Prima bedrijf met makkelijke zoek actie door je kenteken in te vullen. Je krijgt dan precies de spullen die je nodig hebt.
Heel goed B.V ze hebben zo goed geholpen ik ben er zeer tevreden!,,nog hartelijk bedankt Mvg Nooman
De automat die ik zocht moest 4 gaten hebben om hem goed vast te leggen. Op de mat van de foto waren die ook duidelijk en op de goede plaatsen aanwezig, maar in de geleverde mat (van zeer matige kwaliteit overigens) zat geen enkel gat.
Beste meneer Willemsen, Bedankt voor uw review. Onze excuses dat het geleverde product niet was volgens de informatie op de website. Ik zie dat u de mat inmiddels hebt teruggestuurd. We geven het probleem uiteraard door aan de verantwoordelijk afdeling en nemen uw klacht mee in het verbeterproces. Met vriendelijke groet, Anita
Het is jammer dat ook voorradige artikelen binnen de bestel tijd niet tijdig worden geleverd maar pas na 4 of 5 dgn als je hierop rekent dan is het teleurstellend bestellen of het juiste artikel vinden is wel makkelijk en artikelen komen goed overeen, en goed verpakt, schrijf dit naar meerdere ervaringen.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw bericht. Wat vervelend dat u deze ervaring hebt met het bestellen bij ons. Hoe vervelend het ook is, het kan voorkomen dat een onderdeel onverhoopt niet leverbaar is. We proberen u in die gevallen zo goed mogelijk op de hoogte te houden, maar we begrijpen ook dat deze onverwachte vertragingen heel teleurstellend kunnen zijn. Hoe dan ook, we nemen uw feedback mee naar de verantwoordelijke afdeling. Met vriendelijke groet, Anita
Vlug en netjes geleverd
Perfecte onderdelen, snel in huis!
Winparts is een goede zakenpartner waar je makkelijk en snel onderdelen voor je auto kunt bestellen. Ik kom er graag
Fijne helpdesk. Snelle levering.
Zeer tevreden met de geleverde ruitenwissers van Bosch. Exact dezelfde als bij de garage, maar vele malen goedkoper en super snelle levering. Ga hier in het vervolg vaker auto materialen bestellen.
Vandaag bestellen en morgen je spullen in huis. Wat wil je nog meer.
Snelle verzending. Goede prijs
Snelle levering, kwaliteitsproducten. Echter de voorremblokjes van deze week (Brembo Prime VW Polo) vind ik knudde. Ze lopen links en rechts schuin af en dan mis je 1/3 van het remgedeelte. Ik heb ze er weer afgedaan en zet er nu op met volledig contact naar de remschijf. Het goede merk Brembo ten spijt.
Snelle en correcte levering.
Al eerder overkomen dat producten niet volgens de afgesproken levertijd geleverd worden. Nu wilde ik dit bedrijf opnieuw een kans geven, helaas hetzelfde resultaat. Na bestelling volgt een info mail met de vermelding dat de artikelen een langere levertijd hebben. Besteld: 21 augustus 11:00 Verwachte leverdatum: 22 augustus Info mail: 22 augustus Verzendmail 23 augustus Datum ontvangen: 26 augustus
Beste Ricardo, Bedankt voor je review. Onze excuses dat je bestelling later is aangekomen dan verwacht. Helaas kan het voorkomen dat je bestelling vertraging oploopt bij onze leveranciers, bij onszelf of bij onze vervoerders. Jammer genoeg zijn deze vertragingen bijna niet te voorkomen, zelf zouden wij het in ieder geval ook graag anders zien. Postzendingen zijn nu eenmaal onderhevig aan allerlei onzekere externe factoren welke direct invloed hebben op de levertijd van een bestelling. Om deze reden is de verwachte levertijd ook altijd een verwachting en geen harde afspraak of belofte, omdat dat helaas niet altijd te realiseren is. Gelukkig lukt het ons om in veruit de meeste bestellingen de verwachte leverdatum waar te maken, jammer genoeg is dat in jouw geval niet gelukt. De meest gangbare en meest verkochte producten bewaren wij in ons eigen distributiecentrum. Deze kunnen wij dus ook direct naar jou versturen. Andere onderdelen die wat minder vaak verkocht worden, bewaren wij op andere voorraadlocaties. Deze onderedelen moeten wij eerst nog ontvangen voor wij deze naar onze klanten kunnen versturen. Deze onderdelen hebben dan ook vaak een iets langere levertijd. Daarnaast is er door het transport van voorraadlocatie naar distributiecentrum weer kans op vertraging. We hopen dat je blij bent met de ontvangen producten en wensen je nog veel veilige kilometers. Graag zijn we je in de toekomst nog eens van dienst. Met vriendelijke groet, Tim
onderdeel niet leverbaar , werd gezocht naar vervangend product
Een heel goed bedrijf. Snel geleverd, de juiste onderdelen en goede service. Duidelijke omschrijving van de onderdelen. Gewoon top.
Met een slogan voor 2100 besteld is de volgende bezorgd. Voor 2100 had ik besteld en moest een dag langer wachten. Zonder communicatie hierover.
Beste Medad Vervoorn, Bedankt dat u hier een review hebt geschreven. Onze excuses voor het feit dat de order later kwam dan verwacht. In de order zie ik wel terug dat we een bericht hebben gestuurd, maar dit was inderdaad heel laat. Het kan zijn dat het bericht in de spam is terechtgekomen en dat u het daardoor niet hebt gezien. Al met al een vervelende gang van zaken. We nemen uw klacht mee naar de verantwoordelijke afdeling en doen ons best dit soort vertragingen in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, Anita
Vlotte service en juiste en correcte afhandeling.
Geen ster verdienen jullie want mijn bestelling is beschadigd
Beste meneer Medved, Bedankt voor uw reactie. Onderdelen horen natuurlijk niet met schade aan te komen, daar hebt u gelijk in. We adviseren onze klanten bij schade altijd melding te doen in ons retourportaal: https://winparts.returnless.com/nl Mijn collega's handelen het dan graag op een goede manier met u af. Met vriendelijke groet, Anita
Gebruik het altijd voor mijn bmw f30
Alle kwaliteitsmerken aanwezig , makkelijk besteld , snel geleverd.
Bestelde product was snel bezorgd en van goede kwaliteit. Ga vaker nú dingen bestellen
Mooie dakkoffer besteld, dakdragers goed te bestellen door type auto op te geven. Aflevering ging niet zo goed, niet de volgende dag maar een dag later en toen alleen de dakkoffer, de bezorgdienst (TransMission) was vergeten de dragers in te laden dus die kwamen nog een dag later. Achteraf gezien dat 10% korting gold bij aanmelden nieuwsbrief, contact opgenomen met Winparts, 10% zou verrekend worden, nog niet gebeurd overigens.
2e keer automaterialen besteld bij winparts. Prima en betrouwbare webshop met goede afhandeling en bezorging.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.