Ik kan het aanbevelen

Prima in orde

Mooi

Snelle service en hoge kwaliteit

perfect

prijs is goed, snelle service

Trage levering

“Op voorraad” suggereert vlotte levering. De werkelijkheid is maandag overdag besteld, zaterdag Pas geleverd...

Heel slecht

Dit bedrijf komt afsptaken NIET na. Dit bedrijf betaald mij nog steeds niet het verschil bedrag terug. Dit bedrijf neemt zeeeeeer ruim de tijd de klantenservice is ronduit belabberd. Wanneer je dit bedrijf emailt duurt het maar liefst 3 dagen voordat er een dom antwoord terug komt. Als je dit bedrijf opbelt moet je maar liefst bijna altijd een half uur aan de telefoon wachten. Nee ik zal bij winparts NOOIT meer een auto onderdeel kopen in ieder geval. Iedereen raad ik dit bedrijf af met een waardelose klantenservice die gewoon letterlijk LAK aan klanten hebt.

Te vreden doch leveren mag wat sneller

Voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis. Mooi niet. Besteld— betaald— 2dagen in behandeling—1dag aangemeld bij pakketdienst— dag erna afgeleverd. Jammer maar verder tevreden. Goede producten en goede prijzen

Snel, simpel en sympathiek geprijsd

De juiste producten voor een concurrerende prijs snel op het gewenste adres geleverd. In een woord Goed...in twee woorden..zeer goed!

Prima product snel geleverd

Prima product snel geleverd

prima en vlot geleverd

goede kwaliteit en volgens afspraak geleverd

Bestelde snel geleverd, goede prijs/kwaliteit

Overzichtelijke website met zoekfunctie naar onderdelen op kenteken. Keuze uit diverse fabrikanten

****

Dit ben ik niet gewend van winparts. Incompleet artikel ontvangen en een mail, chat gesprek en nog een mail naar een ander adres tot opheden nog steeds geen antwoord. Zit nu met een incompleet artikel. EN NU!!! Smoejes omtrent corona drukte accepteer ik niet. Voorheen beveelde ik winparts echt aan maar met zo'n klant beleving houd ik nu mijn mond. Hoop mijn mening bij te kunnen stellen, want dit verwacht ik niet van winparts, maar zolang ik niet eens een antwoord krijg hou ik me mond.

Prima, snel besteld en snel geleverd.

Remblokken besteld en volgende dag al geleverd.

Best car parts shop!

great selection, quality parts and good prices, fast delivery!

TOPPERS!!

Ik haal altijd mijn motorolie hier en het is altijd snel geleverd zonder enige taferelen!

Bestelling en levering zijn prima verlopen.

Geleverde onderdelen direct gemonteerd en de auto rijdt weer als vanouds.

Winparts is een aanrader!

Heb onlangs een Varta Accu Blue Dynamic D59 60 Ah gekocht en ontvangen van Winparts. De accu was netjes en correct verpakt in een stevige doos. De omtrek van de accu in de doos, was nog eens voorzien van extra dikke lagen bubbeltjes plastik ter bescherming van de accu. Winparts is dan ook een aanrader.

Prima! Snel en goed!

Onderdeel was perfect, en snel geleverd!

prima geregeld

vlot geleverd

Betrouwbaar

De door mij bestelde onderdeel is van goede kwaliteit en redelijk van prijs. Dat Winparts heel veel en ook nog snel leverd is ook een zeer groot pluspunt.

Super, wat een service!

Spiegel eraf gereden, nieuwe besteld en binnen 2 dagen ontvangen... alles paste als of het een originele spiegel was...

Raam mechanisme besteld. Gekozen voor van wezel. Goede verpakking en alle geleiders goed gevet. Duidelijk op de hoogte gehouden door winparts

snel en juist !

snel geleverd , juiste onderdeel maar daar heb ikzelf dan ook veel mee te maken als je de originele nummers kent. een beetje duurder maar veel sneller dan al de andere websites...

Altijd goed en snel

Als je exact weet wat je nodig hebt: bestellen en het is binnen voor je het weet. Als je twijfelt: advies vragen. En als je iets bestelt waarvan iemand bij Winparts denkt “ klopt dat wel?” , dan wordt er contact met je opgenomen. Dit is geen reclame, maar echt.

Goede zaak met kleine foutjes

Deze reactie omdat er bij de afbeeldingen soms verkeerde foto,s staan b.v een 3 delige koppeling set en besteld is hij 2 delig. Ze helpen er wel goed bij maar is dan weer even retour en nieuw bestellen Maar over het algemeen zeer tevereden

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire