goedkoper is dan de verzendkosten. Verder krijgt u gewoon de verzendkosten terug wanneer u een retour aanvraagd. Bij een terugbetaling krijgt u het terug op de rekening en bij een voucher zit dit in de voucher inbegrepen. Het spijt ons dat wij deze keer niet de service hebben geleverd die u had verwacht. Wij streven ernaar om dit in de toekomst beter te doen. Met vriendelijke groet, Niels
Alleen geen fysieke winkel
prima gegaan zou er zo weer bestellen
Na enkele maanden gebroken frameklem fietsendrager. Na mailtje zonder problemen of gedoe zelfde dag gratis nieuwe frameklem toegezonden. Prima service.
Goed ervaring
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.