Goed product maar het moet nog gemonteerd worden

Moet nog gemonteerd worden

bij bestelling een vraag geplaats, hier werd niet mee gedaan.

Benodigd een buitenspiegel voor de Sprinter. Kenteken heeft deze auto nog niet, op VIN opzoeken gaat niet. Artikel met goede en kloppende foto is duur. Artikel met slechte foto een stuk goedkoper, daarom besteld. Als opmerking een mail gestuurd met de goede maatvoering. Foute spiegel gekregen, ik mag retourneren. Dit kost me 7.25 euro. voor een artikel van 14 euro. Met opsturen van het goede artikel wacht Winparts tot de oude retour is en ingeboekt. Als men de mail bij de eerste bestelling gebruikt had, was dit allemaal niet nodig geweest. Winparts heeft op zich goede prijzen, snelle levering en verpakt de zaken goed. Toch weet ik niet of ik nog gebruik ga maken van deze zaak.

Winpart wint in vele opzichten.

Meguiars Air Re-Fresher Mist - New Car Scent 59ml. Vindt ik een beschaafde geur, niet te heftig. Denk zelf dat dit wel eens een geur kan zijn voor mensen met luchtweg aandoeningen. Verder over Winparts; bij de bestelling werd al aangegeven dat mijn bestelling niet de volgende dag was maar op vrijdag zou worden bezorgd. Vindt dit een topsite voor autobenodigdheden.

zeer snelle levering, bedankt

s,avonds besteld de andere morgen al in huis

hele goede service!

gewoon top geholpen en nalevering gekregen toen bleek dat een product niet compleet was (foutje vd fabrikant) .

perfect/uitstekend

Snelle levering goed verpakt

the cabin air filter is not matching even in the description says that is for my car

cabin air filter is not matching

Jammer

verzending ging perfect, ik merkte tijdens het opzetten dat er 1 wieldop al heel soepel erop ging tenopzichte van de andere 3, en jawel hoor de volgende dag was die wieldop er dus af gegaan dus genoodzaakt om weer nieuwe te bestellen, ben aan het overwegen waar ik hem zal gaan halen volgende week, wel jammer waren hele mooie wieldoppen.

Beste

Super , en heel snel

Snelle levering van de door mij bestelde producten

Erg makkelijke afwikkeling

Ik ben goed geholpen met mijn retouren, dankjewel

Snel en goed

's avonds bedacht dat ik nog iets moest hebben, besteld en de volgende dag met een heldere gebruiksaanwijzing in de bus. Top!

Nette bezorging alles ok

Goed zoals gehoopt

Goedemorgen service was goed. Heel hartelijk bedankt Kussen is ook goed Wel.heel wat koeler.

goede levering

Uitstekend!

Snelle levering. Zeer tevreden

Prima snelle levering

Product is makkelijk en snel te bestellen. Minpuntje is dat het niet helemaal goed past.

Vlotte service

zelf 0 steren zijn te veel

antwoorden toch niet

Prima geregeld

Prima geregeld!

prima levering en prima product

Zeer snelle levering

Duidelijk omschreven Track en trace Prima te volgen Goede prijs kwaliteit verhouding

Schroefdopjes!

Heb deze besteld, morgen geleverd gewoon top! Thabks

Heel goed, maar niet bij retour producten.

Bij een retour product, hoort een retour formulier en een retour etiket, om geen extra kosten te maken. Zoals bij andere auto onderdelen web winkels.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire