goede beschrijving voor de montage

Zeer Goed !

Goede, duidelijke informatie en snelle reactie op mijn vraag/mail. Dank. Snelle en goede levering van m,n product, Zijwindbeschermers. Zeer tevreden over leverancier en product.

Snelle levering en uitstekende producten

Bij Winparts al meerdere onderdelen besteld. Goede service en als ze het niet vertrouwen of je wel het juiste onderdeel besteld hebt dan nemen ze even contact me je op. Ik zeg top

Ben geweldig geholpen mensen met verstand va n zaken en snelle levering en goede garantie

Goed en correcte comunicatie

Snel en goed geleverd

Alleen de ringen konden ook gewoon door de brievenbus, zou goedkoper zijnet versturen! En je hoeft niet thuis te blijven

Snelle verzending

snel geleverd

bestelling is simpel te doen.En een snelle levering. Daarbij komt dat de prijs zeer gunstig is.

Snelle levering, alleen niet compatibel.

Op basis van kenteken een ruitenwisser besteld, echter paste deze niet op mijn auto.

Goede service, product is naar wens

Ik werd goed geholpen en het product past precies. Geen omruilactie of iets dergelijks.

Zoals het hoort

Duidelijke website, geen verborgen kosten (dus niet "EUR3.65 voor 'veilig betalen'"), precies de juiste informatie (niet te veel en niet te weinig) en leveren volgens verwachting. En dat voor meerdere bestellingen. Zoals het hoort.

Snel perfect

Snelle service en goede naservice

Ik had een ontvochtiger voor in de auto gekocht, waarbij stond dat deze in de magnetron kon, helaas bleek het niet zo te zijn. Winparts heeft me toen mogelijk gemaakt terug te sturen en nieuw product te ontvangen. Dit ging duidelijk en ik werd netjes op de hoogte gehouden van de voortgang, men heeft ook snel de website aangepast na de gevonden fout. dus keurige service allemaal!

Super service echt top em goedkoop

Had vragen super geholpen

fijn om hier wat te bestellen ze helpen bij vragen en snelle levering

Zit alleen te wachten om wat te ruilen verkeerde ruiten wissers moet ruitenwissers 2 stuks voor het voor ruit van golf cabrio kenteken 04xll9 had nu voor een bez gekregen

heel goed

overzichtelijke website. Goed geholpen.

Helemaal volgens verwachting. Aanrader!

Helemaal volgens verwachting. Aanrader!

Kan niet beter

Ruilproces is uitmuntend! Ben erg blij met de service van dit bedrijf. Daarnaast ook nog eens uitstekende kwaliteit.

De passende onderdelen snel gevonden

Slechte levering

Mijn fietsendrager op een dinsdag besteld, zou de volgende dag bezorgd worden. Niks gehoord. Track en trace deed het ook niet. Op donderdag nog steeds niet bezorgd. Na uitzoekwerk van mij bleek dat de drager al 2 dagen bij Winparts stond om opgehaald te worden door de bezorger. Helaas voor het weekend niet geleverd, waardoor ik was genoodzaakt een drager te huren ter waarde van 50 euro.

Volgens belofte goed materiaal

Doen wat er beloofd is goede verpakking goed materiaal

snelle levering van het juiste product

prima service, overzichtelijke site.

Voldoende

Order werd netjes afgehandeld. Meedenken of de bestelde delen passen op de auto waarvoor ze bestemd zijn is een pré. In mijn bestelling zaten o.a. bougies. Deze lagen slecht beschermd tegen evt beschadiging onder in de doos zonder degelijke omverpakking. Een punt voor verbetering.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire