Ik was zeer tevreden met mijn fietsendrager alleen was deze tijdens de vakantie stuk gegaan. Gelijk via de mail contact gehad en ik kon hem retour sturen en heb daarna gelijk weer een nieuwe kunnen bestellen. Ik ben erg tevreden met de service.
Zending keurig afgeleverd zoals afgesproken. Prima solide verpakking. Product voldoet aan gestelde eisen. Handleiding duidelijk en overzichtelijk.
Snel en goede kwaliteit
Goedkoop en snel geleverd!
Snelle levering en een zeer goede service.
Prima webshop. prijzen zijn Ok, soms wat lager soms wat hoger dan de concurrentie. fijn dat er alternatieven voor producten getoond kunnen worden. eenmaal een retour nodig gehad (verkeerd artikel) , ging op zich wel, maar niet soepel. Minder is dat je als bestaande klant geen korting meer krijgt, maar als nieuwe klant wel 10%. Beloon je klanten ook eens met een leuke korting. Nieuwsbrief is meestal niet echt interessant.
Goeie Website,duidelijk,makkelijk besteld en snel in huis.
snelle levering maar mag wel papieren bijzitten in het nederlands
Miste 2 nieuwe boutjes om schijven vast te zetten
Bijna altijd zijn de leveringen die aangegeven zijn "op voorraad" snel bij je thuis.
Accu zou geleverd worden hoor echter niks meer
Beste meneer Schoenmaekers, Bedankt voor uw review. Onze excuses voor de leveringsproblemen met uw accu. Ik heb uw order er even bij gepakt en zie dat de eerste accu die u had besteld, door de vervoerder naar ons is teruggestuurd. Mijn collega heeft daarop een nieuwe order voor u aangemaakt, die vandaag is geleverd. Onze excuses voor het feit dat u hier enkele dagen op hebt moeten wachten. We begrijpen dat dit erg vervelend is. Hebt u verder nog vragen, neemt u dan gerust weer contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Anita
Levering op afgesproken datum Alleen jammer dat ik het bestelde artikel van een ander merk kreeg dan dat ik besteld had
De onderdelen die benodigd waren voor de Polo en Opel Corsa zijn in goede orde ontvangen en gemonteerd, Dankzij het assortiment van winparts.
Prima ervaring!
Had wat teveel besteld en dat werd meteen rechtgezet en gecrediteerd. Geld stond binnen 2 werkdagen weer op mijn rekening. Er was ook iets niet leverbaar en daarop hebben ze suggesties gegeven waar ik het eventueel wel zou kunnen krijgen. Dat vind ik echt top. Een ander bedrijf wat gunnen als je zelf niet kunt leveren.
makkelijk besteld en eventueel makkelijk en snel weer retour
Verzenden duurt heel lang.. Pas na het bestellen krijg je te horen dat er iets niet op voorraad is. Daardoor hele bestelling vertraging....
Goedemiddag, Wat jammer dat u deze ervaring hebt met onze service. Goed dat u hier uw feedback geeft. Het overgrote deel van onze pakketten vertrekt tijdig uit ons magazijn, maar het kan zijn dat er vertraging optreedt door onderdelen die onverhoopt niet aanwezig zijn. In dat geval kunt u altijd even contact met ons opnemen om te kijken wat er mogelijk is. Bij onze klantenservice helpen ze u graag verder. Met vriendelijke groet, Anita
Niets op aan te merken
Ik werd ingelicht dat ik de niet juiste ruitenwisser had aangekocht voor mijn type wagen.
Binnen 10 min gemonteerd. Dank goede montage voorbeeld op doos Ik ben dik tevreden.
Ik zeer tevreden vreden over jullie service en met vragen altijd ZEERgoed aan de telefoon goed geholpen mvg TAXI BATENBURG
Mooi op tijd geleverd
Enige minpunt is dat ik na negeren van het eerste verzoek voor een review, een tweede verzoek krijg. Bij dezes, maar dat kost wel een ster anders een 10.
De spiegel werkt prima met de buitensensor maar de originele kap die blauw is past niet omdat hij iets groter is, dus moet nu de bijgeleverde grijze kap gespoten worden.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire