Super, snelle levering!

Makkelijk en snelle levering.

Slecht verpakt

Product had een goede prijs maar werd slecht verpakt verzonden. Daardoor ontving ik het beschadigd. Op mijn e-mail daarover ontving ik wel een ontvangstbevestiging maar daarna niets meer. Slecht dus.

Vlot en zonder toestanden

Keurig en duidelijk ! Kind kan de was doen

goeie service

goeie service

Helemaal keurig

prima optijd geleverd. En het onderdeel was perfect passend.

Slecht verpakt

Alle bestelde materialen zijn geariveerd, echter in een veel te grote doos, zodat alle blikken pittig gedeukt zijn! Kan ze ze niet rechtop zetten .... te gedeukt

Ben zeer tevreden

Altijd een snellen levering. Word altijd op de hoogten gesteld waar je pakje is. Ben erg blij met winparts. Een dikke 10+

Snel en goede prijzen

Het was heel snel geleverd en natuurlijk goedkoper dan ergens anders

Een set lagers bleek niet voor links en rechts te zijn!

Ik had een set wiellagers besteld nou bleek bij aankomst dat het maar een lager voor 1 zijde te zijn dus moest ik nogmaals een set bestellen en verzendkosten betalen.

Keurig op tijd geleverd

Scherpe prijs, keurig op tijd geleverd. Keurig. Als tip; hetgeen ik had besteld paste ook prima door de brievenbus. Had om die reden best een goedkopere verzending mogen zijn.

Prijzen zijn goed, maar hun levertijd is misleiding

Heel vervelend dat alle 3 de bestellingen in 1 maand tijd alle 3 niet op de beloofde datum arriveerden. Winparts gooit het op de vervoerder (kan natuurlijk) maar tot 3x toe... De prijzen zijn echter goed wat een dik pluspunt is

Bagger

Ten eerste heb ik ruim een maand moeten wachten op de dakdragers. Bij het monteren ging heel gemakkelijk een onderdeeltje van het gereedschap kapot dat er bij zat. Ik heb toen nog lánger dan een maand moeten wachten tot dit onderdeeltje geleverd werd! Ik ben dus zeker 2,5 maanden bezig geweest voordat ik eindelijk mijn dakdragers kon gebruiken! Ten slotte wil ik melden dat jullie telefonisch gewoon niet fatsoenlijk bereikbaar zijn, of beter gezegd: gewoon niet! Jullie nemen gewoon niet op!

Zeer prettig

Perfecte service ook het terugsturen van verkeerd bestelde delen geen probleem

Prima service, veel keuze, goede prijs kwaliteit.

Een zeer duidelijke web side, een groot assortiment, voor elk wat wils.

Snel geleverd, goede prijs

Tevreden

Al vele artikelen besteld bij Winparts. Altijd naar tevredenheid

Makkelijk en snelle levering

Wieldoppen waren makkelijk te vinden en werden snel geleverd. Kwaliteit van het product is goed.

Materialen zijn ok. Verzending relatief snel. Verpakking kan beter.

Zie boven

snel geleverd en goede controle op de bestelling

snelle levering. heb je iets niet passend besteld dan wordt je gemaild.

En alweer super

Net als mijn vorige bestellingen ook dit keer weer super geleverd.

Duidelijke informatie en snelle levering

Duidelijke informatie en snelle levering

Zoals verwacht

Bestelling is prima uitgevoerd (DHL is wel traag)

Op zichzelf is de bestelling prima uitgevoerd. Snelle reactie van Winparts die het pakje ongetwijfeld netjes op tijd bij de bezorgdienst hebben ingeleverd. Helaas was dit DHL en die deed er een dag langer (dan beloofd) over om het bij mij thuis te krijgen. Ik raad Winparts aan om met PostNL voortaan in zee te gaan want die zijn veel betrouwbaarder!

Onbekend ik moet de materialen wanneer het goed is ontvanngen.

Afwachten

Zeer positief

Matten besteld voor mij voor mijn Ford fiesta. Snelle levertijd. Pasvorm identiek aan originele matten. En kwaliteit oogt goed.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire