Prima levering en op tijd

Same

Prima!!

Bestelde artikelen keurig geleverd.

Beschadigde koplamp geleverd.

Omdat ik beschadigde koplamp geleverd heb gekregen heeft het mij 4 verlofuren gekost. Ik ben hier niet blij mee.

Geen probleem

Netjes op tijd bezorgd zoals aangegeven.

Is wat het moet zijn

Gewoon goed

Gewoon even via je kenteken het item opzoeken dat je wenst, betaal met PayPal of Ideaal of........ en alles word thuisbezorgd.

Ggggh

Gggghh

Ben tevreden.

Teleurstellend.

29 september bestelling geplaatst, 2 oktober één onderdeel ontvangen, nog 3 onderdelen te goed. Meerdere telefoon gesprekken en chatten waar de rest blijft,doch wordt er geregeld naar DHL verwezen. Status is en blijf aangemeld nog niet ontvangen. Ik begrijp dat i.v.m. corona er een uitloop kan zijn, maar zolang moeten wachten op je betaalde spullen, met de belofte op de website van levering de volgende dag, is zeer slecht. Ordernr WP 220- 416555 In het vervolg maar weer naar de Brezan

Top en passend!

Ten opzichte van andere websites zijn deze onderdelen passend

De materialen die ik zocht waren vlot vindbaar, bestelbaar en afgeleverd.

goede lichtunit, snel geleverd tegen prima prijs

goede lichtunit, snel geleverd tegen prima prijs

Niet voldaan aan verzendtermijn

De bestelde artikelen waren gewoon op voorraad en tijdig besteld, zodat deze de volgende dag geleverd zouden worden. Helaas zag ik dat de artikelen vanuit Winparts niet tijdig klaar stonden voor verzending, dus zat er een weekend tussen voordat ik deze thuis had.

Altijd de juiste spullen van goede kwaliteit

Ik bestel vaker bij winparts en altijd goede ervaringen en goede spullen. Wat soms misschien beter kan is bij alle producten staat op voorraad maar dat is vaak niet zo en dan duurt het 1 dag langer soms.

matig

levering dag later als toegezegd

Produkt is zoals beschreven en snel bezorgd .Top dus.

Rubber automatten besteld. Ziet er super netjes uit. En snel bezorgd. Dus een aanrader.

Toppie

SPULLEN BESTELD DIE BIJ DEZE AUTO HOORDE SNELLE LEVERING EN NIET TE VERGETEN JUISTE PRIJS .

Niet Op tijd leveren. Slecht quality.

Heel later bezorgt. De quality is erg slecht.

goed verder alleen afleverdata werd paar keer veranderd

Vond het vreemd eerst afleverdata 3 oktober toen 5 oktober en later stond er helemaal geen data meer bij. gebeld met winparts wat wel bijna een half uur duurde voor ik contact had, hoe dit zit koneden ze mij niet vertellen moest even morgen afwachten en anders volgende dag weer bellen, vind dit wel wat vreemd winparts moet mij de dag erop bellen als alles weer ok is maar dat word niet voor gesteld!!

Overzichtelijk en snelle levering

Fietsdrager besteld werd met 2 dagen geleverd. De site overzichtelijk.

Ik ben heel tevreden. En een goede snelle levering top.

Goed. En snel levering.

Vlotte en goede service.

Vlotte levering en een goed product.

Duidelijke site, snelle levering

Alle onderdelen correct geleverd. Je krijgt een mail mochten er verschillende onderdelen mogelijk zijn voor datgene wat je besteld.

Snel, netjes en kwaliteit

Zekker een aanrader, zeer tevereden

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire