Snelle verzending

Prima aankoop, snel geleverd.

Ik heb geen lange verhalen te schrijven. Goed is goed en de rest is onzin!!

Produkt zoals omschreven, levering liet alleen even op zich wachten was vertraagd 1 dag

Correct

Betrouwbaarheid, snelheid betaalmethoden zeer goede producten geen prut ruime keuze echt top.!!!

Levering te laat

Het bestelde zou vrijdag geleverd worden toen een mail zaterdag zaterdag weer een mail dat het maandag wordt, balen.

Super goed geholpen door de medewerkers van de klantenservice om de juiste koplampen te vinden!

Goed en snel tegen een redelijke prijs

betrouwbaar en value for money

duidelijke website en snelle afhandeling order met een heel goede prijs / kwaliteitverhouding

Prettige webshop en correcte levering van bestelde artikelen

Eenvoudig vinden van gewenste artikel en het afronden van de koop. In mijn geval wist ik wat ik nodig heb en liet mij niet afleiden. Aflevering via PostNL heeft mijn voorkeur en dat is ook weer bewezen.

Uitstekend en snel geleverd.

Windschermen portieren eenvoudig te monteren. Snel geleverd.

Snel geleverd, goede kwaliteit. Niks mis mee.

Firma niet telefonisch te bereiken

Onderdeel besteld van een bepaald merk. Bij het ontvangen van het pakket was de verpakking al open geweest. Er zat een onderdeel van een ander merk in. Elders was dit merk goedkoper. Vele mails gestuurd heen en weer. Vele pogingen telefonisch hun te bereiken, maar zonder resultaat. Steeds via mail aan het "lijntje" gehouden.

Prettig om hier te bestellen

Snel

Goed en snel geleverd

Prima geregeld

Makkelijk te bestellen Snelle goede levering

Product was wat wilde hebben ! Voor een goede prijs !

Onderdelen passen perfect

Makkelijk te installeren

Super snel

Ruime keuzes, overzichtelijk En een supersnelle verzending, pas rond 18.00uur besteld en de andere dag al in huis top.

zeer snel

zeer snel

Ze zijn de besta

Vandaag besteld volgende dag had ik m binnen Perfect

Andere prijs snel aangepast en teruggestort

Servicegericht bedrijf met een waardeloze bezorgdienst

De service vanuit Winparts is niets op aan te merken, geheel snel, netjes en correct behandeld. Helaas werkt deze organisatie samen met een waardeloze bezorgdienst trans-mission ! De communicatie met deze organisatie is vanuit winparts dus ook slecht en schuiven het probleem dus door naar winparts. Wat een stelletje respectloze mensen werken bij trans-mission je wordt hier getutoyeerd, en dat het je eigen probleem is dat er een verkeerde tijd is afgesproken. En dat de oplossing een andere dag geboden kan worden maar niet meer voor vandaag. Helaas !

Snel geleverd, netjes verpakt

Duidelijk en snel

Vandaag besteld en de volgende dag binnen, top

Ik kan het aanbevelen

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire