Super goed en snel

Goede Produkten snelle levering

Snel en simpel

Koplampen gezocht en snel gevonden. Gelijk de controle of het past op je auto.

perfect

Snel en het juiste product

Bar en boos

Accu besteld eind december. Site zegt vandaag besteld, morgen in huis. Na meerdere keren bellen, geen Accu. Schuld werd bij leverancier neergelegd, maar daar heb je als klant geen boodschap aan. Na 2 weken en heel veel geduld uiteindelijk zelf maar weer aan de bel getrokken. Werd er gevraagd of ik geld terug wil of nogmaals wachten......Uiteindelijk geld teruggestort gekregen, maar ook dit was niet Na een dag op mijn rekening. Kortom: zeer teleurgesteld. Nu terug bij af en geen Accu.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Problemen met mijn auto.

Ik heb een peugot 307 uit 2002. Nu was de achterruit wisser kapot. Deze begon te hangen en maakte alleen nog maar de kofferbak klep schoon. Deze had ik er al afgehaald en naar gekeken. Ik zag een breuk in het gedeelte van de ruitenwisser houder, waar deze op de bus die vanuit de autoruit kwam. Hier had ik al een raar gevoel bij - waarom leek het alsof deze houder was doorgezaagd? Na het bestellen van een onderdeel bij jullie kwam ik daar achter. Blijkbaar zit er een ander formaat ruitenwisser houder bus op het motortje in de achterruit dan bij een standaard peugot. Dus de vorige keer dat een ruitenwisser stuk was, hebben ze gewoon de metalen bus uit de ruitenwisser zelf gehaald door deze eruit te zagen en hebben ze de ruitenwisser erop gezet. Plastic op metaal. Dat heeft het een tijdje uitgehouden maar het plastic werd uiteindelijk lam en verloor diens grip, door slijtage, waardoor de ruitenwisser geen grip meer op de bus had en ging hangen. Het onderdeel wat jullie geleverd hebben is wel goed - alleen het punt op de auto waar deze aangezet moet worden is niet het juiste formaat. Dat de ruitenwisser die jullie geleverd hebben niet past komt omdat er niet-standaard hardware in de auto zit - althans zo vermoed ik. Waarom anders zouden ze bij een vorige reparatie het metalen stuk uit de ruitenwisser gezaagd hebben? Ik ga zelf het aansluitpunt aanpassen zodat deze wel past met een originele peugot 307 ruitenwisser. Ook voor toekomstige ruitenwisser vervangingen.

goed product en advies

Goed product en advies. Bezorging is dag later.

Snelle levering en goedkope producten

Bedrijf denkt goed mee en geeft aan als ze denken dat je iets niet passend is bij je auto.

Mijn favoriete autosite

Al meerdere producten besteld en altijd snel geleverd en prima, zoals de informatie de site

Keurig verpakt en snel geleverd.

Keurig verpakt en snel geleverd

Goede service!

snelle levering, juiste product

Top website

Klasse webshop, duidelijk en overzichtelijk

Gewoon goed

Merkartikelen voor juiste prijs vlot geleverd

Prima assortiment, goede prijzen

Handige site , veel keuze, snelle levering

Te late levering

Als je ee accu besteld en er staat voor die tijd bestellen dag erna leveren dan bestel je want je hebt die accu nodig. Helaas werd hij 5 dagen later geleverd dus geweigerd want ik had ergens anders al een andere gekocht .

mijn ervaring is goed prijs mis goed leveringstijd is goed.

Prijs t.o.v. bijvoorbeeld automateriaal zaken is interessant voor de zelfde merk onderdelen.

Top ervaring gehad

Goede klantservice duidenlijke site makkelijk bestellingen doen

Super bedrijf ook bij retouren.

Lekker makkelijk kenteken invoeren en alles is overzichtlijk te bestellen. Kan bijna niet fout.

Zeer goede service

Uitstekend correct en snel

Ik geef 8

Het is altijd op tijd bezorgd en productie is goede kwaliteit

Gewoon goed

Besteld, betaald ,klaar .

Tevreden

Goeie service en goed kwaliteit onderdelen

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7, 8

Snel geleverd helemaal top.

Had wat verkeerds besteld en kon het retour doen.en was in 2 dagen afgehandeld. Echt super. En de goede onderdelen had ik inmiddels al binnen. Super bedrijf.

Slechte service

Ik vind het heel slecht dat ik een bestelling plaats met allemaal onderdelen die op voorraad zijn dat deze na 5 dagen nog niet bezorgd zijn en de leveringstermijn is voorlopig weer een aantal dagen doorgeschoven stuur dan vast de onderdelen op die er wel zijn en pas op de website aan dat de rest niet voorradig is

Tevreden

Motorolie en wat filters besteld, alles past en goede kwaliteit ook voor goede prijs.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire