Goed en zeer snel
Niets bezorgd
Beste Bertus, Bedankt voor je review. Vervelend dat je je bestelling niet hebt ontvangen. Ik heb je bestelling erbij gepakt en ik zie dat je deze hebt laten bezorgen bij een PostNL punt. De bestelling is hier op de verwachte leverdatum geleverd, maar je hebt deze hier niet opgehaald. Na bepaalde tijd stuurt het PostNL punt het pakket dan weer terug naar ons. Je ontvangt hier dan een terugbetaling voor. Het is verstandig om je mail goed in de gaten te houden wanneer je een bestelling plaatst. Wanneer je bestelling wordt verzonden ontvang je een track and trace om het pakket te kunnen volgen. Zo weet je wanneer je deze kunt afhalen bij een pakketpunt en hoe lang je hier de tijd voor hebt. Ik hoop dat we je in de toekomst nog eens van dienst mogen zijn. Mocht je hulp of uitleg nodig hebben met het vinden van de track and trace, neem dan vooral contact met ons op. We helpen je dan graag verder. Met vriendelijke groet, Tim
Dit jaar veel onderdelen moeten vervangen van onze Peugeot 307 uit 2005. Remschijven en blokken, veren voor en achter, remslangen voor, handremkabel en een benzine-injector. Alles netjes geleverd volgens bestelling. De nieuwe injector bleek na plaatsing na te lekken/druppelen. Kon voor garantie teruggestuurd worden en kreeg een tegoedbon. Een nieuwe besteld van een ander merk en (start)probleem was opgelost.
Snel gevonden wat ik zocht en het werd snel bezorgd.
Fijne website, duidelijke afbeeldingen wat je wilt bestellen, en dat krijg je ook binnen! Zeker aan te raden!
Ik ben positief omdat het produkt aan de verwachting voldoet voor een goede prijs. Zeer snelle verzending
Past meestal altijd en niet te duur voor een doe het zelver. Alleen laatste zending besteld en daarna kreeg ik pas de kortongsmail op geen verzendkosten. Scheelde toch weer een paar euro. Jammer. Desondanks blijf ik toch hier bestellen.
Super snel verzonden en zeer goede prijzen echt een aanrader
Niet van origineel te onderscheiden
Altijd goeie ervaring met bestellen en retourneren
Betrouwbaar, vakkundig, netjes, snel
Ben zeer tevreden. Meteen bereikbaar. Zeker een aanrader!!
Uitstekende service vooral de medewerking die dit bedrijf toont is geweldig. Meedenkend en altijd de juiste pasvorm van onderdelen. Geen troep of imitatie.
Veel complimenten voor uw klantvriendelijkheid!
Zo goed als alles uit voorraad leverbaar. Geen gedoe bij een eventuele retourzending en alles gecontroleerd voordat het wordt verzonden. Ik ben al heel lang klant en nog steeds geen op- of aanmerkingen....
Vlotte verwerking en verzending van de order. Keurig verpakt en juiste info over bezorging.
Door het zoeken op kenteken en dan de juiste artikelen vinden is het heel gemakkelijk het juiste te bestellen.
volgens winparts overgedragen aan transporteur en die heeft een dag later nog niets ontvangen. levertijd met 4 dagen overschreden. dan maar gaan fietsen.
Beste Jansen, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je bestelling niet is aangekomen op de verwachte leverdatum. Onze excuses daarvoor. We helpen je graag verder. Zou je een e-mail kunnen sturen naar [email protected] onder vermelding van het ordernummer van je bestelling en je klacht? Dan kijken we samen met jou naar de status van het pakket. Met vriendelijke groet, Tim
Uitstekende keuze kunnen maken voor de juiste ruitenwissers door de info op de website. Netjes verpakt en de andere dag al geleverd !
Meerdere keren gekocht
Ik had een eerste bestelling geplaatst die ik helaas moest annuleren. Ik heb contact gehad met een medewerker van de klantenservice die snel en efficiënt reageerde, en ik heb mijn geld snel teruggekregen. Ik heb een tweede bestelling geplaatst die op tijd werd geleverd, goed verpakt en het product in perfecte staat. Echt toppers !
Het product snel ontvangen, Juiste maten en correcte omschrijving. Super, deze store staat vanaf nu in mijn favorieten.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.