Goede keus kunnen maken door prima zoekfuncties. Teleurstellend was de bezorging: Wij waren thuis, geen bel gehoord. Wel briefje in de bus dat wij niet thuis waren!
Snel en goed afgeleverd naar mijn thuis adres. Goed verpakt. Veel keus op de Winparts site en de prijs is ook zeer goed.
Prima webshop , heel veel keus , kontrole mail met betrekking op geleverde spullen en type en merk auto.9
Vele bestellingen geplaatst én steevast uitstekend en snel afgehandeld.
vlotte levering en snelle retour afhandeling.
Perfecte onderdelen voor mijn auto.
Super goede service Top bedrijf
Goede service, vriendelijk en zeer ervaren hulp medewerkers. AA+++
Intikken kenteken op de site, sn een accu gevonden en besteld. Dag later netjes bezorgd. Aanrader!
Alleen maar goede ervaringen zeer heldere top website.altijd goede prijzen en supersnelle levering.top ga zo door!!
Ik was opzoek naar nieuwe koplampen. Na invoering van mijn kenteken kreeg ik een mooi lijstje waar ik uit kon kiezen.
Zeer tevreden.
Systemen werken dus niet lekker, betaald met ideal en een orderbevestiging ontvangen, maar status op de site gaf aan dat order niet was betaald. Klantenservice was moeilijk te bereiken en met de chaoot kwam ik in loops. WhatsApp van mij met bewees van betaling konden ze niet vinden, daar kreeg ik ook de chatbot.
Beste M. Kruithof, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat de betaling van je bestelling niet helemaal goed verwerkt werd. Ik zie dat je deze review ook op een ander platform hebt geplaatst. Wij hebben je op dat platform een reactie gegeven en je een persoonlijke e-mail gestuurd naar aanleiding van de review. Met vriendelijke groet, Tim
Voor diverse auto's producten gekocht en snel geleverd.
Onderdelen worden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit !
Zeer tevreden over de aankoop
Keurig ontvangen wat ik besteld heb. Alleen had ik aangegeven de bestelling bij een pakketautomaat te laten leveren. Dit is niet gebeurd, het is door PostNL voor de zoveelste keer bij een afhaalpunt verder weg bezorgd. Dit gebeurd regelmatig met PostNL. Hier zou Winparts beter naar moeten kijken.
Zou op zaterdag geleverd worden. Vrijdagavond postNL nog een keer gecontroleerd, zou zaterdagochtend tussen 9.00 en 11.00 geleverd worden. Auto uit elkaar liggen en vervolgens geen pakket geleverd gekregen. Contact opgenomen met de klantenservice of het eventueel mogelijk was om af te halen (situatie uitgelegd en kom zelf uit Veenendaal dus Ede ligt naast de deur). Totaal geen meedenken en enige wat ik terugkrijg sorry en we gaan ons best doen voor u. Wat wil je gaan doen dan?
Beste Darjon, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je bestelling niet op de verwachte leverdatum bij je is aangekomen. Onze excuses daarvoor. Helaas kan vertraging altijd voorkomen bij het verzenden van pakketten. Dit kan allerlei oorzaken hebben die wij helaas niet altijd kunnen voorkomen of kunnen verhelpen. Ik heb je bestelling erbij gepakt en ik zie dat het pakket op tijd is meegegeven aan PostNL. Helaas heeft de bestelling hier wat vertraging opgelopen in het sorteerproces. Wanneer je bestelling is overgedragen aan PostNL, houden zij je via de track and trace op de hoogte van de status. Hierin was dus ook te zien dat de bestelling niet op zaterdag geleverd zou worden, door de vertraging in de verwerking. Het is jammer genoeg niet mogelijk om bestellingen bij ons af te halen. Daarnaast is de bestelling ook niet meer bij ons aanwezig wanneer wij deze aan de vervoerder hebben overgedragen. We hopen dat we je in de toekomst nog eens van dienst mogen zijn. We gaan er vanuit dat je de bestelling dan wel op de verwachte leverdatum mag ontvangen. Met vriendelijke groet, Tim
Ik had een krik nodig voor mijn nieuwe auto. Winparts had de beste website en een uitgebreid aanbod. Goede spullen en snel geleverd, wat wil je nog meer?
Twee gasdempers besteld binnen 2 dagen in huis. Ik ben zeer tevreden.
Makkelijk op kenteken onderdelen zoeken.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.