Teleurgesteld voor de 1e keer

Ik moest snel een nieuwe bobine hebben voor mijn auto en dacht laat ik eens kijken bij een Nederlandse winkel wat de levertijd is. Ik kwam bij winparts terecht en zag bij de bobine die ik nodig had staan, voor 16:00 besteld morgen in huis. Helaas was het 16:05 toen ik dat las dus wist dat dit dit niet morgen maar overmorgen zou binnenkomen. Helaas kwam het product niet en heb contact opgenomen met de klantenservice. De meneer was vriendelijke en heeft mij mijn verhaal laten doen. Helaas proefde ik in dit gesprek dat dit vaker voorkomt en dat de medewerker dit ook niet leuk vind dat het gebeurd. ik kreeg een reactie dat winparts afhankelijk is van leveranciers en dit mogelijk voor een vertraging kan zorgen. Ik heb aangegeven dan niet klanten te lokken met voor 16:00 besteld morgen in huis dit op de site te veranderen naar binnen 1 tot 3 werkdagen in huis. Helaas konden ze niks doen. Wat heb ik hiervan geleerd, als je iets snel wil hebben bestel het bij je lokale onderdelen winkel en betaal ietsjes meer als je het snel wil hebben.

Een prima ervaring gehad. Duidelijk omschrijving. Duidelijk bestellen en betalen. De bezorging was ook prima alleen was de bezorger een beetje stug. Het product was ook prima. Als ik nog meer onderdelen zoek zal ik zeker weer hier bestellen.

Professioneel,Betrouwbaar en Snel

Een pretig bedrijf met de juiste producten voor mijn auto.

Perfecte levering

De trekhaak past perfect en binnen 1 uur gemonteerd

Zeer positief

Goede en snelle bezorging op de afgesproken tijd. Zijn voor mij de primaire punten. Belangrijk is de keuze van het koeriersbedrijf.

Perfecte afwikkeling

Snelle levering en een kwalitatief goed product. Zeer tevreden!

ok

Het is de 2de keer dat ik hier heb besteld. Altijd snel in huis voor een goeie prijs.

Product als omschreven, heide pasvorm

Lekker snel geleverd

Lekker snel geleverd

ruitenwisserblad

Beste, Op uw site mijn kenteken ingevuld. Bosch ruitenwisserblad geselecteerd. Volgende werkdag geleverd. Ruitenwisser was niet dezelfde als op mijn auto(?) Heb alleen het wisserblad overgezet en het frame weggegooid; is goed te buigen en makkelijk van het frame af te halen..... Werkt goed.

Eerste keer zelf verkeerde koplamp besteld. Balen, maar de retourregeling is super. Duurde helaas allemaal bij elkaar een dikke week ook omdat ik net voor het weekend zat met retourneren. Vanwege Corona maatregelen mocht ik niet zelf naar Winparts.... maar wel begrijpelijk. Helaas de tweede koplamp bleek voor een heel ander model te zijn... weer balen. Op donderdag geretourneerd (zelf brengen en halen nog steeds niet mogelijk vanwege Corona...) maar op zaterdag de nieuwe en de goede koplamp binnen! Uiteindelijk kan ik alleen maar constateren dat de service prima is!

Snelle oplossing en goed meegedacht.

Problemen met de bestelde spiegel. Na goed overleg, wordt er een nieuw (ander) exemplaar toegestuurd.

onderdelen kwamen goed verpakt aan

vindt 2 dagen voor autodelen lang, voor 12.00 uur besteld moet de volgende dag in huis haalbaar zijn. het doorsturen naar autodoc vindt ik geen succes, ze moeten nu nog terugbellen!!! ook daar duurt leveren veel te lang

Perfecte producten passend bij type en merk auto

Schitterende site om de juiste producten voor je auto te vinden, goede controle en snelle verzending.

Ruime keuze en vlotte afhandeling.

Snelle levering en correct onderdeel geleverd, ik ben zeer tevreden en als ik onderdelen nodig heb weet ik waar ik weer naar toe ga.

Alles volgens afspraak

Snelle levering netjes op tijd

Snel geleverd. Keurig goed verpakt

Goede service en betaalbaar.

super !!!!!!

Vrijdag bestelt maandag geleverd. Achterlicht Toyota Hilux, is niet alleen glas maar ook lichtunit, zonder lamphouder . Past er zo in. en dat voor een mooie prijs.

snel en voor een goede prijs geleverd

perfect

snel geleverd

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire