Waren ze allemaal maar zo snel!

Goed!

Goede onderdelen , goede prijs , snelle levering en ze passen ook nog eens heel goed!

Mooie website, pasgarantie en vlot thuis.

Gebruik winparts al enige jaren, zeer tevreden.

Goed bedrijf met super Klantenservice

Heb nu al paar keer besteld en ben erg te spreken over de vriendelijke klantenservice waardoor ik steeds het juiste product kan kopen

Helemaal goed!

Wordt altijd keurig en correct te woord gestaan. Heel beleefd en hulpvaardig.

Goede pasvorm Goede kwaliteit prijs verhouding Snelle levering Stevig verpakt

Makkelijk besteld, snel geleverd.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Ik kreeg goede uitleg wat ik nodig had.dankje wel en de snelle levering.

Zeer slecht

Ik heb werktuigen besteld daar ik ze dringend nodig had en daar Winparts beloofde ze in zeer korte termijnen te kunnen leveren. Eerste melding van PostNL (Track & Trace) op 6/3 : "Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt" Op 11/3 tweede melding vanwege PostNL : "Bezorgtijd beschikbaar zodra wij je pakket hebben ontvangen" Op 15/3 : ik blijf zonder bericht. Ondertussen, heb ik de werktuigen ergens anders moeten kopen. Ik heb een terugbetaling aan Winparts gegeven. Ze blijven doof voor mijn verzoek, ook al betreft het een bestelling van minder dan €50. Ik vind deze houding onacceptabel en ben van plan een klacht bij MasterCard in te dienen.

Betrouwbaar en meedenkend.

Prima .

Zeer goed, alles netjes geleverd

Onderdelen zijn goed verpakt. Ook netjes op tijd geleverd.

mijn bestelling was al bij een ander geweest

mijn ventilator was al bij een ander geweest en er was een gewicht van af jammer dat ze dit dan toch versturen

Snelle levering van het juiste onderdeel

Zeer vlotte levering van prima kwaliteit Motor verzegeling spray Mooi resultaat.

Vlugge en correcte service.

Lage prijs. Vlugge en correcte levering.

Snel en correct geleverd.

Zoals gewend van “Winparts”.

correcte snelle afhandeling

goede en snelle behandeling van mijn aankoop

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

snel en goed

precies de ruitenwisser voor mijn auto.

product zoals omschreven en snel ontvangen.

product zoals omschreven en snel ontvangen.

Alles makkelijk te vinden en perfect afgeleverd

Producten keurig op tijd geleverd. Alles past .

Ben er altijd zeer tevreden ermee

Ben er altijd snel verholpen en zeer tevreden

Perfect service

Altijd goed en professioneel geholpen

Bijna alles op gebied van de auto

Redelijk snelle levering met kenteken ingevuld heb je zo je product gevonden

Altijd snel en perfect

Nog nooit een verkeerde levering gehad

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire