Zeer goed!!!!!!!

Prettige empathische afhandeling,ga er weer naar toe

Geweldige service

Na een helaas niet passend product te hebben besteld, dit laten weten aan Winparts. Hierbij kon ik een ander artikel uitkiezen om om te ruilen. Communicatie was helder en snel. Het andere artikel paste perfect.

Goede website, makkelijk te vinden wat je zoekt. Zeker als je op kenteken zoekt. Snelle levering en keurig optijd

snel geleverd

nadat ik een keer eerder een bestelling had geplaatst ging het mis met de bestelling deze keer super snel geleverd en een goed product

Top Service

Zoals altijd uitstekend

Slecht

Word slecht geholpen fout word bij klant neer gelegd terwijl er een fout in hum systeem zit duurt erg lang voordat je andwoord krijgt

Het bestelde onderdeel was identiek aan het origineel en werd snel én goedkoop geleverd. Het paste perfect.

super snel geleverd

super snel geleverd en goede uitleg via deze site in 1 woord TOP!!

Top bedrijf

Prijs en levering zeer goed

Geweldig snel in huis

Makkelijk te bestellen en snel in huis

Veel voordeel

Super scherpe prijzen, snelle levering en goede service

Correcte en juiste informatie

Ik werd van duidelijke en juiste informatie voorzien om mijn bestelling te plaatsen

Prima prijs/kwaliteit

Juiste levering, perfecte pasvorm.

volgens verwachting en op tijd

op vrijdagavond besteld en op maandg in huis, en het product klopte met de beschrijving op de website

Winparts, de bol.com van de auto onderdelen

Snel verzonden en artikel past perfect.

Snel geleverd .Goed product .Schappelijke prijs

Prima...

Snel binnen, precies zoals besteld. Niets meer niets minder.

Vlotte en correcte service

Zoals steeds werd alles snel en vlot geleverd.

Betrouwbare levering

Inderdaad levering binnen 1 of 2 dagen. Het is belangrijk dat je daar op kunt vertrouwen als de auto op bokjes staat.

een goede en snelle service

een goede ervaring

Kan beter

Onderdelen past perfect . Prijs was goed . De verpakking was minder . Oliefilter zat los bij in de doos van de radiateur waardoor deze wel wat was beschadigd . Jammer maar was niet nodig geweest.

levering optijd

Maar heb verkeerde betesteling geplaatst,terug gestuurd zoals het moest ,is vrijdag met de post bij jullie terug geleverd.Nu afwachten wanner ik mijn geld terug gestort krijg.

Nette prijs, snel geleverd !

Snel geleverd en makkelijk achteraf betalen.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire