Ondanks in 1e instantie de verkeerde olie afgeleverd, mocht ik die liter houden en werd alsnog (gratis) de juiste olie bezorgt. Top bedrijf en geweldige service.

Jullie zijn heel goed.

Snelle en correcte levering.

Product zoals omschreven. Goede prijs / kwaliteit en snelle levering.

Super service voor een scherpe prijs

Website werkt makkelijk. Scherpe prijzen en zelfs de klanten service is top! Had per ongeluk het verkeerde onderdeel besteld. De klantenservice kwam er op tijd achter en bood me het juiste alternatief! Zeker een aanrader.

Binnen 24uur geleverd

Eerder artikelen besteld. Snelle levering. Goede verpakking. Weer ok

Werkelijk ALLES perfect geregeld alleen erg jammer van de te hoge verzendkosten.

Ruim 19.00 euro verzendkosten terwijl dit bij andere bedrijven nog geen 7.00 euro is.

alternator besteld

2 dagen later netjes verpakt afgeleverd in belgie. top service

Goede (klanten)service en website daardoor passende (auto) onderdelen

Heel tevreden en correct ook het teveel betaalde, kreeg ik ongevraagd terug.

Goed en snelle levering

zie onder

Levering goed Accu wel enkele mm groter dan vermeld ,even lastig met plaatsen

Alles ging vlot en op voorraad, aflevering dag later dan eerst gemeld.

Ik bestel nooit meer

Laat ik het maar niet zeggen ,is netter .

Over de doos

Alleen een min puntje De onderkant van de doos was open gegaan tijdens het vervoer. Er zat maar een klein stukje plakband op. Verder was het prima. Dus de doos iets meer dichtplakken Groet J Wenting

duurder alleen 2 dagen langer voor ik het materiaal kreeg

Snelle levering en heel fijn dat je het kenteken kan invullen.

Zie bovenstaande

Verkeerde onderdelen geleverd

Bougies besteld 12x BP6HS Er wordt geleverd 4xBP6HS en 8xLFR5B Door retour sturen ,vertraging ,waardoor ik elders heb moeten inkopen Niet tevreden over afhandeling.

Nette site, alles op tijd binnen

Snelle service. Goede prijzen

Altijd snel en goede prijzen

Goed product.

Bougies zijn goed auto loopt nu stukken beter.

Perfect passende onderdelen, snel geleverd.

Onderdelen passen goed, nagenoeg zelfde kwaliteit als origineel. Snel geleverd en goed verpakt. Super service.

Artikel besteld en 2 dagen later bezorgt. Prima service, goede winkel, hier ga ik vaker wat bestellen. Beter bevallen dan vergelijkbare internet shops.

Prijs/kwaliteit verhouding goed, aflevering afspraak slecht,

Geen kritiek over de geleverde zaken.Wel over de levering. Ik heb extra betaald voor een avond aflevering maar kreeg het een dag te laat overdag!

Kapot item

Kreeg een radiator compleet kapot binnen. 5 flessen koelvloeistof naast de radiator gepropt waardoor de lamellen compleet verbogen zijn. Nu een week moeten wachten op de vervanger..

perfect

Bestelling werd netjes en snel afgehandeld en bezorgd

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire