Echte kwaliteit voor een goede prijs.

Ik heb al vaker een bestelling gedaan bij Winparts en zal dat ook blijven doen. Deze keer had ik Bosch iridium bougies besteld voor een scherpe prijs. Dankzij de kenteken controle past het tot nog toe aktijd.

Duidelijke site en snel de juiste motor olie

Eerste keer besteld. Goede ervaring en snelle levering

Als altijd keurig en snel

Bestelling weer snel geleverd, voor een nette prijs.

Kan niet beter !!

Gewoon doen wat er gevraagd word!

Al meerdere keren makkelijk iets besteld, en netjes optijd geleverd ga zo door!

Is goed

goede bezorging mooi op tijd

Snelle bezorging

snel en netjes bezorgd en verpakt

Snel besteld

De bevestiging vind ik niet echt goed, mijn raam komt er telkens tegen aan en er zit ook strepen op.

prima webwinkel

Ben redelijk tevreden over Winparts . hebben ook nog veel onderdelen voor oudere auto's etc. wat zelf herstellen mogelijk maakt.

Goeie en snelle service

Vlotte service

Winparts doet het gewoon heel goed!

diverse artikelen al besteld, ook een keer het verkeerde . Maar dat is correct behandeld.

Handige chat voor informatievragen, en snel geleverd

Top, advies gekregen via de chat en snelle levering

AMATEURISTISCH

Bij bestellingen pint men zich best niet vast op de door Winparts opgegeven leveringstermijnen. Hun advertenties over snelle levering en service zijn een lachertje. Men kan inderdaad snel contact opnemen met hen doch zij hebben altijd hetzelfde standaardzinnetje klaar die vermeld dat uw bestelling vandaag aan de vervoerder wordt meegegeven. De realiteit is dat ik al een week wacht op een artikel die zogezegd in stok was en die de volgende dag zou worden geleverd. Ik begrijp niet dat men op die manier nog klanten aan zich kan binden. Absolute afrader wanneer men op een professionele manier zaken wil doen. Er zijn alternatieven genoeg te vinden in deze branche waaruit de klantenservice niet enkel bestaat uit mooie beloften op een website. Nooit meer.

Goede service, verzending kan beter

Onderdelen zijn altijd goed, bestel regelmatig bij winparts, echter komt het vaak voor dat de aangegeven levertijd niet haalbaar blijkt. Dit kan door toedoen van Postnl of covid-19 zijn, doch is het niet geheel prettig, ook gezien de email communicatie die doet vermoeden dat men consequent de levertijd wel zal halen. M.i. Een verbeterpunt, verder lekker door gaan zoals het is, prima service en goede onderdelen!

Snel en goede prijs.

Alles kwam binnen op de datum die van te voren werd weergegeven. Kunnen andere sites nog wat van leren! Bedankt en tot snel!

Opzicht alles is goed normal Op tijd geleverd en ook goede produkt maar julie hebben minder onderdelen zo als motorsteunen

Het juiste artikel op het juiste (door mijzelf gekozen) moment

Een goede web winkel met een enorme hoeveelheid van allerlei denkbare auto onderdelen en een goede afhandeling van je bestelling.

Bueno

Buren Servio

Goed af handing en netjes geleverd

ik had het voor de gestelde tijd besteld im het de volgende dag geleverd te krijgen echter was dit niet het geval. Ik kreeg het maandag en moest het uitstellen tot dinsdag om het te kunnen ontvangen dus mijn plannen voorbhet weekend vielen in het water .. verder prima af handeling

goed afgehandeld de bestelling

mooi op tijd en ook een mooi product instap sierlijsten Clio

Betaling en ontvangst ging prima. Had telefonisch nog een vraag en die is goed gegeven. Het was even prutsen maar uiteindelijk goed gemonteerd.

4 sterren ipv 5 omdat de medewerker mij beloofd had dat mijn bestelling Zaterdag binnen zou zijn, echter was dit pas Maandag. Verder, nette communicatie, snelle en goede chat, goede prijzen(scheelde de helft met de plaatselijke autowinkel), dus voor herhaling vatbaar.

Duidelijk site,Snelle levering

Duidelijk site,Snelle levering,

Ruitenwissers besteld. Snel geleverd prima gegaan.

Ik had 2 ruitenwissers voor de voorruit en 1 voor de achterruit besteld. Bij een ruitenwisser zat de klip los daardoor kon ik deze niet bevestigen. Winparts gebeld en zonder extra kosten kreeg ik een nieuwe thuis gestuurd. Pluimpje voor Winparts!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire