efficcient

Supersnel

De ene dag besteld en de andere dag in huis!

al vaker iets besteld wordt vaak de andere dag bezorgd, snelle service

Goed na 2e zending

heb in totaal nu 2 orders gestuurd naar winparts In beide gevallen kreeg ik eerst een verkeerd onderdeel en later zonder extra kosten het goede onderdeel. Hierbij raad ik aan beter naar het bestelde item te kijken bij het productsamenstellen. Service hierna is goed

Verkeerde onderdeel geleverd

Was het verkeerde onderdeel en paste niet,was ook helder en niet een smoke glas

In een woord zelfs .... Uitstekend

Customer service staat hoog.

Helemaal goed

Alles klopt wat je besteld en super makkelijk

ZEEEEEEEEEEEEEEr goed

Mijn ervaring zeer goed al 4 maal bestellingen gedaan en nog nooit problemen dank

Zeer snel en originele producten met een lage prijs

Zeer snelle levering en duidelijk omschreven en precies wat ik zocht

Great

I ordered some car parts and I got the good parts everything fits it's just great!

Doen wat ze beloven

Ze leveren goede producten tegen een goede prijs

Communicatie en afhandling is altijd goed. ik winkel graag bij Winparts. overzichtelijke website en prima prijzen.

goede snelle levering

goede snelle levering

Snel en goed.

Juiste producten voor een juiste prijs.

zeer goed

Snelle levering goede prijs en onderdeel paste goed

Snelle levering.

Perfect service.

Perfect service. Uitstekend systeem voor levering.en achteraf klantsmenig telt om nog beter service te geven.

Slecht

Pakket zou eerst zaterdag bezorgd worden, werd maandag, daarna dinsdag en uiteindelihk woensdag

Is goed

snel geleverd en goede klanten service

Snelle levering, passend product

Verzendkosten waren duurder dan artikel, dat is jammer. Ook wou ik het laten afleveren bij een 24-7 pakketkluis maar kreeg ik om half 2(!) een mail dat het was afgeleverd bij een winkel die om 2u al dicht zou gaan en de volgende dag dicht was. Hierdoor was ik genoodzaakt met een bloedgang naar die winkel te racen. Als er een betere logistieke partner wordt gevonden 5*****

Top product

Lange levertijd

Alles volgens verwachting. Snelle levering. Bij bestelling werd aangegeven, volgende dag geleverd. Order kwam dagje later met de post. Geen probleem had ook pas s avonds besteld.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire