Uitstekend product voor een erg scherpe prijs. Snelle afhandeling.
Het product wat ik altijd gebruik is altijd op voorraad. Bestelling wordt vlot bezorgd
Goede service snelle levering
Na twee keer een ruitenwisserarm voor peugeot 307sw steeds de verkeerde toegestuurd gekregen. Eentje vergoed en van de tweede niks vergoed,ik ben klaar met jullie slechte zaak,.
Beste Ruud, Bedankt dat u een review hebt geplaatst. Uw feedback is erg waardevol voor ons. Uiteraard erg vervelend dat u de verkeerde ruitenwisserarmen toegestuurd hebt gekregen. Ik zie dat de tweede wel retour is. Helaas kampen we momenteel echter met een achterstand bij de verwerking van onze retouren. Ik verwacht dat uw retour de komende dagen alsnog zal worden afgehandeld en verwerkt. Onze excuses voor het ongemak. Uiteraard nemen we uw klacht mee naar de betreffende afdeling. Met vriendelijke groet, Anita
Sbel en goed
Op tijd geleverd. Alles goed?
Ik ben fan van de anti insecten spons van Winparts. Kun je bijna nergens anders krijgen. Ook de raam cleaner maakt streeploos schoon.
Snelle levering . Levering goed te volgen.
Product wat ik besteld altijd overeenkomen met de aangeboden op de website.
Betrouwbaar en snelle bezorging
Altijd de juiste onderdelen en snelle levering
3 vd 4 keer pas na 4/5 dagen
Beste meneer Van Alst, Hartelijk dank voor uw review. Wat jammer om te lezen dat u deze ervaring hebt met onze webshop. Onze excuses hiervoor. Ik heb aan aantal van uw orders bekeken en zie hier en daar inderdaad enkele vertragingen. Helaas kunnen we dat niet altijd voorkomen, onze oprechte excuses hiervoor. Va een persoonlijke mail kijk ik even wat ik hierin voor u kan betekenen. Met vriendelijke groet, Anita
Steeds vaker wordt de beloofde leverdatum niet gehaald. Ik kijk altijd of iets op voorraad is, en dan staat er bij "volgende dag in huis". Steeds vaker wordt dat niet gehaald. Je krijgt hier dan wel netjes een mailtje van maar dat is altijd achteraf.
Niet geweldig.. accu besteld, zou volgende dag geleverd worden. Niet dus, werd een dag later door drukte in het magazijn. Accu aangesloten, niks.. nagemeten, 0 volt. Aangemeld voor retour en zou opgehaald worden, datum en tijd zouden doorgegeven worden.. niet dus.. al met al teleurstellend
Beste Semjon Brevink, Hartelijk dank voor uw review. Heel vervelend dat de accu te laat werd geleverd, dat de accu vervolgens defect was en dat deze nog niet opgehaald is voor retour. Volgens de gegevens in de retour was er vorige week al een afhaling ingepland. Ik ga even navragen wat de status precies is. We komen graag met een persoonlijke e-mail bij u terug en we vertrouwen erop dat het probleem goed kan worden opgelost. Met vriendelijke groet, Anita
Commande facile prix correct livraison en 2 jours parfait très bon service. Ne changer rien
In 2 minuten waren de zijwindkappen erop. Past perfect.
Op basis van kenteken onderdelen besteld. Deze blijken niet bij de auto te horen. Pasgarantie is blijkbaar een garantie dat het niet past. Op het moment dat je dit kenbaar maakt, is er weinig mogelijk. Moet uiteindelijk zelf de verkeerde producten retourneren om dan vervolgens te wachten tot dit retour ontvangen is en ik mijn geld terug heb. Klantenservicemedewerker die ik gesproken heb kon wel een opfriscursus productkennis gebruiken. Om in elke 3e zin, aan te geven "dat weet ik eigenlijk niet" en mij vervolgens weer de verkeerde producten te adviseren maakt dat ik 2 sterren geef. Maar dan een krappe 2 sterren.
Het was heel moeilijk om iets retour te sturen. Kreeg elke keer foutmelding. Moeten bellen en lang aan de telefoon gezeten om het voor mekaar te krijgen. Is niet mijn winkel
Beste Peter, Bedankt voor uw review. Vervelend dat er problemen waren met het aanmelden van de retour. Onze excuses hiervoor. Helaas kan ik niet precies nagaan wat maakte dat het lastig was. Ik zie dat uw retour verder wel goed is afgehandeld. We nemen uw klacht uiteraard mee naar de verantwoordelijke afdeling. Met vriendelijke groet, Anita
Ik moest een draagarm rubber hebben, kenteken ingevuld, gelijk krijg ik de keuze uit meerdere, passende rubbers, oplopend in prijs/kwaliteit. Schollen je ff verder dan krijg je een duidelijk omschrijving hoe het rubber te monteren. Prima geregeld, en niet duur!
Kenteken ingevuld en automatten besteld. Snelle levering en past perfect.
Ruitenwissers besteld voor mijn auto; dankzij de kentekencheck kan het niet misgaan; je kunt bijna niet de verkeerde bestellen. Snelle levering. Al met al: prima service en een goede betrouwbare website.
Ik heb een batterij besteld en deze is netjes en tijdig toegekomen. Transportkosten waren iets aan de hoge kant.
Artikel Retoure gestuurd al 14 dagen terug en ik Word alleen in de wacht gezet.
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw review. Heel vervelend dat u zo lang hebt moeten wachten op een oplossing. Onze excuses hiervoor. Ik zie dat u op 4 juli telefonisch contact hebt gehad met een collega en dat het verzoek dat u hebt voorgelegd ook is uitgevoerd. Mochten er nog vragen zijn die niet zijn beantwoord, stuurt u dan gerust een e-mail naar [email protected], onder vermelding van uw ordernummer en klacht. Met vriendelijke groet, Anita
goed, alleen de opmerking op de site: voor 11u besteld volgende dag geleverd klopte niet. Het duurde 3 dagen. OP zich niet een functioneel probleem in dit geval, maar door bedrijf gemaakte belofte niet nakomen is niet goed. Liever een belofte die waargemaakt wordt, dan een belofte doen waarvan blijkbaar direct al duidelijk is dat het niet lukt. Namelijk in de terugkoppeling over de bestelling, een paar seconden na de bestelling werd als afleverdatum al de 3 dagen later genoemd. Die belofte werd wel nagekomen.
Beste meneer Bakker, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend dat u deze ervaring hebt met de snelheid van onze levering. Onze excuses hiervoor. Ik heb even meegekeken naar uw laatste order (ik denk dat u daarop doelt). Het onderdeel dat u had besteld, heeft de levertijd "Op werkdagen voor 18:00 uur besteld is overmorgen in huis". Dit staat vermeld op de productpagina. Aangezien u op een maandag na 18.00 uur had besteld, had de levering moeten plaatsvinden op een donderdag. Door vertraging in ons magazijn is dit helaas niet gehaald. Nogmaals onze excuses. We hopen wel hiermee enige opheldering te hebben gegeven en we nemen uw klacht uiteraard mee in ons verbeterproces. Met vriendelijke groet, Anita
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.