Risposta del proprietario dell'attività
Beste Vanessa,
Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je bestelling later is geleverd dan je mocht verwachten. Onze excuses daarvoor.
Helaas is het niet mogelijk om vertragingen te voorkomen. Producten kunnen vertraagd raken onderweg van voorraadlocatie naar voorraadlocatie, in ons magazijn en onderweg met de bezorgdienst. De levering is namelijk afhankelijke van allerlei verschillende factoren waar wij vaak geen invloed over uit kunnen oefenen.
De levertijd die je te zien krijgt in je winkelmandje wanneer je gaat bestelling, is om deze reden altijd een verwachting. Het is namelijk niet mogelijk om een leverdatum met absolute zekerheid vast te stellen of te garanderen, aangezien er altijd wel iets kan gebeuren wat roet in het eten gooit. Gelukkig kunnen we in veruit de meeste gevallen de verwachtingen wel waar maken, jammer genoeg is dat in dit geval niet gelukt. Zelf zouden we dit ook heel graag anders zien.
We hopen je in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn, zodat we kunnen laten zien dat het beter kan.
Met vriendelijke groet,
Tim