Prima assortiment in accu’s

Goede keus kunnen maken door prima zoekfuncties. Teleurstellend was de bezorging: Wij waren thuis, geen bel gehoord. Wel briefje in de bus dat wij niet thuis waren!

Snel en goed afgeleverd

Snel en goed afgeleverd naar mijn thuis adres. Goed verpakt. Veel keus op de Winparts site en de prijs is ook zeer goed.

Prima webshop , heel veel keus , kontrole mail met betrekking op geleverde spullen en type en merk auto.9

Mijn ervaring in één woord? TOP

Vele bestellingen geplaatst én steevast uitstekend en snel afgehandeld.

vlotte levering

vlotte levering en snelle retour afhandeling.

Perfecte onderdelen voor mijn auto.

Super goede service Top bedrijf

Bestelde Spullen passen perfect!

Goede service, vriendelijk en zeer ervaren hulp medewerkers. AA+++

Snel en betrouwbaar

Intikken kenteken op de site, sn een accu gevonden en besteld. Dag later netjes bezorgd. Aanrader!

Altijd snelle en korrekt levering

Alleen maar goede ervaringen zeer heldere top website.altijd goede prijzen en supersnelle levering.top ga zo door!!

Goed bedrijf

Prachtige website, alles zeer duidelijk.

Ik was opzoek naar nieuwe koplampen. Na invoering van mijn kenteken kreeg ik een mooi lijstje waar ik uit kon kiezen.

Zeer tevreden.

Order bevestiging ontvangen, betaling via ideal gedaan. Maar status order gaf niet betaald aan

Systemen werken dus niet lekker, betaald met ideal en een orderbevestiging ontvangen, maar status op de site gaf aan dat order niet was betaald. Klantenservice was moeilijk te bereiken en met de chaoot kwam ik in loops. WhatsApp van mij met bewees van betaling konden ze niet vinden, daar kreeg ik ook de chatbot.

Alles wat je nodig hebt voor je auto is te koop bij Winparts

Voor diverse auto's producten gekocht en snel geleverd.

Onderdelen worden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit !

Onderdelen worden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit !

Onderdelen voldoen aan verwachting

Zeer tevreden over de aankoop

Prima geregeld! Alleen verzending matig.

Keurig ontvangen wat ik besteld heb. Alleen had ik aangegeven de bestelling bij een pakketautomaat te laten leveren. Dit is niet gebeurd, het is door PostNL voor de zoveelste keer bij een afhaalpunt verder weg bezorgd. Dit gebeurd regelmatig met PostNL. Hier zou Winparts beter naar moeten kijken.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Veels te late levering

Zou op zaterdag geleverd worden. Vrijdagavond postNL nog een keer gecontroleerd, zou zaterdagochtend tussen 9.00 en 11.00 geleverd worden. Auto uit elkaar liggen en vervolgens geen pakket geleverd gekregen. Contact opgenomen met de klantenservice of het eventueel mogelijk was om af te halen (situatie uitgelegd en kom zelf uit Veenendaal dus Ede ligt naast de deur). Totaal geen meedenken en enige wat ik terugkrijg sorry en we gaan ons best doen voor u. Wat wil je gaan doen dan?

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

snel geleverd

Ik had een krik nodig voor mijn nieuwe auto. Winparts had de beste website en een uitgebreid aanbod. Goede spullen en snel geleverd, wat wil je nog meer?

Twee gasdempers besteld binnen 2 dagen in huis. Ik ben zeer tevreden.

Goede en duidelijke site.

Makkelijk op kenteken onderdelen zoeken.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP