Kwaliteit van het Noorden

Grapje een beetje, want ik kom zelf ook van boven de rivieren, en daar is niet altijd kwaliteit, maar deze keer wel. Ik ben benaderd om nog eens te checken of ik het goede product voor mijn auto had gekozen. Na uitgebreid telefonisch onderhoud, toch maar besloten om het product (middendeel turbo) tew bestellen. Bedankt voor deze check up: komt niet voor bij autodoc of amazon of zeker ook misterauto

Onderdeel besteld, dag later geleverd.

Winparts doet waar het voor staat!

Ik ben zeer tevreden met de service van Winparts. Blijf dan ook zeker klant!

Goed geregeld

Snel goed advies

Tevreden klant

Goede service. Klant vriendelijk met het beantwoorden van je vragen via chat en per telefoon. En optijd met de bestelling. Kort om ga zo door.

Prima service. Zelfs om juiste bezorgadres op het allerlaatst nog om te zetten.

Adequaat, behulpzaam en vriendelijk

Zoals het hoort

Snel, vriendelijk, inlevend, vakkundig

Winparts is snel, adequaat en transparant

Ik heb een hele prettige ervaring met Winparts en ben zeker voornemens om vaker van hun diensten gebruik te maken.

Niet alles gehad

Ik wacht nog steeds op een deel van een levering

heel goed

snel geleverd

Snelle top service

Wat de titel al aangeeft.

Gewoon perfect

Keurige afhandeling van mijn bestelling (ruitenwissers) orderbevestiging, track&trace, aflevering. Prima kwaliteit geen poespas gewoon zoals het hoort

Prima service verlening en snelle verzending

Snelle verzending.

Mooi product en netjes op tijd.

Interieurfilter voor een Volkswagen Polo besteld. Netjes op tijd. Nu weer schone lucht in de auto! Over 15.000 km kom ik weer bestellen!

Uitstekende klantenservice

De klantenservice is echt uitmuntend. Snelle reacties, behulpzaam en goed meedenkend. Absolute aanrader! Alleen het verpakken zou wat beter kunnen, want de dozen zijn wat zwakjes.

lekker overzichtelijk

goedkoop en goed

De afhandeling van garantie claims gaat erg moeizaam

Ik ben nu al meer dan 3 maanden bezig met een garantie claim m.b.t. kromme remschijven en nog steeds geen uitsluitsel of bericht van winparts hoe dit afgehandeld wordt. Remschijven 1 maand geleden gedemonteerd en terug gestuurd. Nog steeds niets gehoord of geld gecrediteerd gekregen. Ik vind dat zoiets niet zolang mag duren en sneller afgehandeld moet worden.

Snel en een groot assortiment

Winparts heeft een duidelijke site waardoor het makkelijk is de juiste spullen te vinden. Prijs is prima en levering snel

Snel en goed

prima, niks aan te merken

mooi product gekocht, past perfect. belofte was levering volgende dag, maar dat was niet zo. wist ik wel maar beweer t dan niet. geen aanmerkingen verder prima

Prima set voor prima prijs

Gemakkelijk te bestellen, snelle levering en nette prijs. Minpunt was manier van verpakken. Kwamen opgerold aan, daardoor kun je ze niet gelijk gebruikten omdat ze eerst weer plat moeten worden anders is het veel te gevaarlijk in de auto.

Aantrekkelijke prijs en de volgende dag thuis bezorgd

Pingelde motor is weg

na getankt te hebben, flesje erin en hij loopt als een kievit, Chrysler Voyager 2004 260.00 km ;-)

Snelle service!

Zou zo weer wat bestellen bij Winparts.nl! Bedankt!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire