zeer te vreden
Snel binnen gekregen en kon mijn oldtimer weer lekker opfrissen
De spullen zijn altijd wel goed geweest maar de laatste maanden is het één groot drama met de leveringen. Volgende dag in huis is een lachertje. Ja, zodra je betaald zie je "morgen geleverd" maar zodra je je bed uit komt heb je midden in de nacht (ook zo stiekem) een mailtje dat ze het voor de zoveelste keer niet gaan redden. Valse beloften noem ik dit...misleiding. De excuses zijn al maanden het standaard knip-plak verhaal. Leveringen duren soms lange tijd, enkele dagen. Dit is meer gewoonte dan uitzondering. Door die laffe grappen al vele malen de planning in de war gehad en boze klanten te woord moeten staan. Als ik 2 weken van te voren weet wat ik nodig heb dan durf ik het net aan te bestellen, maar die volgende-dag-in-huis fantasie ben ik goed klaar mee. Hoor het van meerdere collega's die dezelfde problemen ervaren...helaas. Jammer, was voor de verhuizing en met oude eigenaar een prettig en eerlijk bedrijf.
Beste Ron, Bedankt voor je review. Vervelend dat je het idee hebt dat we niet eerlijk tegen je zijn geweest. Dat is uiteraard niet onze bedoeling geweest. De levertijd van een bestelling is altijd een verwachting en nooit een belofte. Er kan namelijk altijd vertraging ontstaan, dit kan heel veel verschillende oorzaken hebben die niet altijd te voorkomen zijn. De vertraging kan ontstaan bij de vervoerder tijdens transport, maar ook bij ons in het distributiecentrum of tussen onze verschillende voorraadlocaties. Wanneer deze vertraging zich voordoet, proberen we je daar zo goed mogelijk van op de hoogte te brengen met de informatie die we hebben. Omdat onze collega's in het distributiecentrum wegens drukte ook laat in de avond werken, kan het voorkomen dat je hiervan dus ook pas laat bericht kwijt. Dat versturen wij niet 'stiekem' op dergelijke tijdstippen. Wij vinden de vertragingen net zo vervelend als jij, gelukkig lukt het om veruit de meeste bestellingen op de verwachte leverdatum te leveren. Een vertraging is dus nog steeds een uitzondering op de norm. Jammer genoeg is het bij jouw bestelling niet gelukt. Graag zijn we je in de toekomst nog eens van dienst. Met vriendelijke groet, Tim
Past altijd
Heb een gebruikt onderdeel ontvangen. Waar nog andere gebruikte bouten in de verpakking zaten. Dit vind ik echt niet kunnen.
Beste Edwin, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je een gebruikt onderdeel hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling geweest. Het lijkt er op dat je misschien een geretourneerd product hebt ontvangen wat helaas verkeerd gesorteerd is. Wanneer dit gebeurt kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice. Dan kunnen we je hier namelijk mee helpen. Ik zie dat je dat nog niet gedaan hebt. Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar [email protected] onder vermelding van het ordernummer en de klacht? Dan kijken we graag even met je mee naar hoe we dit het beste op kunnen lossen. Met vriendelijke groet, Tim
Ik was op zoek naar een nieuwe 12V ARM accu voor mijn Lexus CT200h en na verschillende sites en types vergeleken te hebben, kwam ik op volgende https://www.winparts.nl/motordelen-toebehoren/accu/c52/accu-batterij/p2004977.html#toepasbaarheid. De accu had een hogere koude start dan de andere types, dus kwam als eerste keus. Volgens de website zou het passen, maar helaas is de hoogte 1 a 2 cm te veel. Waardoor de bevestigingsbeugel onder 45 graden stond, als je het in frame gat stopte. Ik heb de beugel in bankschroef wat omgebogen, met moker en nu ligt beugel bijna plat op accu. Helaas is nu de J-haak 3..4cm te kort 8 inch variant, dus weer een nieuwe moeten bestellen op AlieX 10 inch. Voor de rest ging de bestelling, betaling en verzending goed.
Goede service !!
Snelle levering, duidelijke site, griit ass.
Snelle levering Alleen kenteken invullen gaat via telefoon nog wel is lastig verder snelle servies en goede spullen
Ik heb de laatste 4 wieldoppen gekocht. Ongelooflijk slechte kwaliteit. Hij paste niet goed toen ik hem wilde aantrekken. En het begon heel gemakkelijk te barsten. En vandaag kwam er één van hen van het stuur en verdween. Helaas!!
Beste Kenan, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je niet tevreden bent met de wieldoppen die je hebt besteld. De wieldoppen die wij verkopen hebben allemaal een gelijkwaardige kwaliteit. Ze horen niet stuk te gaan tijdens montage of los te komen tijdens het rijden. Wanneer dit wel gebeurt kan het zijn dat je wieldoppen van een verkeerde maat hebt besteld voor de velgen van jouw auto. Je kunt de wieldoppen dan retourneren via onze website. Op de productpagina van de wieldoppen staat vaak een link naar een video waar uitegelegd wordt hoe je de wieldoppen het beste kunt monteren. Wanneer je deze stappen volgt kan dit eigenlijk niet fout gaan. Gaat het toch fout, dan kun je altijd aanspraak maken op de garantie. Je kunt je garantieanvraag dan indienen via de website. Mocht je vragen hebben over de wieldoppen die je besteld hebt of wil je een garantieaanvraag doen? Aarzel dan niet om contact op te nemen, we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Tim
De verpakking van de 2 remschijven was opengescheurd,de zegel op de doos van de remblokken was verbroken,waarschijnlijk door een teruggestuurd zonder de verpakking bij jullie in orde te brengen. Ik was wel bezorgd of de geleverde items zouden passen op mijn gedemonteerd voertuig. Onderdelen ok. 2e keer besteld bij jullie, 1e keer beloofde leverdatum niet gerespecteerd. Geen goede score voor Winparts,wel twijfel bij mij om verder te kopen bij jullie.
Beste Arie, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je producten in een beschadigde verpakking hebt ontvangen en dat een andere bestelling niet op de verwachtte datum werd bezorgd. Onze excuses daarvoor. Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar [email protected] onder vermelding van het ordernummer en je klacht? Dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Tim
Eenvoudige website, goede omschrijving en eenvoudig te bestellen.
Altijd fijn als een onderdeel snel wordt geleverd.. ook het meedenken wordt gewaardeerd.
Ik had een accu nodig er stond volgende dag in huis, heeft uiteindelijk 4 dagen geduurd, kon die dagen dus geen gebruikt maken van me auto…
Bestee Razia, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je bestelling niet op tijd is aangekomen. Onze excuses daarvoor. Helaas kan het soms voorkomen dat een bestelling vertraging oploopt. We proberen je hier dan zo goed mogelijk over te informeren met de informatie die we hebben. Uiteraard doen we ook ons best om de vertraging zo snel mogelijk te verhelpen. We hopen je in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn, dan kunnen we laten zien dat het ook sneller kan. Met vriendelijke groet, Tim
Snel ontvangen, de volgende dag, na bestelling.
ook prima
Iedere bestelling weer slechter. Levertijden worden zelden nagekomen, beloften van de klantenservice kloppen praktisch nooit, foutieve artikelen worden toegestuurd, artikelen worden vergeten, pakketten komen beschadigd binnen, het is 1 en al drama. Geen goed woord meer voor over, behalve dan een mooie website en scherpe prijzen. Dit is een review op basis van jarenlange ervaring en meer dan 100 bestellingen.
Beste Bjorn, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je het gevoel hebt je niet goed geholpen wordt. Onze excuses daarvoor. Helaas kan vertraging nu eenmaal ontstaan. We kunnen dit niet voorkomen of verhelpen. We doen altijd ons best je zo goed mogelijk te informeren over de vertraging met de informatie die we hebben. Omdat de levertijd nu eenmaal niet met 100% zekerheid vast te stellen is, doen we hier ook geen beloftes over. De verwachte levertijd is altijd precies dat, een verwachting. Verder kunnen er meerdere producten toepasbaar zijn op een kenteken, het is dan belangrijk dat je zelf controleert dat wat je besteld ook overeenkomt met het origineel van de auto. Beschadigde pakketten zien wij uiteraard ook niet graag. We doen er ook alles aan in samenwerkinge met onze verzendpartners om dit zo veel mogelijk te voorkomen. We hopen dat we je in de toekomst nog eens van dienst mogen zijn, dan laten we zien dat het beter kan. Met vriendelijke groet, Tim
Naar mijn gevoel is het bestel proces verbeterd. Bestelling werd sneller verwerkt en had het daarom ook snel in huis. Top!
Winparts heeft goed materiaal en de levering is altijd zeer goed en netjes verpakt
n.v.t
Snelle levering en goede kwaliteit
Ik kocht watt bougies, die bleken niet de juiste te zijn. Deze weer teruggestuurd en nieuwe besteld. Deze zijn inmiddels binnen. De centjes van de eerste zending zijn nog niet binnen maar ik vertrouw er op datdat snel gaat gebeuren.
Zeer goeie ervaring winparts
Moet meer onderdelen
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.