Ik ben er heel blij mee

Ik ben heel blij met mijn ruitenwissers

Heb goede ervaringen met Winparts. Goed en voor een betaalbare prijs

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering

precies wat ik nodig had , snelle levering

Super bedrijf . Makkelijk zoeken wat je nodig hebt

Goede webside

Hebben alles snel gelevrd

Onderdelen zijn goedkoop en meer moet je niet verwachten

Soms late bezorging, Post nl beschadigt paket sturrnngeen nieuwe spullen op en geld terug krijgen is ook een probleem, Defect onderdeel terug sturen of voor garantie is zeer slecht geregeld de voorwaarders slaan nergens op, Ook aan de telefoon vind ik ze niet heel klant vriendelijk,

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Vriendelijk

Klantvriendelijk

Veel te lange levertijd

WinParts had een volle week de tijd nodig om een nieuwe accu af te leveren. Dat is niet zo handig als je je auto een week niet kan gebruiken. Normaliter levert WinParts de bestellingen snel. Maar dit keer ging het goed mis. Jammer......

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Top klantenservice!

Ze waren een filter vergeten. Gebeld met de klantenservice, opgelost!

Al meerdere keren besteld, gewoon prima spullen voor goede prijs!

Dit keer een raammechanisme voor mijn peugeot bestelt. Stuk goedkoper dan bij de garage en werkt naar behoren.

Snel en zorgvuldig. Goede communicatie

Snel en goed geleverd

Altijd correct

Altijd juiste artikelen geleverd

Goede kwaliteit en snelle levering

Nog nooit problemen met winparts gehad. Er tevreden over.

Gewoon goed

Gewoon goed!

Prima opgelost

Prima service…

Ondanks slecht weer toch snel geleverd

Niet fijn

Alles is zo dichtgetimmert en via een chatbot die slecht antwoord geeft als je hulp wil. Er wordt vanuit gegaan dat de website zo gebruikersvriendelijk is maar er zitten qua gebruik echt 'gaten' in als je er niet uitkomt.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Gewoon goed

Makelijk op kenteken te zieken wat je nodigt top.

super

priema

Goed en snel geleverd

Product is nadat ik mijn kenteken had ingevoerd geselecteerd en paste perfect.De volgende dag al in huis dus zeer tevreden.

Ik ben heel tevreden met de service en alles

Goed en snel

Top en ga zo door

Snelle verzending en top service. De klantenservice is gewoon super

uitstekend

product netjes en snel bezorgd

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire