snel geleverd

iets gekocht en betaald en voor het monteren advies nodig word Er nergens op gereageerd

Heb onder andere 2 gasdrukveren gekocht en bij het monteren daarvan Is een veiligheid ringetje er uitgewipt dit had niet gemoeten. Hé via de mail om advies gevraagd maar daar word totaal niet gereageerd. Hoe zo service Dit kan je toch niet zo noemen dacht ik. Jammer zal een nieuwe cilinder moeten bestellen maaaaaar zeker niet hier weer.

Goeie en snelle service

Heel blij met de snelle levering

Snel geregeld en het juiste product

Snelle en correcte levering

Goed verpakte bestelling. Zeer tevreden. Zal zeker hier weer iets bestellen als ik onderdelen nodig heb

Zeer klantvriendelijk

Webside heel goed overzichtelijk bezorging snel en verpakking geweldig.

Goeie service

Producten komen snel aan

Goede en snelle levering.

De juiste artikelen zijn snel en juist geleverd

Ik raad het iedereen aan omdat het producten van hoge kwaliteit zijn en een zeer snelle levering

Alles netjes op tijd afgeleverd

Zeer vriendelijk en netjes geholpen .

Na mindere ervaringen met andere web-leveranciers van onderdelen, heb ik toch de gok genomen om mijn beurt en remdelen bij winparts te bestellen. Door een fout van mijzelf heb ik abusievelijk te kleine schijven besteld ,maar dit wordt door de klantenservice zeer accuraat en en vriendelijk opgelost . Kortom ik ben tot nu toe ,zeer tevreden over winparts .

Uitstekende service

Doen uiterste best om passende ruitenwisser te sturen. Nemen alle tijd voor de klant en denken mee.

Snelle levering, alhoewel de meeste vertraging ontstaat bij depakketbezorgers

Afhandeling bij Winparts is uitstekend. De meeste vertraging ontstaat via pakketbezorging.

Snel

Goed en betrouwbaar bedrijf met concurrerende prijzen

zeer goed

uitstekend

zeer snel en correct geleverd het product doet aan de verwachtingen

Vermijd de WINPARTS.BE site.

Ik bestel meestal op WINPARTS.NL. Ik heb nog nooit een probleem gehad. Deze keer word ik doorgestuurd naar de ".BE" website. Ik bestel CHAMPION bougies, gemarkeerd als "op voorraad." Ik betaal via PayPal. De volgende dag kreeg ik te horen: "niet op voorraad". En WINPARTS.be biedt me DENSO kaarsen. EUR 2,70 duurder. Ik wil betalen via PayPal, via de getoonde link. Het werkt niet, omdat de referentie is het nummer van de kaars factuur CHAMPION, al betaald. Tot slot betaal ik met een creditcard. Het duurt twee dagen voordat de betaling is bevestigd. Dan 3 dagen voor verzending. Dan twee dagen voor levering. Het is een avontuur om niet opnieuw te beginnen. Vermijd de WINPARTS.BE site.

Slecht, verkeerde ruitenwissers ontvangen

Kenteken ingevoerd en toch verkeerde ruitenwissers ontvangen niet van het model auto, zoals opgegeven.

Uitstekend prima service

Uitstekend prima service

Alles perfekt en voral snel

Het klopt gewoon allemaal en dat schept vertrouwen

Mooie producten,goede site, snelle levering

Tot nu toe een paar keer besteld bij winparts en steeds tot grote tevredenheid. Veel keuze, duidelijke omschrijving en goede levering.

Goede prijs en snel geleverd

Zes flesjes Wynns dieseladditieven besteld met kortingscode voor het aanmelden voor de nieuwsbrief. Daarmee een scherpe prijs gekregen. Snel en goed geleverd. De flesjes zaten keurig in een niet te grote doos.

Prima webwinkel

Snel geleverd goede product omschrijving fijne webwinkel voor je auto-onderdelen

Snel gevonden en snel geleverd

gewoon top

doen wat beloofd wordt

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire