Auto onderdeel makkelijk gevonden op kenteken.

Goede omschrijving van product, nette prijs en snel verstuurd.

Spullen zijn perfect

Materialen zijn betaalbaar

Goede producten, snelle verzending

Mijn bestelde producter zijn snel bezorgd en pasten perfect

Fantastisch en zeer aan te bevelen.

De bestelling van onderdelen verloopt zeer vlot en overzichtelijk. De prijzen zijn zeer scherp en de snelle thuislevering is fantastisch!

Prima bedrijf

Onderdelen besteld voor mijn Suzuki pasten helaas niet. Klantenservice (Faisal) heeft er alles aan gedaan om samen met dealerinformatie en mijzelf uiteindelijk toch het juiste onderdeel te vinden. Chapeau voor zijn geduld.

Prima werking en goede dienstverlening

Zeer goede ervaringen

Altijd tevreden

Goede prijs en kwaliteit, altijd snel verzonden. Goede klantenservice.

top

snel geleverd en zeer scherp geprijsd

Verzendkosten mogen er wel af voor een bedrag hoger dan 50 euro

Goede en snelle service

Ik heb een aantal keren spullen besteld en ik kan het een ieder aanraden.

Prima ruitenwissers van Bosch.

Snelle levering tegen scherpe prijs.

Goede service en nazorg wannner artikel niet past

Complimenten voor het aanbod en de keuzes op type en model

Erg tevreden, echt.

Makkelijk onderdelen zoeken, betaalbaar en snel geleverd. Tevens controle of ik geen vergissing heb gedaan bij het uitzoeken van het onderdeel. Netjes zo, houden zo.

Alles netjes geleverd

Wij hadden eerst de verkeerde type achterruitenwisser van een Toyota Yaris ( maar dat kan ook aan ons liggen). Deze mochten we retour sturen en samen met werknemer van winparts gekeken wat ik moest hebben. En die is netjes afgeleverd. Top alles netjes geregeld.

Goed site voor auto onderdelen en meer

Makkelijk onderdelen zoeken en vinden en snelle levering.

De juiste inderdelen

De juiste onderdelen snel gevonden op de site

In één woord GOED

Al meerdere keren wat besteld met pasgarantie Ideaal. Ook al eens zelf wat fout besteld maar allemaal netjes opgelost. Dus wat mij betreft ga zo door.

100% klantvriendelijk

Had een onderdeel besteld maar bij nadere inspectie van de storing bleek het onderdeel niet nodig. Gelijk kontakt opgenomen met Winparts en kon de order probleemloos geanuleerd worden. De andere dag werd het aankoop bedrag teruggestort op mijn rekening. Nogmaals mijn dank

Snel geleverd mooie kwaliteit goede prijs

Overzichtelijke website snel gevonden correct ingepakt en snel geleverd. Top service

Goed geholpen

Dit gaat over l buiten spiegelglas ik had zelf de verkeerde besteld toen weer een besteld de 2de spiegel kwam heel snel de andere duurde een paar dagen verder een goeie service en goed ingepakt leuke prijs ben er blij mee

Heel fair...

Bobines besteld met pas garantie. Maar ze bleken niet te passen. Er is geen probleem van gemaakt, heb ze geretourneerd. En ze zijn mooi terug betaald...

Super-Service

Bestelling zonder problemen

Top.!

Juiste bestelling gekregen, binnen de termijn. Zeer vlug geleverd. Heel tevreden vandaar 5 sterren. Ik zal nog. Bestellen via jullie.

Een vertrouwde site voor mij

Ik bestel hier altijd als ik wat nodig heb, en heb goede ervaringen met winparts omdat het van goede kwaliteit is en snel met leveren is.

Slechte klantenservice

Ik heb een bestelling gedaan via de kenteken check de onderdelen paste uiteindelijk niet. Ik heb hierna gelijk gebeld 1 uur na binnenkomst van het pakketje ze gaven aan we gaan het uitzoeken en u terugbellen na meerdere keren bellen hoe het zat met de aanvraag ivm de retourtermijn gaf winparts aan geen probleem we zijn het aan het uitzoeken en we bellen u terug. Nu inmiddels zitten we buiten de retourtermijn en wordt de klant in de steek gelaten want nu zegt winparts na nogmaals bellen ja sorry wij hebben niks gelogd in het systeem en we kunnen niks voor je doen echt belachelijk!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP