Goede Produkten snelle levering
Snel en het juiste product
Accu besteld eind december. Site zegt vandaag besteld, morgen in huis. Na meerdere keren bellen, geen Accu. Schuld werd bij leverancier neergelegd, maar daar heb je als klant geen boodschap aan. Na 2 weken en heel veel geduld uiteindelijk zelf maar weer aan de bel getrokken. Werd er gevraagd of ik geld terug wil of nogmaals wachten......Uiteindelijk geld teruggestort gekregen, maar ook dit was niet Na een dag op mijn rekening. Kortom: zeer teleurgesteld. Nu terug bij af en geen Accu.
Beste Mo, Bedankt voor uw eerlijke review. We vinden het erg vervelend om te horen dat u uiteindelijk twee weken heeft moeten wachten op de accu, terwijl de verwachte leverdatum de volgende dag zou zijn. Dat is uiteraard niet de bedoeling, excuses voor het ongemak. Dat u meerdere keren contact heeft moeten opnemen, vervolgens lang heeft moeten wachten en uiteindelijk alsnog zonder accu bent komen te zitten, is niet wat u van ons had mogen verwachten. Hoewel we bij de levering afhankelijk zijn van leveranciers en transporteurs, begrijpen we heel goed dat u daar als klant geen boodschap aan heeft. Het is onze verantwoordelijkheid om hierin duidelijk te communiceren en met een passende oplossing te komen. Dat dit niet gebeurd is, is een fout aan onze kant die wij graag willen oplossen. Zou u ons een mail kunnen sturen op [email protected], onder vermelding van uw ordernummer en klacht? Wij zullen het dan zo spoedig en zo goed mogelijk voor jou op proberen te lossen. Met vriendelijke groet, Zoë
Ik heb een peugot 307 uit 2002. Nu was de achterruit wisser kapot. Deze begon te hangen en maakte alleen nog maar de kofferbak klep schoon. Deze had ik er al afgehaald en naar gekeken. Ik zag een breuk in het gedeelte van de ruitenwisser houder, waar deze op de bus die vanuit de autoruit kwam. Hier had ik al een raar gevoel bij - waarom leek het alsof deze houder was doorgezaagd? Na het bestellen van een onderdeel bij jullie kwam ik daar achter. Blijkbaar zit er een ander formaat ruitenwisser houder bus op het motortje in de achterruit dan bij een standaard peugot. Dus de vorige keer dat een ruitenwisser stuk was, hebben ze gewoon de metalen bus uit de ruitenwisser zelf gehaald door deze eruit te zagen en hebben ze de ruitenwisser erop gezet. Plastic op metaal. Dat heeft het een tijdje uitgehouden maar het plastic werd uiteindelijk lam en verloor diens grip, door slijtage, waardoor de ruitenwisser geen grip meer op de bus had en ging hangen. Het onderdeel wat jullie geleverd hebben is wel goed - alleen het punt op de auto waar deze aangezet moet worden is niet het juiste formaat. Dat de ruitenwisser die jullie geleverd hebben niet past komt omdat er niet-standaard hardware in de auto zit - althans zo vermoed ik. Waarom anders zouden ze bij een vorige reparatie het metalen stuk uit de ruitenwisser gezaagd hebben? Ik ga zelf het aansluitpunt aanpassen zodat deze wel past met een originele peugot 307 ruitenwisser. Ook voor toekomstige ruitenwisser vervangingen.
Beste R. E. Bast Bedankt voor uw review. Wat goed dat u heeft uitgezocht wat er precies aan de hand was met de achterruitwisser van uw auto en dat het duidelijk is waar het probleem vandaan komt. Fijn om te horen dat het door ons geleverde onderdeel wel in orde was. Zoals u zelf aangeeft, lijkt het er inderdaad op dat er tijdens een eerdere reparatie iets aangepast is, waardoor de aansluiting op de auto anders is dan dat het van origine zou zijn. In zo’n situatie kan het inderdaad voorkomen dat een aangeraden product niet past. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. Mocht u nog vragen hebben of willen dat we met u meekijken naar een alternatief, dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Zoë
Goed product en advies. Bezorging is dag later.
Snelle levering en goedkope producten
Bedrijf denkt goed mee en geeft aan als ze denken dat je iets niet passend is bij je auto.
Al meerdere producten besteld en altijd snel geleverd en prima, zoals de informatie de site
Keurig verpakt en snel geleverd
snelle levering, juiste product
Klasse webshop, duidelijk en overzichtelijk
Merkartikelen voor juiste prijs vlot geleverd
Handige site , veel keuze, snelle levering
Als je ee accu besteld en er staat voor die tijd bestellen dag erna leveren dan bestel je want je hebt die accu nodig. Helaas werd hij 5 dagen later geleverd dus geweigerd want ik had ergens anders al een andere gekocht .
Beste Rob, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je bestelling vertraging op heeft gelopen. Dat is natuurlijk erg frustrerend. Helaas kan vertraging altijd voorkomen. Dit kan heel veel verschillende oorzaken hebben die wij niet altijd kunnen voorkomen of verhelpen. Om deze reden is de verwachte levertijd ook altijd een verwachting en geen garantie. In de meeste gevallen lukt het wel om binnen de verwachtingen te leveren, maar helaas is dat in jouw geval niet gelukt, onze excuses daarvoor. We hopen je in de toekomst nog eens van dienst te mogen zien, zodat we kunnen laten zien dat het beter kan. Met vriendelijke groet, Tim
Prijs t.o.v. bijvoorbeeld automateriaal zaken is interessant voor de zelfde merk onderdelen.
Goede klantservice duidenlijke site makkelijk bestellingen doen
Lekker makkelijk kenteken invoeren en alles is overzichtlijk te bestellen. Kan bijna niet fout.
Uitstekend correct en snel
Het is altijd op tijd bezorgd en productie is goede kwaliteit
Besteld, betaald ,klaar .
Goeie service en goed kwaliteit onderdelen
Had wat verkeerds besteld en kon het retour doen.en was in 2 dagen afgehandeld. Echt super. En de goede onderdelen had ik inmiddels al binnen. Super bedrijf.
Ik vind het heel slecht dat ik een bestelling plaats met allemaal onderdelen die op voorraad zijn dat deze na 5 dagen nog niet bezorgd zijn en de leveringstermijn is voorlopig weer een aantal dagen doorgeschoven stuur dan vast de onderdelen op die er wel zijn en pas op de website aan dat de rest niet voorradig is
Beste Erik, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je bestelling vertraagd is geraakt. Ik kan me voorstellen dat dat frustrerend is. Helaas kan het voorkomen dat je bestelling vertraging oploopt. Ook wanneer producten op voorraad zijn. In sommige gevallen moeten bepaalde producten nog verplaatst worden van de voorraadlocatie naar het distributiecentrum. Deze producten hebben vaak ook een iets langere levertijd, zoals te zien is op de website. Hier kan onderweg ook vertraging ontstaan. In de winkelwagen op de website zie je altijd de meeste accurate levertijd van de gehele bestelling. Mocht er ondertussen iets veranderen dan laten we je dit altijd zo snel mogelijk weten. Mocht je vragen hebben over de status van je bestelling, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen je namelijk graag verder. Met vriendelijke groet, Tim
Motorolie en wat filters besteld, alles past en goede kwaliteit ook voor goede prijs.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire