Wordt goed netjes op de hoogte gehouden van je bestelling.

Al eerder besteld en snel bezorgd. Alleen nu met de corona duurt het iets langer maar de informatie over je pakket is correct.

Snelle en fijne levering

Heb al meerdere malen bij hun spullen besteld. Is altijd fijn optijd geleverd. En nog nooit iets beschadigd gekregen

Makkelijk te vinden, niet duur, snelle verzending

Ik zocht een achterklepdrager voor onze fietsen en heb ik via Winparts een prima en niet dure drager gevonden.

Perfect!

Prima online bereikbaar. Zeer praktische, overzichtelijke en logische webshop. Alles héél eenvoudig. Je kenteken intikken, zoeken, vinden klaar. Optie om je bestelling door een medewerker extra te laten toetsen op juistheid tov je auto en bedoeling.. Eerlijke prijzen Tot de volgende keer.

Zeer vlekkeloos.

Waardeloos.

Wacht al een week op automatten terwijl er staat vandaag besteld morgen in huis.

Snelle, keurige levering

Snelle, keurige levering

TOP

Helemaal top!

Top kwaliteit producten snelle levering!

Alles goed en snel geleverd tegen een aantrekkelijke prijs prijs

Altijd goed.

Laatste bestellingen gaan prima, voorheen wel eens langer moeten wachten dan gepland. Scherpe prijzen.

Helemaal goed

Netjes in gepakt

Snel en nette prijs

mijn t3 is er blij mee

Prima service !!

Zeer goede hulp bij eventuele vragen omtrent een onderdeel !

Naar verwachting!

Website is duidelijk. Betaal procedure goed. Verzending als aangegeven en vlot. Heb nog contact gehad goed geholpen.

Goed en betrouwbaar. Aanrader.

Prima leverancier. Erg goede klantenservice, snel en goed geregeld.

Ruitenwissers: snel gevonden, nette prijs, goede website en snel geleverd

- Zoekfunctie in website prima; - goede keuzeopties (met waarschuwingen voor afwijkende maatvoering); - concurrerende prijzen (ik heb vooraf vergeleken); - goede begeleiding door bestelproces (zónder noodzakelijke account; dus als 'gewone klant' is een registratie niet noodzakelijk); - snelle orderbevestiging; - op aangegeven dag (ik bestelde ná 21 uur, dus zoals aangegeven wordt het bestelde dan een dagje later) geleverd. Het juiste is geleverd en verpakt in stevige kartonnen verpakking inclusief orderbon/factuur. Tot een volgende keer!! Frank

Uitstekende materialen

Top volgende dag in huis

Duidelijke Website en een snelle levering .

levering is super producten voldoen aan de verwachting volgens de beschrijving .

Goed en snel geleverd

Nette en volgens?afspraak netjes geleverx

retourbeleid zou aangepast kunnen worden. Als verzend kosten in totaal bijna 2 keer zoveel is als de prijs van een gekocht artikel wat retour zou kunnen heeft retouren geen nut.

Mijn auto onderdelen werden snel en goed verpakt geleverd voor een aantrekkelijke prijs.

Ik zocht online een koplamp voor een Jeep Grand Cherokee uit 2002. Bij de dealer was de prijs zo hoog dat ik hier niet eens over na wil denken. Uiteindelijk de koplamp inclusief verzenden voor 91 euro gekocht. Prima kwaliteit!

Snel geleverd.

Als je weet wat je nodig hebt is bestellen makkelijk je kunt op de website nog ff na checken of het klopt perfect en snelle levering Toppie.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire